Fem klimatsmarta levnadsregler för den miljömedvetne

Ibland får man bara nog. Klimatalarmisternas livsförnekande och snusförnuftiga ”regler” håller på att övergå till ren fascism.

Den största synd man som människa kan begå är tydligen att leva över huvud taget. Den klimatpåverkan man utövar med sin blotta existens är den ultimata dödssynden. Mot den finns bara ett botemedel.

14 reaktioner till “Fem klimatsmarta levnadsregler för den miljömedvetne

 1. Det som ursprungligen, för rätt många år sedan, öppnade ögonen på mig för hur vansinnig CO2-hysterin var ett nyhetsinslag om hur de skövlade regnskog för att odla säd som skulle användas till etanoltillverkning för alernativbränsle. Vem som helst som gick ut grundskolan utan att ha sovit sig igenom den borde ju inse att det är något i tankesättet som inte riktigt går ihop där.

  Gillad av 1 person

 2. Nu är dom totalt dumma i huvet på SVT. Vi måste få bort koldioxid i atmosfären. En lösning är tydligen att odla skog så mycket som möjligt som suger ur koldioxiden. Men då konkurrerar vi med jordbruksmark. Är dom tvärkorkade? Bygga köplador o bostäder på jordbruksmark, det går bra.

  Ta in flyktingar för vi är så humana. Då måste vi bygga bostäder. Varenda liten ort runt städerna bygger bostäder på jordbruksmark. Dom säger att medborgarna är korkade. Men dom är så korkade på tv så dom förstår inte att dom säger emot sig själva. Hade vi inte haft invandringen kunde Sverige vara en del av jordens lunga.

  Gilla

 3. Vi är ju så effektiva i Sverige så man har byggt bättre rening av rökgaserna vid kremering. Och man håller väl på med frysning så det blir bara lite pulver kvar efter kroppen. Men det finns ju känslor med vid dödsfall med släkt o vänner. Men sånt får invandrarna hålla på med. Vi ska avskaffa blommor o allt effektivitet o känslokallt ska döden vara.

  Men varje invandrare till Sverige är en miljöförlust. Men det ligger nog i politikernas plan. Därför har man ingen familjepolitik och folkutbytet är miljö priset vi betalar. Varje invandrare ska ju ha rätt till en bil som svenskarna ska betala med mindre resor. Uppvärmningen har ju ett miljöpris som Sverige får betala i propagandasyfte, det hör ju vi i kväll på 21-nyheterna. Och skurkorganisationen FN ligger bakom dagens propagandaöverdrift.

  Nästan så jag funderar, är det för att folket ska vilja ha en vänsterregering i Sverige utan moderater och framför allt SD? Vi får väl vänta några dagar med när det kommer en Sifo undersökning att nu kräver största delen av svenskarna en sosse-MP-regering. Ingenting är omöjligt i det mediastyrda Sverige. Är det inte bättre att Bilderberg säger att vi styr Sverige genom media.

  Gilla

 4. Varje invandrare som emigrerar från varmt klimat till vårt kalla land innebär usel miljöpolitik, eftersom det innebär att ännu fler bostäder och arbetsplatser måste värmas upp och transportmedel tas i bruk.
  Detta har miljöpartiet inte insett. De är inget miljöparti. De är ett extremt invandringsparti.

  Gillad av 3 personer

 5. Jo just. Men det måste väl finnas medelvägar?

  Sverige borde följa Japans exempel — en stabil befolkning och ingen invandring!

  Utan massinvandringen hade vi haft en ungefär konstant befolkning. Ett av de värsta problemen globalt sett är just överbefolkningen.

  Energianvändningen är mer miljövänlig än i många andra länder, tack vare vår goda tillgång på vattenkraft. Bergvärme är rekommendabelt, funderar på att skaffa det hemma.

  Kärnkraft kunde bli ett långt bättre alternativ än idag med nya metoder för dess användning (thorium).

  Men vad som nu verkligen hotar vårt land på flera sätt är den vanvettiga asylinvandringen, inklusive islamiseringen.

  Gillad av 3 personer

 6. Faktum är att det egentligen är det enda vettiga förslaget, om man nu skulle ta co2-hotet på allvar.
  Man kan ju inte ha evig befolkningstillväxt, någon gång måste man avstanna. (Och behöver man en ständigt ökande befolkning för att ”klara pensionerna” eller liknande så har man inte ett hållbart system, då har man ett pyramidspel.)
  Men det sagt, enbarnspolitik av kinesisk modell klarar vi oss bra utan. Problemet skulle lösa sig ju självt, eftersom länder med hög levnadsstandard har en så låg nativitet att befolkningen skulle minska om man inte envisades med att importera ”flyktingar”.

  Gilla

 7. Har man redan skaffat barn kan man göra swiftianskt anspråkslös ragu.

  Gilla

 8. I min ungdoms dagar (präglad av en viss svartsyn som väl har dämpats något med åren, och en viss cynism som tvärtom växt sig starkare enligt tesen om att summan av negativism alltid är konstant) så upprörde jag främst min mormor men också i viss mån min mor, fast hon var väl mer härdad, genom att fastställa att om jag dog så skulle de slänga ”skiten” i skogen till rävar och andra karnivorer. Begravningar var bara trams, hyckleri och slöseri med pengar.

  Gilla

 9. Aj aj aj!
  Jag tänkte mig att det mest skonsamma miljöalternativet måste vara att lägga sig ner och dö, men du har ju helt rätt i att kremering förpestar luften, i synnerhet som de avlidnas amalgamfyllningar i tänderna sprider tungmetallångor över nejden.

  Här har miljöpartiet onekligen ett miljöproblem att lösa på ett kreativt sätt!

  Det mest miljövänliga är givetvis att kroppen ingår i det ekologiska kretsloppet via förmultning och kan få ett nytt liv som blomjord, förpackad i ekologiska papperspåsar som fraktas hem till odlaren på eldriven lådcykel.

  I problembilden ingår dock en växande utrymmesbrist på kyrkogårdar och begravningsplatser, eftersom folkmängden ökar och kistor tar så mycket större plats än små urnor med aska.

  Gilla

 10. Nu har du gått över gränsen. Att uppmuntra till kremering. Det genererar ju koldioxid!

  Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s