Att göra ett arbete – innan det syns

Bourbonrosen Louise Odier flämtar i hettan och torkan men blommar ändå.

Kära läsare!

Det finns perioder då det man gör inte syns.

Just nu arbetar jag med två långsiktiga projekt och hinner inte uppdatera bloggen så ofta. Förhoppningsvis kommer resultaten av det långsiktiga arbetet snart att bli synliga; en ny bok, och så mitt Sommarprogram i poddform, mitt tredje.

Jag kan utlova att Sommarprogrammet blir helt opolitiskt, bara allmänmänskligt.

Så medan hettan och torkan gastkramar oss denna osannolika sommar och människor trängs på badstränderna och i överhettade kommunikationsmedel välsignar jag min luft-luftvärmepump som ger mig en sval arbetstemperatur inomhus.

Ni kommer snart att höra ifrån mig igen.

3 reaktioner till “Att göra ett arbete – innan det syns

  1. Önskar dig en riktigt skön sommar och ser fram emot dina kommande alltid lika högkvalitativa alster.

    Gilla

  2. Tack Julia skönt att höra av dig. Luftvärmepumpen är guld värd en sån här sommar. Säger bara podden ska bli skönt att höra att höra din avslappnade mjuka röst. Just nu är jag väldigt trött på debatten. Tycker nivån har sjunkit det har kommit en ny grupp människor som vet o kan bäst. Så jag gör som dig jag tar ett uppehåll. Tills du kommer tillbaka.

    Gillad av 1 person

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s