Gästskribenten Johansson: ”Släng ut Löfven om ni vill att Sverige ska bestå”

”För er som önskar rädda Sverige och vill att svenskarna fortsättningsvis ska finnas kvar finns bara ett alternativ: se till att Stefan Löfven och hans korrumperade vänsteranhang till ”regering” försvinner så långt bort från maktens korridorer som det överhuvudtaget är möjligt.”

Det skriver gästskribenten Johansson i det här blogginlägget.

Statsminister Stefan Löfven (s).

”Och detta genast. Utan minsta dröjsmål. Varje dag som går innebär ett steg bakåt mot medeltiden! Detta borde vara så absolut uppenbart för varje svensk att det inte skulle behöva påpekas. Men det kräver förstås både ryggrad och kurage. Detta är ni skyldiga era barn och barnbarn!

Med eller utan gula västar. Det spelar ingen roll… bara den maktgalna, skrupelfria och korrupta vänstern/socialdemokratin försvinner ur svensk politik. OK, den kriminelle landsförrädaren Reinfeldts politik, som initierade det förfall som vi i dag upplever, var absolut inte ett dugg bättre.

Det ser tidvis ut som om det i dag finns ett någorlunda vettigt alternativ – koalitionen SD, M och KD. Den enda utväg som står till buds… men som seriöst tycks vara villiga att åtminstone försöka tillvarata Sveriges och svenskarnas intressen.

Morgondagens regering

Jimmie Åkesson, statsminister. Ebba Busch-Thor, inrikesminister. Oscar Sjöstedt, finansminister. Några förslag som kan vara en bra början på en svensk framtidsregering. Jag kan förstås inte svära på att den skulle bli perfekt; på en punkt är jag fullständigt övertygad – den skulle inte bli sämre än dagens odemokratiska vänstertrojka V 0.0, som åter ockuperat Rosenbad.

Till dem som tvekar säger jag: titta tillbaka på de senaste fyra åren! Har den Sverige- och svenskfientliga regimen överhuvudtaget lyckats åstadkomma något vettigt och positivt för landet? En politik som från början till slut präglats av ren ondska, hat och bedrägeri mot Sverige och svenskarna.

Svaret är nej. Det enda socialdemokraterna, tillsammans med de extrema grönsaks-kommunisterna i Miljöpartiet lyckats med, är att ha kört landet ännu djupare i botten.

Surrealistisk massinvasion

Bara under 2018 lyckades regimen med att ge 133 696 nya lycksökare uppehållstillstånd, med allt vad detta medför av kriminalitet, ekonomisk katastrof och sociala megaproblem – och kommer att leda till lång tid framöver. Då ska man hålla i minnet att under de tre föregående åren som Löfven & Co. hade ”makten” beviljades 395 795 permanenta uppehållstillstånd för utlänningar i Sverige.

En stor del av dessa människor har dessutom ljugit sig in i landet, utan att kunna uppvisa vare sig pass eller andra ID-handlingar. Människor som man inte har den ringaste kunskap om vad de är för några, deras bakgrund eller varifrån de kommer, rör sig fritt på gator och torg över hela Sverige.

Stefan Löfvens förra regering, 2017.

Under den ansvarslösa vänsterregimens mandatperiod 2014-2018 handlar det alltså om surrealistiska 529 491 permanenta uppehållstillstånd, i huvudsak gällande utomeuropeiska asyl-, välfärds- och bidragsturister. Då är inte ett stort antal illegala utomeuropeiska utlänningar inräknade, som lever och bor i ett parallellsamhälle och ofta livnär sig på kriminalitet.

Underbegåvade men överbetalda politiker

Begåvningen och utbildningen hos de vänstersocialistiska politikerna ligger på en pinsam och extremt miserabel bottennivå. Det ser herrarna Löfven, Morgan Johansson och Ygeman till. Samtidigt som politikernas överdimensionerade parasitlöner rusar iväg.

Begåvningen måste seriöst ifrågasättas. Med tanke på att regimen varje år importerar 120 000 – 150 000 utomeuropeiska människor (många analfabeter och människor som saknar utbildning) direkt in i en kaotisk värld av:

liberal-socialistiskt vanstyre,

otrygghet,

livstids bidragsberoende,

garanterad arbetslöshet,

bostadsbrist,

gigantiska skolproblem,

bil- och skolbränder,

skjutningar,

upplopp i förorterna,

tåg som dagligen står stilla,

mord och våld,

politisk korruption,

tung kriminalitet,

monumentala anpassningssvårigheter,

no-go-zoner,

ett splittrat och segregerat samhälle,

konkursmässiga kommuner,

ett samhälle som kräver vakter i affärer, på sjukhusens akutmottagningar – i badhusen – i skolor – på biblioteken – i kollektivtrafikens väntsalar,

misskötta myndigheter,

påstådd rasism,

ständiga kränkningar,

assistansbedrägerier,

överfulla fängelser,

oändliga sjukvårdsköer,

brist på läkare – poliser- sjuksköterskor – behöriga lärare…

krav & undantagsregler för anhängare av den främmande ideologi som hotar hela vårt samhälle,

samt ett praktiskt taget havererat rättssystem.

Tillsammans med en krackelerad ekonomi som dagligen desperat skriker efter nedskärningar och besparingar inom precis alla områden. Bortsett från…

Fake news media i regimens tjänst

Sverige, en värld full av agendabaserade redaktionella lögner, där media skriver spaltkilometer snyfthistorier om stackars papperslösa, ensamkommande små barn. Barn som av samma fake news media några månader senare beskrivs som yngre män efter att ha mördat, skjutit, rånat, misshandlat och gruppvåldtagit.

Som om detta inte vore tillräckligt, har regimen aviserat en ökning av invasionen under 2019… sannolikt i syfte att hålla tidsplanen inför nedgraderingen till tredjevärlden-land 2030.

Fyra nattsvarta år med skenande kriminalitet i världsklass, accelererande söndring och en successiv degradering av det svenska samhället gör att många svenskar i dag väljer att fly sitt land. Det räcker med att titta sig omkring i Sverige för att förstå varför.

Sverige har högsta antalet gängskjutningar i Europa.

”Häpnadsväckande”

Aftonbladet har gått igenom samtliga (döds)skjutningar i Malmö, Göteborg och Stockholm från 2011 till och med 2018. Endast skjutningar som skett i gängmiljöer är inräknade. Inga knivmord, sprängningar eller andra mord i kriminella miljöer har tagits med. Och märk väl att städer som Uppsala, Södertälje och Helsingborg, där det skjutits mycket de senaste åren inte är medräknade. Man tycks uppriktigt anse att resultatet är häpnadsväckande!

Närmare 1500 skjutningar…
131 skjutna till döds…
Fler än 520 skottskadade…

Häpnadsväckande! Det är inte utan att man håller med. En av anledningarna till skjutningarna, hävdar kriminalkommissarie Gunnar Appelgren, är att vi har en ny generation av unga kriminella män som är extremt lättkränkta och som använder extremt våld.

Det nya året har börjat, precis som det gamla slutade. Den 10 februari hade redan fem personer skjutits till döds i landet.

Ja, där ser man, herr kriminalkommissarien kom lindrigt undan. Regimtrogna vänsterorganet Aftonbladet ställde naturligtvis inga besvärande följdfrågor, som skulle kunna leda till obehagliga svar. Både för tidningen och polismyndigheten. Inte heller får vi veta vad detta sjuåriga krig uppskattningsvis kostat de svenska skattebetalarna.

Sverige kan liknas vid en dålig B-film i gangstergenren, eller en ond mardröm utan slut, om man så vill. Närmare en tragedi går knappast att komma.

Det övergår vida min fattningsförmåga hur svenska folket gång efter gång kan rösta på partier vars politikers största ambition är att förstöra deras land. Allt medan den notoriske lögnhalsen och ”statsminister Löfven” går på i vanlig ordning.

I Örebro, Sveriges sjätte största stad, vågar hälften av kvinnorna inte gå ut ensamma efter mörkrets inbrott.

Otryggheten breder ut sig i det vanstyrda Sverige

I ”statsminister” Stefan Löfvens ultimata socialdemokratiska paradis Sverige är det enligt Folkhälsomyndigheten i dag så galet att hälften av kvinnorna i Örebro inte längre vågar gå ut ensamma efter mörkrets inbrott. Vilket under den mörka årstiden innebär redan efter klockan 16.00.

Förutom den ”normala” risken att bli nedslagen, misshandlad och rånad, är risken överhängande att också bli våldtagen. Enligt färsk statistik kan Örebro ta äran åt sig att vara Sveriges otryggaste stad. I mördande (bokstavligen…!) konkurrens med ett mycket stort antal andra svenska städer och samhällen, ska tilläggas!

Invasionen innebär ett Sverige i gradvis förfall… ett samhälle som successivt bryts ner, utan att någon reagerar eller bryr sig. Samtidigt har vänstern/socialdemokratin ingått politiskt äktenskap med en blodig ideologi och dödskult från Mellanöstern som okritiskt accepterats av majoriteten bland svenska folket.

Man har fullt ut köpt att vänster-liberala politiker begår en kriminell handling, genom att bidra till att en massmördarideologi – i likhet med nazismen och kommunismen – sprids och etablerar sig i Sverige.”

Johansson

28 reaktioner till “Gästskribenten Johansson: ”Släng ut Löfven om ni vill att Sverige ska bestå”

 1. Stefan Löfvens förra regering från 2017 på fotot ovanför. Är landsförrädare hela högen och bör åtalas med det snaraste och betala tillbaka allt som dom tillskansat sig. Pengar, fuskat till sig bostäder och så se till att tjänste manna ansvaret kommer tillbaka, helst igår.

  Gilla

 2. När i helvete ska svenska regeringen inse sitt jävla misstag? Dom tar in invandrare som mördar och våldtar. Men det är ju så jävla synd om dom, eller? Har Stefan ett barnbarn på 10 år som inte vågar gå ut? Nej, för han har vakter det fega kräket. Har vi det? Nej, vi har inte råd med sån lyx.

  Gilla

 3. Finns politiker som inte är politiker utan President, Donald J Trump. Han håller sina löften. Sverige behöver en affärsman att styra inte amatörer vilka kallar sig politiker.

  Gilla

 4. sTEFAN..-STEFAN- STEFAN… Varför gör du så här mot oss som har varit socialdemokrater sen födseln?
  När jag var i arbetsför ålder sade jag att jag betalar gärna en hundralapp extra i skatt bara jag vet att jag får det bra på gamla dar. Varför ska gamla, sjuka, pensionärer och de som har det sämst i samhället betala för de rikas välfärd?

  Har jobbat inom äldrevården i sexton år och de fanns boende som inte hade mjölk till gröten på morgonen de hade en inkomst på 4500 när lönen kom fick man kommentarer ”hurra jag är rik” men hade inte råd med mjölk varje dag. Jag tror du inte är medveten om vad som händer i Sverige….. alla pensionärer är inte rika som de i Stockholm och som har haft hus som de sålt på ålderns höst och haft en bra inkomst och kan leva på det.

  Varför har du övergivit socialdemokraternas politik? Jag röstade på de löften du gav före valet, men nu är det de partier som har minsta väljarstöd som styr dig. Är själv pensionär men har inte möjlighet att njuta av det, eftersom jag har tjänat samhället i 40 år och skött om det gamla på deltid, eftersom det inte gick att jobba heltid på min hemort. Jag kommer nog inte att rösta i framtiden eftersom de löften ni ger före valet inte är värt något. Om detta fortsätter kommer socialdemokraterna att förlora en massa röster. Om det fortsätter så här kommer jag att rekommendera mina vänner att inte rösta, eftersom politikerna inte håller sina löften.

  Gilla

 5. Johansson! Kan du beskriva hur det skall gå till när Löfven skall slängas ut. Vi blir inte av med Löfven utan att ta till våld. Hur Reinfeldt och Löfven med flera koryféer får gå omkring oantastade är för mig en gåta.

  Skändningen av Ebbas grav får ske utan åtgärder från våldsmonopolet. Samtidigt jagas 80-åriga pensionärer av polis och åklagare för kommentarer på nätmedia.

  Jag ser detta som ett mått på en oändlig feghet och undfallenhet bland svenskarna. Löfven signalerar nu att socialdemokratin övergått från arbetarrörelsen till islam. Nu kommer minareter, moskèer och böneutrop vara sossarnas ledstjärna. Väljarunderlaget är säkrat för överskådlig tid.

  Nej, att rubba den sittande göken i hans bo går inte med parlamentariska metoder. Något underlag för gula västar finns inte i Fegsverige. Alla eventuella val kommer i framtiden att vara riggade av globalisterna. Det fordras militär intervention med stridsvagnar vid slottet, Riksdagshuset och Rosenbad om vi vill byta regim i detta arma experimentland.

  Det enda vi kan göra är att rösta i kommande EU-val för att den vägen söka ändra på globalismens dominans. Globalisterna har gått fram för hårt och fruktar nu att åka på öronen ut ur EU-parlamentet.

  Sverige tror jag är förlorat med det glada tjejgänget, tamburmajoren, samt Löfven och psyops-Eliasson vid rodret.

  Gilla

 6. Det här kan vara något som lever kvar sedan Mona S tid.
  Och de flesta tror nog mycket på myndigheterna, det är nog medärvt sedan lång tid. Min teori.

  Gilla

 7. Ja, hur ska Sverige räddas?

  Man undrar ibland om svensken i allmänhet detta nådens år 2019 har den starka nationella och etniska känslan
  man hade för många decennier sedan?

  En stolthet över att vara svensk som man tidigare hade? Och som är en förutsättning för att kämpa.

  Ännu finns den väl kvar hos ishockeylaget och visst kämpar Tre Kronor, men en nationell och etnisk känsla i större skala kanske inte längre finns hos svenska folket.

  Se vad som hände med Ebba Åkerlunds grav: den har fortsättningsvis skändats av en invandrare, pappan har väl konfronterat invandraren på plats men har spottats på, och polisen har inte kommit enligt pappan.

  Pappan är väl också lite rädd, vilket ju kan vara befogat.

  Men var är pappans grannar och vänner: ingen tycks ställa upp.

  Minst två svenskar nästa gång vid gravplatsen när vederbörande kommer för att skända, och denna gång bör bli den sista.

  Varför inget samarbete längre svenskar emellan? Just bristande nationell stolthet?

  Har svenskarna verkligen förlorat det där fan anamma, så tycks det tyvärr vara.

  Och regimen Löfven är övertygad om att svenskarnas bristande solidaritet och feghet bara ska fortsätta?

  (Ebba Åkerlund var den unga flickan som dödades i terrordådet på Drottninggatan i Stockholm)

  Gillad av 2 personer

 8. Jag skrev ett inlägg ” Vad vill Facebook dölja?” Hänvisade sedan till din blogg och senaste artikeln, så de får gå hit och läsa. 🙂

  Gillad av 2 personer

 9. Aha! Det ante mig att Facebook slagit till igen. Det är andra gången på kort tid som FB bannlyser ett inlägg från min blogg och därmed förhindrar spridning av materialet.

  Jag är själv inte medlem på Facebook, har alltid varit misstänksam mot att stora privatdrivna multinationella företag ska ha makten över yttrandefriheten. Det här minskar inte min misstänksamhet.

  Jag anar att någon/några har satt i system att bevaka min blogg och så mycket som möjligt förhindra spridning av inläggen. Det är både skrämmande och odemokratiskt. Vi lever i det ”1984” som George Orwell beskriver i boken med samma namn.

  Gillad av 3 personer

 10. Vi vet ju hur det gick för de tjänstvilliga vänsterangripna i Iran. Mer behövs väl inte sägas.

  Egentligen är det ganska bra att svenskar i gemen har så svårt att agera och skapa kaos. Det är väl därför – bland annat – som förrädarna importerat hetsigare folk, vilka inte fattar varför vi är som vi är. Men vad händer när strömmen går i större områden och stannar borta längre tid …

  Gilla

 11. Stötta Julia innan maktens lakejer stänger hennes kontaktkanaler. Vi måste visa att vi är många. Många som läser, många som lyssnar och väldigt många som håller med. Ibland är budskapet så smärtsamt att man inte vill tro på det, men det är sant. Visa att ni läser, visa att ni lyssnar, visa att ni tror på budskapet, tryck på ”like”!

  Gillad av 4 personer

 12. De vill ju för 17 ha det så!
  Nya Världsordningens mål är att skapa KAOS så att de sedan kan ta över helt och upprätta ett fullt totalitärt samhälle med elitär makt över ett förslavat folk utan frihet och utan rättigheter.
  Detta eftersträvas med till enfaldighet hjärntvättade politiker som redskap som utlovas ”guld och gröna skogar”, men sedan inrättas i slavarnas led när de har gjort sitt. De begriper inte själva vad de tror sig ställa sig till förfogande för. Mottot är ju ORDO AB KAOS = ordning genom kaos…
  Se http://www.citizensnewswire.org/files/NWORichardDay.pdf

  Gillad av 3 personer

 13. Borde det inte finnas något vettigt sätt att utreda vad som är den sannare eller sannaste sanningen.
  Det verkar ju som ett ställningskrig modell Västfronten under 1a världskriget, utan medlare eller fredsmäklare.
  Uppskattar givetvis dina kloka alster.

  Gilla

 14. Frågan är väl också hur det uppfattas, och om det uppskattas. På det sista tror jag nej. Och för att det ska uppfattas som seriöst och inte avfärdas som nys eller stolligt så verkar det ju inte ens hjälpa att D. Trump påpekar saken.
  Knepigt med min begränsade kunskap. Men både intressant spännande men också skrämmande.

  Gilla

 15. Varje sådan här text når förhoppningsvis nya läsare och ger dem aha-upplevelser.
  Du kan inte utgå ifrån din egen kunskapsnivå, det handlar inte om att slå in öppna dörrar.
  För majoriteten är dörrarna fortfarande stängda.

  Gillad av 7 personer

 16. Frågan är om denna text når de omtalade? För oss andra och utsatta är det att slå in en öppen dörr.

  Gilla

 17. Vem bestämmer om och när det blir en misstroendeförklaring mot regeringen? Det är väl den normala vägen, även om situationen inte borde kunna kallas normal?

  Nedanstående verkar vettigt, eller har någon poäng i alla fall.

  Gillad av 2 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s