”Ingenting kan rädda det mångkulturella samhällsexperimentet i Europa”

”Det mångkulturella samhällsexperimentet har aldrig haft som mål att kontrollera islam, invandrarna eller invandringen. Tvärtom: målet är att kontrollera de europeiska medborgarna och deras åsikter om islam, invandrarna och invandringen.”

Det skriver den norske författaren Kent Andersen i den här artikeln på Document.no. Jag har översatt texten.

Teckning: Niels Thomsen. Document.no.

EU, kallat ”Europas Dumskalleförbund”, producerar splittring och vanmakt, skriver Kent Andersen.

Men: ”En löpeld av sanning drar fram över Europa, och ingenting kan stoppa den.”

Kent Andersen, norsk författare, musiker och politiker.

”Det har skapat en enorm frustration och vanmakt – och vanmakt är demokratins allra farligaste fiende. Därefter kommer upproret, och snart har européerna fått nog. De som styr Europa kan emellertid inte få nog, vare sig av sig själva eller sin egen livslögn. Detta Dumskalleförbund, bestående av aktivister, media och politiker, är så marinerade i sin egen godhet att de inte ser verkligheten omkring sig, och de vill inte erkänna ett endaste litet fel.

Jean-Claude Juncker, ordförande i Europakommissionen. Ej folkvald.

Äntligen lossnar det. Äntligen vågar den vanliga europén uttrycka sin vanmakt i mötet med ”berikningen” från islam och u-länderna. De berättar historier om tjuvnad, rån och våld. Om våldtäkter som inte utreds, polis som inte kommer och anti-nationella medier som bagatelliserar och hellre vill berätta om kändistuttar, Dumme Trump och socialporr om 30 år gamla skäggbarn som det alltid är synd om.

Grannskap slits sönder, och politikerna avsäger sig ansvaret för vad de har skapat och kallar vanliga medborgare som protesterar för ”högerextrema”. Det har ju fungerat hittills. Alla känner till rasist-skampålen, och alla vet vad som händer med de stackare som hamnar där – så håll käften, annars!

Folk har böjt nacken i tystnad och rädsla för hatet och hetsen från ”de goda” – som om vi levde 1618. Rasismbeskyllningar, nazi-hets, spottloskor, utskällning och jakt på varje dissident som vågar gå emot invandringsmoralisterna har skapat enorm vanmakt. Men nu fungerar inte skampålen och skrämseln längre, och nästa drag för att bärga ”Projekt mångkultur” är att undergräva yttrandefriheten, avlägsna yttranden från nätet och införa censurlagar mot hat och kränkningar.

Det kommer att skapa ännu mer vanmakt. Stormen kan emellertid inte stoppas. Massinvandringen har tagit för många liv och grannskap, och en helt ny medieverklighet har exploderat mitt i synen på globalisterna.

Alternativmedia har blivit en styrande maktfaktor. Det mångkulturella samhällsexperimentet har alltid varit till hundra procent beroende av en lydig press. För att galenskapen skulle genomföras måste den tredje statsmakten underlåta att göra sitt jobb och istället vara nyttiga idioter och medlöpare åt makten.

Det är nästan omöjligt att förklara varför, men över hela Europa valde de stora mediehusen att göra exakt det: de övergav journalistiken och övergick till aktivism. Detta gjorde den globalistiska eliten osårbar, gjorde problemen osynliga och farorna opåtalade.

Istället för att upplysa allmänheten valde mediehus som BBC, SVT och NRK att vilseleda allmänheten. Agendan var inte längre att berätta sanningen utan att sprida lögnpropaganda med socker på för eliten. Men de misstog sig: genom att göra sig till politiska aktivister gjorde de sig själva överflödiga och skapade en nisch för nya, alternativa mediehus – sådana som Document.no, som skriver sanningen oavsett vem som irriteras av den.

Konservativa media har vuxit enormt sedan katastrofåret 2015, och de får större publik, mer resurser och producerar ständigt mer djupgående och avslöjande journalistik både i tal, skrift och bilder. Samtidigt blir det mer och mer rumsrent att lyssna till alternativmedia. De visar folk att de inte är ensamma, och att man varken är extremist eller ond för att man vill ha trygghet.

Gapstock – social straffutmätning före Internets tid.

Det gör det lättare att yttra sig om problemen bland vänner, släkt och kolleger. Det vi är vittnen till är ett slags flodvåg av fakta som är omöjlig att hindra, men som Dumskalleförbundet trots det försöker stoppa av rädsla för att förlora greppet om sanningen, anseendet och makten. De vill stänga säkerhetsventilen med censur. Ändamålet helgar medlen! På det sättet har eliten alltid argumenterat med skampålen. Inte så smart.

Trenden är tydlig: sociala plattformar försöker kväva nyheter och information från konservativa media med påståendet att detta är ”fake news”, och den politiska åtskillnadsbehandlingen hos Facebook har nu blivit så uppenbar att Donald Trump varnar sällskapet – och han menar det.

Reaktionerna är inte så rara heller: islamister kan fritt vråla ut sitt hat mot Väst och mot vita och uppmana till jihad och sharialagar – medan islamkritiska inlägg som visar vad som pågår där ute i närmiljöerna, och som varnar för framväxten av utländska kolonier, stridsdugliga lycksökare från Afrika och Muhammeds splittrande apartheid-ideologi, de stängs ute och blockeras.

Information från helt vanliga medborgare som uttrycker sin oro, förtvivlan och vanmakt blir rätt och slätt censurerade, medan Allahs budskap får fritt fram. Det är bara en signal som skapar vanmakt och raseri, och Dumskalleförbundet tycker att det är strålande! ”Högerextremismen” måste stoppas till varje pris – som om vanliga medborgare är extremister. Det är helt sjukt.

Uthängning av ”näthatare” i Expressen.

Vad tror de egentligen att detta kommer att leda till? Tror de verkligen att det kan rädda deras samhällsexperiment? Att de kan sitta kvar på toppen efter en sådan blunder? Att det europeiska raseriet och vanmakten försvinner om man bara kväver protesterna? Stäng säkerhetsventilen så försvinner övertrycket, och – vips! – blir det mångkulturella lyckolandet verkligt? Njeh… de kan väl inte på allvar tro det? Jodå! Det är precis vad de tror. Tro det eller ej. Det är planen. Verkligen inte smart, värdigt ett Dumskalleförbund.

Ingenting kan rädda det mångkulturella samhällsexperimentet i Europa. Den blanka bilden har brunnit upp, och fasaden är krossad: skillnader skapar inte gemenskap. Integration fungerar inte. Islam är inte fred. Alla kulturer är inte lika mycket värda.

Alla människor vill inte samma sak. Alla dessa essentiella förutsättningar var lögn, och tack vare Internet kan alternativa media skriva fritt om det. För även om Europa kolonialiseras är nätet fritt, eller hur? Well … don‘t count on it.

Dumskalleförbundet försöker stoppa in 2015-monstret i buren igen. De vill inte visa dig bilderna av gummibåtar med stridsdugliga män som gör strandhugg med bar överkropp. (Borde bistånd röra sig mindre om mat och mer om t-shirts, tro?). De vill inte prata om de problem som invandring och islam skapar, utan hellre om ”rasisterna” som vågar uttrycka sin oro.

För Dumskalleförbundet är det inte hundratusentals ID-lösa, manliga lycksökare som är på jakt efter jihad, byte eller blondiner som är farliga för Europa. Tvärtom! Enligt Dumskalleförbundet kommer faran från de europeiska medborgarna som är bekymrade över kolonialiseringen av sin egen kontinent, sitt land, sin stad och närmiljö. Har du hört på maken? Hur blev Europa så sjukt? Svaret är: genom dumhet, lögn, tystnad och censur. Om ingen törs tala blir det heller inga samtal. Men sanningen förgås inte så lätt.

Man kan inte klandra befolkningen i Europa för att de valde att rösta på mångkulturalismen. De förespeglades och garanterades en vacker och bättre framtid, rentvättad från historiens koloniala synder – och de blev lurade.

Man kan inte klandra dem för att de fortsatte rösta på mångkulturalismen heller, för de hölls i ovetskap om problemen som eskalerade. Deras acceptans för islam baserades på en falsk glansbild som mainstream-media fortfarande insisterar på kan bli verklighet.

Nu har problemen eskalerat till någonting som drabbar människors liv, hälsa och framtid, och det går inte att dölja sanningen längre. Folk har ögon att se med.

De fruktansvärda problem som eliten har skapat i samarbete med media och svavelosande imamer filmas, omtalas och sprids från smartphone till smartphone, och folk känner igen sig. De tar det till sig, blir rädda och sprider det vidare. Det är en löpeld av sanning som drar över Europa, och ingenting kan stoppa den.

Så då tar väl de ansvariga för fadäsen ansvar och säger ”Sorry, vi tog miste” och frånträder sina ställningar och positioner, eller hur? Nej, glöm det! Tvärtom varierar responsen mellan att trappa upp lögnerna med påståenden som ”Att stoppa invandringen nu leder till katastrof” till ett genomfräckt ”Vi har ju aldrig gått i bräschen för massinvandring och mångkultur!”

Eller hur, Støre? (Arbeiderpartiets ordförande Jonas Gahr Støre).

Jonas Gahr Støre, ledare för Arbeiderpartiet.

Arbeiderpartiet ska nu profilera sig som partiet som alltid har varit ansvarsfullt och emot mångkultur, islamisering och massinvandring, även om det är dokumenterat att de bär ansvaret.

Erna Solberg (h) har valt att omfamna islam, precis som Barack Obama, Emmanuel Macron Theresa May och en bunt andra otrogna nyttiga idioter som islam vill ha ner på knä. När Frankrikes president Macron är på Danmarksbesök och påstår att äkta fransmän och danskar inte finns, då kan han lika gärna säga som Marie Antoinette ”Låt dem äta bakelser”, så bortkopplad från verkligheten är han, utan tillstymmelse av önskan om att ta sitt förnuft till fånga – för då måste han ju samtidigt erkänna att ”de föraktliga” hade rätt.

Diagram: Nyheter Idag.

Denna självupptagna envägsbrutalitet gör folk utmattade, modlösa och rasande. Om inte 2015, bilbränder, lastbilsmassaker, våldtäkter, avskurna strupar, sextrakasserier, grooming, kravaller, no-go-zoner, terrordåd, shariapatruller, gangster-islam och muslimska kolonier över hela Europa är nog, vad är det mer som behövs? Hur mycket värre måste det bli innan toppolitikerna säger ”Jag gjorde fel, och jag tar ansvaret”? När är det egentligen nog? Hur många offer och anhöriga måste skrika innan Dumskalleförbundet hör dem?

Vanmakten sprider sig. Men vanmakt är bara en tillfällig fas. Vanmakt är socialt plutonium: samhället klarar bara att samla upp en viss mängd av det innan det blir ostabilt och detonerar. Dumskalleförbundet som styr Europa förstår inte vad de leker med, och de lyssnar inte till varningar. Nej, de är verkligen inga smartingar.

Bild från den tyska staden Chemnitz. Invånarna protesterar mot ännu ett mord begånget av en invandrare.

När tiotusentals medborgare, drivna av vanmakt, marscherar genom Chemnitz i Tyskland visar de hur starkt övertrycket har blivit, och dagens elit vill inte att detta övertryck ska släppas ut på ett lugnt och fredligt sätt. Eliten kommer inte högersidan till mötes. De fördömer inte muslimska våldsmän som sticker ner ett oskyldigt offer med kniv.

Tommy Robinson.

De protesterar inte tillsammans med Tommy Robinson mot muslimska pedofilgäng framför rättslokalen, och de uttrycker inget stöd för offren. Nej, de protesterar mot Tommy Robinson eller EDL (English Defenese League).  De gör ingenting som anständiga människor skulle ha gjort. Detta skapar ännu mer vrede och övertryck.

Var och en som ser den enorma splittringen i Europa, studerar hur muslimska kolonier har skapat stater i staten och konstaterar hur gäng av arbetslösa och outbildade män från MENA-länderna har fått överta trottoarer och gathörn i Europas städer, inser att detta inte kan fortsätta. Det måste röjas upp om vi ska fortsätta ha ett någorlunda civiliserat Europa. Elitens ”lösning” är emellertid densamma som vanligt: mer invandring och mer integration (som inte fungerar). Det är helt vansinnigt, och de är i färd med att skapa ett kommande inbördeskrig – bara för att realisera en dröm som aldrig var förankrad i verkligheten.

Efter vanmakt kommer uppror. Om det inte fungerar blir det revolution. Om inte heller det är tillräckligt blir det inbördeskrig. Då slipper raseriet loss på allvar, och Dumskalleförbundet har visst helt glömt bort att europeiska folkslag absolut inte är fredliga och tandlösa, samt att de fortfarande är i stor majoritet.

Om inte myndigheterna sörjer för samhällsordning och säkerhet för barn, bilar, vänner och egendom kommer människor att själva ta hand om saken. Det är lika enkelt som att 2 + 2 = 4… ett räknestycke som Dumskalleförbundet inte förstår. (Låt mig gissa: nu ger de mig skulden, igen, för att jag varnar för en fara som de har skapat?)


EU-parlamentet i Bryssel. Foto: Henrik Montgomery.

Eliten och deras nyttiga idioter i media har loggat ut från verkligheten och representerar otroligt nog ett större hot än invandrarna och islam. Så länge som de sitter vid makten kommer de att se till att problemen förvärras – tills det smäller. Därför måste Dumskalleförbundet avvecklas och skjutas åt sidan. De kommer inte att frivilligt finna sig i det, men det är exakt den processen Europa är inne i.

Bild från ett av det nya Partiet Alternativ för Sveriges 50 torgmöten inför riksdagsvalet på söndag.

Folket är i färd med att finna sig en ny elit – av folket, för folket – med en ny, oberoende press som ger oss sanningen och inget annat än sanningen. De är i färd med att ta tillbaka sina hemländer, sina egna värden och gränser.

Exakt det här handlar valet i Sverige om: mer dumskallepolitik eller en ny politik.

 • Skampåle eller frihet.
 • Kaos eller civilisation.
 • Islam eller demokrati.
 • Globalism eller nationer.

Det är Dumskalleförbundet mot realisterna. Det är det alla val i Europa handlar om nu, och detta är demokratins sista hopp om att rensa upp i röran på ett civiliserat sätt. Men går det tillräckligt snabbt? Det är det omöjligt att sia om.”

Kent Andersen

7 reaktioner till “”Ingenting kan rädda det mångkulturella samhällsexperimentet i Europa”

 1. Det är bra att de får uttrycka sina åsikter utan risk för repressalier. För situationen är väl inte optimal , milt uttryckt.

  Gilla

 2. Hei Julia.
  Kent Andersen har skrevet mange gode artikler på Document, men jeg liker dine artikler bedre. Du har rett og slett en skarpere penn.

  Gillad av 1 person

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s