En hjärntvättad generation

Om du är en av dem som lever ett skyddat liv och inte vet hur det ser ut i dagens Sverige – se de båda videor och bilder som jag publicerar i det här blogginlägget. Se dem – och reflektera över om det här är det Sverige vi vill ha, om det är det Sverige du vill ha.

Det här blir ett kort inlägg. Bilderna från vänstergrupperingarnas hat mot demokratin får tala för sig själva.

Den första videon är inspelad vid Alternativ för Sveriges torgmöte i Nyköping i dag. Skrämmande scener med en fullkomligt hjärntvättad generation som inte har en aning om vad de skriker och gapar om. Mötet utsattes för upplopp och hatiska attacker från en lynchmobb av svenskar och invandrare.

Ett tiotal personer omhändertogs av polis, enligt Södermanlands Nyheter – som givetvis inte berättar vilket klientel som omhändertogs för att de störde torgmötet eller uppträdde våldsamt.

Attackerna mot den grundlagsfästa yttrande- och mötesfriheten kom från framför allt två grupper:

 • Unga invandrarmän av en kaliber som inte har kommit till Sverige för att tillföra landet något av värde och inte heller förefaller ha för avsikt att anpassa sig till vårt land.
 • Unga, hysteriska svenska tjejer, fullständigt identifierade med mångkulturen, från sina sinnen och av allt att döma i ett gränspsykotiskt tillstånd. Unga svenska kvinnor som inte önskar sig något högre än att få hit så många utländska mördare, bilbrännare och våldtäktsmän som möjligt.

Det räcker inte med de två miljoner invandrare som befinner sig i Sverige, de unga kvinnorna vill ha fler.

Här är några bilder av mötesstörarna, klippta av tidningen Svegot ur videon ovan.

Delar av den aggressiva publik som störde torgmötet i Nyköping.
Sveriges framtid, Sveriges hopp? 
En av de personer som omhändertogs av polis vid torgmötet i Nyköping.

Jag är en kvinna i mormors- och farmorsåldern. Kommen så här långt i mitt liv kan jag överblicka sju decennier. Jag har upplevt Sverige när det var ett bra land att leva i. Om detta har jag berättat i otaliga krönikor och poddar.

När jag ser de här bilderna ser jag en förlorad generation. En generation svenska ungdomar som effektivt har hjärntvättats till den grad att de inte har förmåga att se verkligheten. Utöver föräldrarna har framför allt två krafter stått för hjärntvätten: skolan och media. Kadrar av röd-gröna lärare har hjärntvättat sina elever så grundligt att de inte längre har tillgång till sunt förnuft och förmåga att se vad som händer med deras land. Media förstärker hjärntvätten med sina lögner.

Den andra videon kommer från Malmö och Lund och är inspelad den 2 september i samband med Alternativ för Sveriges torgmöten.  Genom hela historien har tystandet av oliktänkande, inklusive avrättningar, varit en av den yttersta vänsterns hörnstenar, och här ser vi hur extremvänstern inte skyr några medel för att kväva en fri debatt.

Det mest iögonenfallande i båda videorna är de unga kvinnorna och det fullkomligt vansinniga hat de ger uttryck för. I världens mest jämställda land, utrustat med en feministisk regering, ett land där kvinnor åtnjuter större frihet och fler rättigheter och möjligheter än någon annanstans i världen – ser vi kvinnor, bokstavligen från sina sinnen av hat.

Unga kvinnor som står och vrålar och viftar med Prideflaggor, uppenbarligen helt okunniga om att homosexuella dödas i de länder de vurmar för. Unga kvinnor som ser svensk jämlikhet som självklar – men försvarar en ideologi från 600-talet som inte värderar kvinnor högre än djur.

Unga kvinnor som skriker efter mer invandring från världens mest underutvecklade och dysfunktionella länder.

Unga kvinnor som vill behålla dömda utländska våldtäktsmän i Sverige – trots att de själva utgör den mest utsatta riskgruppen för att bli våldtagna.

Hur ska man kunna förstå det? Det är omöjligt att förstå. Antagligen är jag inte ensam om att inte förstå den här hjärntvättade generationen och varifrån allt detta hat kommer. Det är oerhört skrämmande att se deras hat, inte minst i perspektivet att de här unga tjejerna ska föreställa morgondagens mödrar.

Vad kommer de att ge sina eventuella barn, utöver det sinnesförvirrade hatet?

 

11 reaktioner till “En hjärntvättad generation

 1. Dagens Sverige måste vara drömläge för ett antal studier i samhällsforskning, oavsett om forskarna är sociologer, etnologer, samhällsvetare eller nationalekonomer som i sin vetgirighet önskar veta hur en 8 miljoner själar frivilligt låter sig utsättas för ett storslaget, allomfattande och -ja, grandiost experiment som man låter ta vägen dit det bara måste ta vägen.

  Vi lite kritiska och försiktiga mumlar måhända någonting om Libanon och Balkan, om fragmentisering och just balkanisering, d.v.s. sönderdelning.

  Försiktigtvis tövar vi sedan antyda att mångkultur kanske är monokultur i pluralis bara, och vanvördiga som vi är framhärdar vi självsvåldigt i hur kriminaliteten som grasserar visserligen gjorde det också för 5 år sedan och för 10 år sedan, men inte för 40 år sedan, men att kriminologerna oturligtvis glömmer bort att jämföra dagens siffror med, säg 1975 och bakåt.

  Gillad av 1 person

 2. Finns det någon mer hjärntvättad 15-åring än Greta Thunberg, som skolkade i 15 dagar från skolan för att sitta och demonstrera utanför Riksdagshuset? Barnmisshandel av föräldrarna, bl Malena Ernman…..

  Gilla

 3. Det tragiska är att unga människor inte vet om något annat än det vi ser nu. De tror inte mig när jag säger att i det Sverige jag var ung i behövde man inte vara rädd för att gå ensam hem en sommarnatt genom Stockholm. Det jag oroade mig för var att gå hem med fel kille eller att stöta på nån ensam sjuk man. Mötte jag ett killgäng kände jag mig däremot trygg. Svenska män våldtar inte i grupp. Det är för skamligt och omanligt och inget man skryter om.

  Gillad av 5 personer

 4. Det är fantastiskt som du skriver hur staten har lyckats. Vi lämnade Södertälje 1991, för då började yngsta dottern i skolan. Efter första terminen hade hon inte lärt sig någonting. Hennes första sommarlov tragglade vi matte och läsning. För att hon inte skulle vara allt för mycket efter. Senare har vi bara fått höra att det hade varit bättre om vi hade bott kvar.

  Sen började deras farmor bli gammal, och hon var som du Julia en stark kvinna. Hon skulle läras om för hon var inte av den rätta åsikten, hon var rasist. Morsan och jag har haft många diskussioner om det. Låt dom hållas, dom blir vuxna en dag, sa hon.

  Som jag har skrivit tidigare är jag uppväxt bland krigsskadade finländare. Gamla SS-officerare och folk som har suttit som krigsfångar i Ryssland. Snälla människor – samtidigt har jag förstått vad dom kan ställa till med om det behövs, för spärrar har dom inte.

  Nu lever hela Sverige i det som jag levde i som barn. Jag ser med en väldig oro på det som händer. Speciellt med invandrarna, vill dom lämna ifrån sig landet som våra politiker har gett dom. Det finns massmördare i dom grupperna. Det blir så när man kan bara ljuga sig in i Sverige. Finns troligen mördare som är politiker i Sverige, får inte ifrågasättas. En sak är säker: det kommer inte att sluta bra. Men vi har valt det mer eller mindre.

  Gillad av 5 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s