En riktigt God Jul önskar jag alla mina läsare!

Julen stundade i Svea rike. Snöflingor föllo mjukt och traditionsenligt på taken till såväl höghus som modulbaracker och små röda stugor.

Så inleds mitt alternativa julevangelium, som jag enligt traditionen publicerar på julaftonen varje år. Mitt evangelium är skrivet i en gammaldags språklig form som anknyter till Bibelns julevangelium – men med ett satiriskt innehåll som handlar om vår egen tid på jorden.

Adventsstjärnorna spredo sitt varma sken i alla fönster som inte voro blockerade av parabolantenner, och eldskenet från hundratals brinnande bilar lyste stämningsfullt mot den mörka himlen i vinternatten.

För rörmokaren Josef Pettersson och hans trolovade Maria Karlsson, som var havande, funnes icke plats i härbärget. Maria födde sin förstfödde son i ett stall och lindade honom och lade honom i en krubba.

I samma nejd voro några poliser ute på marken och höllo vakt om natten över den växande gängkriminaliteten. Då stod en ängel framför dem, och en stor härlighet kringstrålade dem; och trots att de voro vana vid stenkastning, knivskärningar och dödsskjutningar blevo de mycket förskräckta.

Men ängeln sade till dem:

”Varen icke förskräckta! Se, jag bådar Eder en stor glädje, som skall vederfaras allt folket.

Ni, detta folk som så länge har låtit Er hjärntvättas och förtryckas, ni som under skatter digna ner, skall resa Er i protest mot islamiseringen av Ert land, mot Edra förtryckare och traditionsdödare, mot politiskt korrekta media, och ni skall spränga den trånga åsiktskorridoren i luften.”

Musiken i programmet:

Ariel Ramirez: Misa Criolla. 1964.
José Carreras, tenor.
Coral Salvé de Laredo. Sociedad Coral de Bilbao. José Luis Ocejo. 1987. 

Kära läsare!

Jag vill önska er alla en riktigt God Jul! Måtte julen innebära allt vad du har önskat dig och längtat efter, vare sig det är några dygn av enskildhet, stillhet och eftertanke eller samvaro med människor som står dig nära.

Låt oss hjälpas åt att sprida det varma, goda ljus och den värme som vi har inom oss. Det finns många onda krafter därute, men för första gången på de snart tretton år som jag har arbetat som fri skribent tycker jag mig i år se att alltfler människor vaknar upp ur sin indoktrineringsdvala och med öppna ögon ser vad som sker i vårt land och i världen. Att öppna ögonen, kasta de politiskt korrekta glasögonen och våga se verkligheten som den är är första steget till förändring.

Då har du visat att du är öppen, och du kommer att se mer och mer. Till slut ser du så mycket att du kanske vill arbeta för förändring. Vi är många. Vi blir fler och fler.

Lägerelden är en uråldrig symbol för värme, sammanhållning, hopp och kraft. Släng splittring och konflikter på brasan och se dem brinna. Ett enat folk kan aldrig besegras.

Den värmande elden. En symbol för sammanhållning, hopp och kraft.

Jag vill av hela mitt hjärta tacka mina läsare och lyssnare, ni alla som läser vad jag skriver på bloggen och Twitter och ni som lyssnar på mina poddar på YouTube eller Swebbtv, kommer med uppmuntrande tillrop och stöder mig med gåvor.

Mer än själva summan betyder den goda tanken, tecknet på uppskattning och de ofta värmande och rara kommentarerna i samband med gåvan. När jag läser dem vet jag att jag har nått fram.

GOD JUL till er alla

önskar Julia

————————————————————————

Jag bloggar och gör podcasts ideéllt, som ett slags egenterapi, för att om möjligt förstå vår samtid.

Alla kan läsa och lyssna gratis på min blogg och YouTubekanal.

Om du ändå vill stödja mig med en gåva är jag givetvis mycket tacksam.

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

Från utlandet: IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC-kod ELLFSESS

Varmt tack för din gåva!