Tre torgmöten som avslöjar skrik- och skränvänstern

Jag har valt ut de tre hittills mest intressanta torgmötena från Alternativ för Sveriges (AfS) återvandringsturné inför valet. Intressanta för att den som lyssnar får klara besked om partiets politik, men också för att skrik- och skränvänstern visar hur totalt blåsta de är och helt i avsaknad av argument.

Det är nästan så att man tycker lite synd om hjärntvättade bimbos av båda könen som står och skriker i falsett utan att ha en aning om ens vad kommunisternas politik har medfört i form av mer än 100 miljoner dödsoffer. De fattar inte ens hur de exponerar sin okunnighet och dumhet.

Gustav Kasselstrand, partiledare för Alternativ för Sverige.

Talare vid AfS’ torgmöten är partiledaren Gustav Kasselstrand och lokala partiföreträdare i respektive stad.

Torgmötet i Östercentrum i Visby lördagen den 13 augusti drog till sig en liten skara tillresta vänstermänniskor från fastlandet, klädda i medeltidskläder. Gotland avslutar nämligen turistsäsongen varje år i vecka 32 med den så kallade medeltidsveckan.

Sedan åker vänstermänniskor och andra turister hem, och det gör de alldeles rätt i. Gotlänningarna drar en djup suck av lättnad över att kunna återta sin ö.

Två klipp från det röda Norrland, det första från Sundsvall, där AfS höll torgmöte fredagen den 19 augusti.

För inte så många år sedan var vänstern emot EU, kärnvapen och Nato. Nu sväljer de allt detta, utan att kunna motivera omsvängningen. Vänstern har förvandlats till nyttiga idioter för globalisterna och de multinationella bankerna och storföretagen, men några argument för skiftet hörs inte.

Här står ett litet skrikande gäng och kallar AfS’ företrädare för ”rasister”, medan de är helt tillfreds med att Sverige utplånas som nation genom massinvandring från jordens absolut mest underutvecklade, kvinnoförtryckande, dysfunktionella och våldsamma länder.

Det enda de har att komma med är den trötta ramsan ”Inga rasister på våra gator”. Jag betvivlar starkt att någon enda person i vänster-skränfocken i Sundsvall har bidragit med en krona till Sundsvalls gator.

Umeå är en pålitlig vänsterstad, och där höll AfS torgmöte i torsdags, den 18 augusti. 

Där står de trosvissa gaphalsarna, som har mycket långt kvar innan de eventuellt blir torra bakom öronen; bor hemma, lever på sina arbetande föräldrar och studiebidrag från staten, läser någon flumkurs vid universitetet, har aldrig arbetat en dag i sitt liv, är totalt hjärntvättade och tror att de kan någonting om politik och har rätt att störa sönder ett demokratiskt, tillståndsgivet torgmöte. Patetiska är vad de är.

När historieböckerna ska skrivas kommer vänsterskrikhalsarnas barn och barnbarn – ifall de får några – att skämmas ögonen ur sig över vad deras far- och morföräldrar gjorde innan de lärde sig veta hut och eventuellt började ta ansvar för sitt eget land och sin egen avkomma.

Det vill säga, med reservationen: om landet Sverige finns kvar om 50 år.

”Tänkte inte på det.”


 

Jag bloggar och gör podcasts ideéllt, som ett slags egenterapi, för att om möjligt förstå vår samtid.

Alla kan läsa och lyssna gratis på min blogg och YouTubekanal.

Om du ändå vill stödja mig med en gåva är jag givetvis mycket tacksam.

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

Från utlandet: IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC-kod ELLFSESS

Varmt tack för din gåva!