Lars Bern: ”Genomskåda globalisterna!”

Det är inte nationalism som leder till fascism.

Det är tvärtom globalisternas allt större makt och förmögenheter som leder till fascism, säger Lars Bern i den här videon från Swebb-tv.

”Globalisterna kontrollerar nästan hela medieflödet och utnyttjar klimatskrämseln för att inskränka vanligt folks frihet att använda bil, flyg och till och med att äta kött” säger Lars Bern, 76. Välkänd för mina läsare; teknologie doktor, debattör på områdena miljö och hälsa, författare till bland annat den nyligen utgivna boken ”Den metabola pandemin”. Han driver bloggen Anthropocene.

I dag jämförs dagens nationalism med 30-talets fascism. Lars Bern menar att det är fel tänkt, eftersom det är två helt olika företeelser. Fascismen kräver att individen underordnar sig staten. Men idag är det inte nationerna som har den största makten i samhället, utan det är de globala storföretagen och deras institutioner, som FN och EU, som dominerar.

Jacob Wallenberg. Tycker att klimatskatter är okej bara de gäller för alla i hela världen.

Nu blir det också allt tydligare att grupper som vill inskränka demokratin under förevändning att de ska rädda jordens klimat träder fram. De globala företagen kräver samma regelverk över hela världen. Det blev tydligt när Jacob Wallenberg nyligen i Davos på World Economic Forum sa att internationella klimatskatter är okej om de gällde lika för alla i världen.

Globalisterna vill ha fri rörlighet för valutor, förmögenheter och billig arbetskraft. Därför är de irriterade på exempelvis Kina, som vägrar släppa sin valuta fri. Och därför vill de ha massinvandring. Den fria rörligheten för arbetskraften gör att fackföreningar, som tillvaratar arbetskraftens intressen, har spelat ut sin roll.

Förändringarna motiveras med ökad tillväxt. Problemet är bara att en allt större del av vinsterna för tillväxten hamnar hos en liten internationell finanselit och aldrig når den arbetande medelklassen. Processen underlättas av att 90 procent av världens medier ligger i händerna på sex ledande företag, som i sin tur ägs av ett fåtal personer.  Det gör det enkelt för de stora medierna att bestämma och centralstyra vilken information som allmänheten ska tillåtas ta del av och vad som ska mörkläggas.

Processen underlättas också av maktkoncentrationen i FN, EU och de andra institutioner som globalisterna har bildat, som IMF, WTO, Världsbanken med flera.


EU-parlamentet i Bryssel. Foto: Henrik Montgomery / SCANPIX 

Nationer, nationsgränser och nationalister utgör de stora hoten mot globalisterna. Därför smutskastar de nationellt sinnade människor, demoniserar dem och kallar dem för fascister, rasister och nazister. Vi ser också sedan flera år en tydlig utveckling där etablerade media smutskastar, hänger ut och drevar mot oliktänkande och mot alternativa medier för att stoppa dem.

Uthängning av ”näthatare” i Expressen. Tidningen är ett av globalisternas största verktyg i Sverige.

Det finns sanningar som inte får komma till allmänhetens kännedom, och det finns skribenter som etablerade media uppfattar som hot mot sin agenda. Därför ska de tystas och oskadliggöras. Jag är en av dem som samtliga stora svenska media har försökt tysta med karaktärsmord och uthängningar. Det lyckades de inte med. Drevet mot mig 2015 slog tillbaka mot dem själva.

De obekväma budbärarna i alternativmedia anklagas för att sprida falska nyheter, fake news. I själva verket är det globalisternas medier som gång på gång ertappas med felaktigheter och lögner.

När det gäller genomförandet av ny teknik med outforskade hälsoeffekter, som 5G som den före detta bankmannen Mads Palsvig talar om i mitt senaste blogginlägg, är vi alla kanariefåglar i gruvan, vare sig vi vill eller inte. Det ska jag återkomma till i en senare krönika.

Men först:

Genomskåda de hycklande klimatalarmisterna!

”Influencern” Elsa Billgren reser till Paris, Antibes, Nice och Italien men vill inte att andra ska flyga. I övrigt tjänar hon pengar på att exponera sig själv och sitt liv på en blogg där hon droppar varumärkesnamn som konfetti. Varje minut av hennes liv är till salu.

Nu träder grupper fram som till och med kräver att demokratin ska inskränkas. De vill inskränka den allmänna friheten genom en diktatorisk styrning som förbjuder bilar, flygresor, kött och annat för vanligt folk. Allt med hänvisning till den falska skrämselpropaganda om klimatet som är skapad av globalisternas lobbyorganisationer.

Ett uppseendeväckande rop på diktatur publicerades nyligen på debattplats i Expressen.

”Släpp taget om väljarstödet, Löfven. Våga vara obekväm och kör över oss och våra klimatkatastrofala vanor med en statlig hockeytackling” skrev 87 så kallade influencers, självutnämnda ”experter” på klimat och lobbyistpåverkan – men uppenbarligen utan en aning om vad demokrati är. Det är inte Stefan Löfven själv som styr Sverige. Det gör riksdagens folkvalda ledamöter.

”Vi behöver någon som gör flygresan orimlig för plånboken i jämförelse med tåget. Eller ge oss en flygkvot! Vi kan uppenbarligen inte hantera friheten” lyder det skenheliga budskapet från dem som frikostigt sprider bilder och budskap från sina egna flygresor på Instagram och andra sociala medier.

Liten resebild av Jasmina Bylund, en av de hycklare som gärna flyger på utlandssemester men inte vill att andra ska flyga.

”Vi behöver någon som styr om en nation av över-dagen-flygande karriärister till en nation av skypeande eko-aktivister. Vare sig vi vill eller inte. Denna någon är du” skriver de 87 självgoda, diktaturförespråkande klimatalarmisterna, av vilka alla utom ett par stycken är kvinnor. Själva flyger de utomlands på nöjesresor stup i kvarten utan att besväras av nämnvärd samvetsnöd. Det är andra människors flygresor de vill stoppa, inte sina egna.

En av de 87 ”influencers” som ber om diktatur men själva ogenerat flyger, som här till Bali.

Bloggen Toklandet har granskat de 87 influerarnas flygresor som visar sig gå till Bali, Rom, Florida, Glasgow, Kreta, Lissabon, Paris, Los Angeles, Hong Kong, Singapore, New York, Marrakesh, Dubrovnik, Sri Lanka, Bretagne, San Francisco, London, Valencia, Berlin, Provence… läs om de verkliga storhycklarna här.

Sovjets diktator Josef Stalin (1878-1953).

När människor som anser sig själva vara inflytelserika bönar och ber om diktatur är det ett säkert tecken på ett land i psykos och hysteri.

Till råga på allt vill de inskränka frihet och rättigheter för andra, men inte för sig själva. Vilket gränslöst hyckleri!

I praktiken är det en Josef Stalin de ber om. Vi vet hur det gick med hans Sovjetdiktatur. Den pågick i 74 år och kostade miljontals människor livet.

Här är ytterligare ett Swebb-tv-inslag. Mikael Willgert intervjuar docent Nils Axel Mörner, havsforskare och tidigare ledare för institutionen för paleogeofysik och geodynamik vid Stockholms universitet. Han har utfört studier i 60 länder, författat åtskilliga böcker och dokumenterat 671 vetenskapliga arbeten.

———————————————————————————

Tillförde den här artikeln dig någonting? Gav den dig kunskaper, tankar och insikter som du inte hade tidigare? Jag arbetar med professionell journalistik och skriver och gör podcasts om ämnen som gammelmedia inte tar upp.

Jag är tacksam om du vill stödja mitt arbete genom en donation, stor eller liten. Du kan donera på olika sätt:

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

Från utlandet: IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC-kod ELLFSESS

Varmt tack för din gåva!

——————————————————————————————-

Swebbtv gör ett utmärkt och nödvändigt arbete. Du kan stödja dem på olika sätt:

– Skicka dina tips eller förslag på ”inskickade klipp” till info@swebbtv.se

– Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

– Se alla program på vår hemsida http://www.swebbtv.se och berätta för andra

– Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

8 reaktioner till “Lars Bern: ”Genomskåda globalisterna!”

  1. Snart går han väl ut och utropar sig själv till kejsare eller nåt …

    Det var ju länge sen som Vpk och S började med att vilja avsätta kungahuset. Och … vill egentligen Victoria bli regent?

    Gilla

  2. Uppropet från de 87 hycklarna är renlärig fascism. Det är som hämtat direkt från trettiotalets Italien. Individen underordnas staten. Den store ledaren ser till det allmänna goda. Ägg krossas. Omelett brynes.

    Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s