Bankmannen som vaknade

I 30 år var Mads Palsvig en framgångsrik bankman som handlade med statsobligationer och andra värdepapper. Han gjorde internationell karriär och bodde och arbetade i London och Hong Kong.

Sedan hände något. Han vaknade upp och började se mönster och samband som styr oss alla i våra liv. Här berättar han vad han upptäckte: globalisterna har en agenda för oss alla.

Mads Palsvig är dansk, men intervjun är gjord på engelska.

Om du är en av dem som rutinmässigt avfärdar alla tankar och frågor om samband, avsikter och centrala maktnätverk som ”konspirationsteorier” – då är det kanske just du som ska ägna en timme och 39 minuter av ditt liv åt att se och lyssna på den här videon? Den är som gjord för dig.

Mot sin vilja blev Mads Palsvig visselblåsare. Han tvekar inte att kalla människor som beskyller andra för ”konspirationsteorier” för kollaboratörer.

”Det är exakt vad de är. När man kallar dem för deras rätta namn blir de tysta.”

Vilka är det som styr världen bakom kulisserna, i nätverk och sällskap bortom offentlighetens ljus? Vilka är det som drar i de trådar vi aldrig ser? Vad är det som förenar dem? Det väckte Mads Palsvigs intresse. Som internationell bankman i mer än 30 år, baserad i London och Hong Kong för världens toppbanker som Morgan Stanley, Barclays, Credit Suisse, First Boston och Danmarks två största banker, UniBank och Danske Bank, fick han unika inblickar i hur den finansiella eliten arbetar.

Utan förvarning fick han sparken, antagligen för att han ställde fel frågor till en medlem i The Federal Reserve, USA:s centralbank. Federal Reserve är självstyrande, vilket innebär att de inte är skyldiga att redovisa någonting för någon, inte ens för den amerikanska staten. Det blev inledningen till en rad obehagliga upptäckter för Mads Palsvig, upptäckter som han delar med sig av i videon.

Hur kommer det sig att så många av oss är bundna av stora banklån och därmed lydiga slavar åt bankerna och politikerna?

Varför upplever alltfler av oss att allting är uppochner och ingenting längre är normalt?

Vem har bestämt att nationalism och sund fosterlandskärlek är liktydigt med ”rasism” och ”islamofobi”?

Hur kommer det sig att alltmer information klassas som ”hate speech”, och av vilka?

Varför vill starka ekonomiska intressen införa det hälsofarliga 5G-systemet överallt? I Sverige är Umeå och umeåborna utsedda till försökskaniner. Eller: de har utsett sig själva.

Var kommer genusläran ifrån, och vilka vinner på den?

Varför går public service ut med så många lögner och så mycket mörkläggning av sanningen?

Hur kommer det sig att Donald Trump och inte Hillary Clinton valdes till USA:s president?

Det är några av de frågor som diskuteras i videon. För att dela med sig av sina insikter har Mads Palsvig bildat ett nytt politiskt parti i Danmark, kallat JFK 21 med tillägget ”Earth Freedom Knowledge”.

JFK21 har en egen hemsida.

 

5 reaktioner till “Bankmannen som vaknade

  1. En fantastisk intervju som jag satt som trollbunden framför. Tack för att du uppmärksammade mig på den. En modig person, som kommer att motarbetas in i kaklet av media och globalisterna (”kollaboratörerna”).

    Det var väldigt intressant det han sa om att vänstern bedriver högerpolitik och nyhögern, som reflexmässigt kallas nazister, vill bedriva klassisk vänsterpolitik. Världen är upp-och-ned. Inte undra på att folk inte förstår vad som händer.

    Gillad av 5 personer

  2. Lek inte med elden…. Ja, det gäller även globalisterna. Den som tror sig kunna kontrollera världens folk blir inte långlivad

    Gillad av 4 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s