Tack, alla fantastiska läsare och lyssnare!

Mer än någonsin behöver vi njuta av sommarens ljuvlighet och ladda upp krafter inför en höst som innebär riksdagsval. I ett labilt nationellt och internationellt läge kan hösten komma att bjuda på överraskningar av ett slag som maktetablissemanget inte har förutsett. (Jag önskar att ”kraftsamling” inte vore ytterligare ett av de ord som maktgänget har förstört. Nu går det inte att använda längre).

Allting som rubbar politikers och journalisters maktfullkomlighet och arrogans är välkommet. Bäva månde de i sina förment trygga boningar sedan de skickat ut befolkningen i otrygghet och eskalerande våld! Allt fler tecken tyder på att folk har fått nog.

På nätet kan vem som helst se den vrede som sjuder i befolkningen över ett invaderat land där mer och mer upphör att fungera, över vanstyre, bedrägeri och väljarförakt, över inflation, över galopperande energi-, bränsle- och livsmedelspriser som snart inga hushåll med normalinkomster orkar med.

Den som i den här situationen tror att de politiker som bär ansvaret för Sveriges förfall ska klara att lösa problemen har en lång väg att vandra till insikt. Och det är bråttom!

Varje medborgare som har rösträtt har också ett ansvar: att informera sig, ta reda på fakta, se bortom de politiska partimaskinernas floskler och dimslöjor. Att genomskåda medias globaliststyrda propaganda  och inse att de inte arbetar för oss utan har helt andra uppdragsgivare.

Läs på! Röstsedeln är ingen tipskupong där man bara chansar utan att ha koll på verkligheten. Och våga häva upp din röst och säga vad du tycker!

Jag vill rikta ett stort och varmt tack till alla er som läser min blogg, följer mig på Twitter och lyssnar på mina poddar. Det är en bragd att ni hittar mig, för både min blogg, mitt Twitter och min YouTubekanal är med säkerhet shadowbanned. Ni är fantastiska! Ni borde ha tapperhetsmedalj! Innehavarna av de stora nätplattformarna använder sina algoritmer för att så få som möjligt ska hitta min blogg och läsa vad jag skriver. YouTube gör allt för att ingen ska lyssna på mina poddar.

Jag sitter i min lilla stuga i skogen och skriver rakt ut i luften, inifrån mitt eget huvud, utan att ha en aning om vad mina läsare tycker. När jag läser de kommentarer som många av er bifogar era gåvor blir jag ofta både glad och rörd. Tyvärr har jag inte möjlighet att tacka er var och en personligen.

Skogen.

Vi lever i en tid då vi behöver stödja varandra och så långt möjligt undvika alla försök att splittra oss. Våra gemensamma fiender gör allt de kan för att förstöra vårt land och vår värld, och de har tusen tricks att splittra och manipulera oss så att vi blir fogliga och lättare att styra.

Alla livstecken, gåvor, uppmuntrande tillrop och hälsningar från er läsare betyder oerhört mycket. TACK, kära läsare! Rosor från min trädgård till er alla!

Särskilt roligt är det när ni skriver små meddelanden, ifall det är en speciell artikel eller podd som fångat ert intresse.

Ett stort och varmt tack till:

Bernt A, Catrin A, Ingemar A, Kjell Ove A, Klas A E, Leif A, Per A, Agne G H B, Birgitta B, Christer B, Eva-Christina B, Gertrude B, Gudrun B, Hans B, Julien B, Katarina B, Lennart B, Maria B, Per-Olof B, Siv B, Ulla Erika B, Kjell Tommy C, Rolf C, Carl D, Eva D, Gunnar D, Roland D, Benita E, Elisabet E, Kent E, Klas A E, Klas E, Lars E, Per-Olov E, Ulf E, Sven E, Sven K E, Åke E, Bo F, Erik F, Margaretha F W, Margareta R, Staffan F, Anna G. S, Eva G, Ola G, Paul G, Peder G, Pernilla G, Viviann G, Wlodek G, Anna-Karin H, Björn H, Bo H, Jan H, Leif H, Liv H, Lucie H, Maria H L, Patrik H, Peter H, Ronnie H, Susan H, Ulf H, Evy J, Tommy I, Anders J, Barbro J, Christer J, Göran J, Hans J, Karl-Anders J, Lars Erik J, Leif J, Malin J, Mikael J, Olof J, Tomas J, Aino-Lill K, Andreas K, Berndt K, Clas K, Henrik K, Lars K, Mats K, Palle K, Tony K, Wilhelm K, Ann L, Bengt L, Bo L, Felix L, Gunnar L, Hans L, Jimmy L, Karin L, Maurice L, Per-Åke L, Ronny L, Ulla-Britt L, Ulf L, Yngve L, Arne M, Carin M, Fredrik M, Hans-Åke M, Jan Erik M, Owe M, Steffen M, Elzbieta N, Lars-Bertil N, Leif N, Nils Ragnar N, Rune N, Sten Gunnar N, Susanne N F, Anneli O, Olof O, Sven Ingvar O, Einar P, Gert P, Göte P, Jan P,  Marie-Louise P, Mats P, Stefan P,  Sven Åke P, Kjell R, Lars Åke R, Margareta R, Tomas R, Eva S, Göran S, Inge S, Johan S, Karin S, Kent S, Marie S, Sten Ingvar S, Ulf S, Ulla-Brita S, Bruno T, Jenny T, Lena T, Maud T, Ola T, Eva V, Hans V, Kaj V, Lars V, Anders W, Bo Hans W, Elena W, Else-Marie W, Gustaf W, Göran W, Gösta W, Milada W, Per-Arne W, Alf Z, Stefan Z, Eva Å, Nils Å, Claes Peter Ö, Pia Ö.

Och många, många fler – inklusive anonyma donatorer!

För säkerhets skull ber jag om ursäkt ifall jag inte har lyckats fånga upp alla namn. Jag är enormt tacksam för allt stöd och all vänlig omtanke och önskar er alla en så fin fortsättning på sommaren som möjligt.

 

PS Fredag 29 juli publiceras mitt Sommarprogram på Swebbtv.se

Välkomna att lyssna!

——————————————————————————–

Jag bloggar och gör podcasts ideéllt, som ett slags egenterapi, för att om möjligt förstå vår samtid.

Alla kan läsa och lyssna gratis på min blogg och YouTubekanal.

Om du ändå vill stödja mig med en gåva är jag givetvis mycket tacksam.

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

Från utlandet: IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC-kod ELLFSESS

Varmt tack för din gåva!