Gästinlägg: Varför är nativiteten bland svenska kvinnor så låg?

Foto: Privat

Många svenska kvinnor föder sitt första barn när de är i 40-årsåldern. Andra föder inga barn alls. Varför är det så?


Det ska jag svara på.
Allt är de svenska männens fel.
Svenska män är förövare.
Svenska män kontrollerar kvinnor.
De förtrycker kvinnor.
Svenska kvinnor har inga rättigheter, inga möjligheter att studera, göra karriär eller tjäna pengar.
Svenska kvinnor får inte klä sig som de vill. De får inte ha sex med vem de vill.

Foto: Privat

Svenska män kastar syra i ansiktet på kvinnor som inte gör som de blir tillsagda.
Ibland kan en svensk mans hela släkt samarbeta för att mörda en kvinna som dragit skam över familjen.
Det är fullt logiskt att svenska kvinnor inte vill ha barn med sådana monster. Rejpmonster.

Då går vi över till Lösningen.

Foto: Privat

Lösningen är att svenska kvinnor konverterar till islam.
Islam är jämställdhet.
Islam är fred.
Islam är tolerans.
Framför allt är toleransen för homosexualitet stor. Alla människors lika värde.
Muslimska män är jämställda. Det står i Koranen att muslimska män ska göra 50 procent av hushållsarbetet och ta ansvar för barnpassning, byta blöjor och så vidare.
Muslimska kvinnor är fria att göra som de vill.
De får klä sig som de vill. De är högutbildade.
Titta bara på hur muslimska kvinnor har lyft Sverige med sin kompetens.

Nostradamus

11 reaktioner till “Gästinlägg: Varför är nativiteten bland svenska kvinnor så låg?

  1. Fattiga länder i Afrika är knappast trygga och bra länder att ha barn i, likt förbannad föds många barn. Konstigt ? Är svensken liten väl trygghetsnarkoman?

    Gilla

  2. Jag har talat med vänner och bekanta om varför de skaffar få eller inga barn och många svarar att de vill inte föda barn till detta landet. Sverige känns inte längre som ett tryggt och bra land att ha barn i. Varför det är så vet vi ju. Och förhållandena i Sverige kommer bara att bli sämre, tyvärr.

    Gillad av 1 person

  3. Varför skulle Julia ha två alias. Nostradamus har jag följt i bra många år och är säker på att det är en man.

    Gilla

  4. Den var underhållande, men det tragiska är att det finns fler kvinnor, ja även män som ”vet” att det är som du skriver. Så det gäller inte bara att byta regering i höst. Dårhus måste oxå byggas….många!

    Gillad av 1 person

  5. Pudelns kärna,
    eller feminismens själ
    är numera
    att vi lika gärna kan lägga oss ner och dö.
    Vi försvinner ur historien kvoterat jämställda.
    Som en parentes.
    Men försvinner gör vi likväl.
    Lika gott är det
    så slipper vi uppleva patriarkatets förtryck.
    Det får andra göra.

    Gillad av 1 person

  6. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    Frågan är om budskapet når dem som behöver det mest för att förändra sin negativa attityd till ett samhälle där kvinnor och män i sekler samarbetat efter bästa förmåga.

    Gilla

  7. Ironi av hög klass. Men en allvarlig baksida. Det här har pågått väldigt länge sen Alva Myrdals tid. Tvåtusentalet när kvinnan blev man- varför. För att staten går inte att mätta. Alla måste arbeta staten tar hand om barnen efter sina ideologier. Gör barnen till psykiskt sjuka vuxna som inte vet om dom är man eller kvinna. Så hen tar självmord istället.

    Sverige har blivit ett land där befolkningen är till för att försörja staten. Vi har gått över gränsen till slavsamhälle. Konstigt att ingen reagerar över Ann-Marie Beglers avgång. Är vi så tröga så vi inte förstår. Hon gjorde som regeringen ville och det blev en belastning för Socialdemokratin ett valår. För att flytta blicken från partiet att dom är onda. Så ger men Försäkringskassan skulden att dom är dom onda inte sossarna smart. Nu ska vi göra livet lättare för alla brukare om ni röstar på oss.

    Politik har blivit något lömskt o fult. Där alla partier har samma politik. Sen gillar jag det gamla ordspråket ”Bakom varje man står det en klok kvinna”. Jag har fått nog av kallhamrade kvinnor med hjärta av kallt stål. Karriärkvinnan som har fått lära sig att slå sig fram med ondska, som dessutom struntar i sina medsystrar som blir våldtagna och andra flickor som luras i knark och görs beroende av givetvis (svenska män). Lögnen är vapnet för egoism och maktgalenhet.

    Jag har jobbat ihop med både kalla och varma kvinnor. Dom kalla som är varma tills dom inte har nytta av en. Sen dom ärligt varma som gör ett bra jobb. Dom har man som vän resten av livet. Dom kalla tittar inte åt ens håll när man möter dom. Jag kan gärna få dö nu, det skulle vara skönt. Jag vill inte se mer av det nya Sverige. Två döttrar, ingen av dom ska skaffa barn utan gör karriär i arbetslivet. Det viktigaste av allt att gå framåt. Jag har inte lärt dom det. Utan förändringen kom i Södertörns högskola. Den effektiva hjärntvätten.

    Gillad av 1 person

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.