Gästinlägg: Vad har hänt med Sverige på 30 år?

Med stolthet presenterar jag den första gästskribenten på min blogg. En person som betraktar dagens Sverige ur ett perspektiv 30 år tillbaka i tiden. Året är 1987, och det är ett helt annat Sverige.

Jag tänker mig tillbaka 30 år i tiden.
Till 1987.
Året då ”Reagan löste tvisterna och Europe låg på listorna”.
Tänk.
Om jag detta år hade hållit föredrag.
Om Sverige 2017.
Och jag skulle då ha påstått följande.

I våra almanackor står det 1987, och Lotta Engberg vann Schlagerfestivalen i år med låten ”Fyra Bugg & en Coca-Cola”.

2017 avgörs Melodifestivalen genom en lång serie deltävlingar. Det finns ingen orkester, allt är förinspelat och artisterna behöver inte ens kunna sjunga, det kallas auto-tune. Den nya tekniken gör att alla låter likadant.

Det är 1987, och nu har proffsboxning varit förbjuden i Sverige i 17 år. Det finns inte en enda svensk boxare i världsklass. Anders Eklund är mest framgångsrik. I Köpenhamn slår han en spanjor om EM-titeln. 2017 är proffsboxning tillåtet sedan tio år, och det finns en svensk proffsboxare som tillhör den absoluta världstoppen. Han heter Badou.

(Redan där hade många inte trott på mig. Vi går vidare.)

Det är 1987 och ytterst få människor är tatuerade. Det är mest sjömän och kåkfarare som har tatueringar. De skaffar tatueringar för att fördriva tiden när de är till havs eller sitter inne. 2017 har nästan 40 procent av alla mellan 18 och 29 år tatuerat sig. De gör det inte för att fördriva tiden, dock. De försöker kanske fördriva onda andar? En bransch som växer är laserborttagning av tatueringar.

2017 opererar många unga kvinnor sig. Det kallas ”skönhetsoperationer”. Ett populärt ingrepp är läppförstoring. Det ser inte klokt ut. Ändå vill många ha vad som kallas en ”ankmun”.

2017 går nästan alla människor och tittar i platta, rektangulära manicker med skarpt ljus. Det är en sorts datortelefoner som folk tittar i. Det är som att titta rakt in i en ficklampa. Några försöker varna att det inte är bra för synen att stirra i manicken flera timmar om dagen. Men sådana personer ses som knäppgökar.

Ungdomar är de som stirrar mest, en stor del av sin vakna tid stirrar de i manicken. De utvecklar något som kallas ”gamnacke”.

Man kan även fotografera med den platta leksaken. Men det finns större manicker också. Oavsett storleken så kan man med hjälp av dessa manicker spela spel och kommunicera med andra via något som heter Internet. Man behöver inte träffa människor i verkliga livet längre utan man har kontakt via manicker. Det kallas att umgås virtuellt. Fördelen med detta är att ungdomar utsätts för brott i mindre utsträckning. Eftersom de oftast sitter hemma. Och stirrar i manicker av olika storlekar.

Ett populärt forum heter Ansiktsbok och har skapats av en amerikan. Det är ett privat företag som har uppfunnit ett sätt så att folk från hela världen kan kommunicera med varandra. Man kan lägga upp text, bilder och film på Ansiktsbok. Det gäller att lägga upp material som ses av så många som möjligt. Ju fler som tittar, desto lyckligare blir den som lagt upp materialet. Unga tjejer kan lägga upp tusentals bilder av sig själva.

Man ska även fotografera sin tallrik vid måltider. Sedan lägger man upp de bilderna så man kan visa vad man ätit till lunch. Det kallas livskvalitet. Allting som läggs upp på Ansiktsbok ägs av företaget.

2017 finns det minst 55 ”no go-zoner” i Sverige (jag skulle naturligtvis ha fått förklara ordet, för det var helt okänt då). I varje svensk stad ser du stora skaror av kvinnor med handduk på huvudet, knuffandes barnvagnar. Lite större barn klamrar sig fast vid sidan av barnvagnen.

Foto: Snaphanen.

(Personerna på bilden har inget samband med texten. Bilden är tagen i Köpenhamn men kunde lika gärna vara tagen i Malmö eller någon Stockholmsförort)

I våra tre största städer rasar ett blodigt krig mellan kriminella gäng, i huvudsak bestående av män med utomeuropeiskt ursprung, förutom någon enstaka jugge. Jag skulle berätta att det kommer att vara värst i Malmö, där är det skjutningar på öppen gata var och varannan dag. Gängen använder automatvapen, handgranater och till och med bomber. Med jämna mellanrum omkommer småbarn vid de upprepade vedergällningarna. Ytterst få av alla mord klaras upp, men de som faktiskt döms för brotten utvisas i stort sett aldrig. Har du en gång blivit svensk medborgare kan du begå hur många brott som helst, du får stanna i Sverige hela ditt liv.

Polisstationer beskjuts och utsätts för bombdåd. Någon skjuter automateld in i en polismans bostad i Västerås. Södertälje är 2017 syrianernas huvudstad, etniska svenskar är redan i minoritet i Björn Borgs hemstad. 52 procent av befolkningen har utländsk bakgrund.

Den syrianska S:t Afremkyrkan i Södertälje

Bilbränder och skolbränder är vardagsmat. Ambulanspersonal och brandmän attackeras när de rycker ut för att rädda liv i vissa förorter runt om i hela Sverige. Dessa förorter kallas på nyspråk för ”utanförskapsområden”. Svenska makthavare säger att dessa områden har många ”utmaningar”. Det är ett ord som används för att ersätta det korrekta ordet ”problem”. ”Utmaningar” låter bättre.

När poliser visar sig i invandrartäta områden ses det som provocerande av unga män som bor där. De jagar bort polisen. Polisen har fått order att till varje pris undvika konflikt med ”nysvenskar”, som också är ett nytt ord. Det låter bättre än invandrare. Så de backar när de blir utsatta för stenkastning. Det har gått så långt att ambulanser och brandbilar måste eskorteras av polis när de ska rycka ut. Detta gör att det tar längre tid för dem att nå folk i nöd. Så vissa dör innan hjälpen kommer fram.

I varje stad i hela Sverige sitter tiggande zigenare utanför livsmedelsaffärer och systembolag. De uppgår till flera tusen och kommer från Rumänien och Bulgarien. De kan stanna i Sverige i flera år, med avbrott för korta hemresor till sina hemländer. I tunnelbanan ofredar de framför allt äldre svenskar. De bygger olovliga bosättningar och skapar sanitär olägenhet. De begår också brott, mest stölder och rån mot äldre personer som är för svaga för att försvara sig.

Det konstiga är att tusentals svenskar ger zigenarna pengar, varje dag, året runt. Så är det inte i andra europeiska länder. I östeuropeiska länder får zigenare knappt några pengar alls. Det är extremt ovanligt att en zigenare blir utsatt för våld i Sverige, men när det händer kommer förövaren statistiskt sett att vara en iranier eller en kurd.

Ett nytt fenomen har importerats. Gruppvåldtäkter. De begås nästan uteslutande av män med ursprung i Afrika eller Mellanöstern. Några våldtäkter filmas och direktsänds på det där som kallas Internet. Under 2017 börjar homovåldtäkter i grupp att etablera sig. Det är afghaner som begår 85 procent av gruppvåldtäkterna. Det är kulturellt betingat.

Under ett år söker över 35 000 vuxna män asyl i Sverige och ljuger om sin ålder. Myndigheterna tror på deras uppgifter, trots att asylsökarna ser vuxna ut och inte har några id-handlingar. Man räknar med att cirka 85 procent av dessa vuxna män får stanna i Sverige. Detta är bara en del av den massiva invandringen till Sverige, som gör att vi får ett stort mansöverskott i vissa åldersgrupper, större än i Kina och Indien.

På musikfestivaler utför grupper av män från MENA-länder synkroniserade sexuella övergrepp mot unga kvinnor. Även på badhusen utsätts flickor för övergrepp. Svenska kvinnor förnekar kategoriskt den etniska dimensionen bland gärningsmännen. Istället startas ett upprop på Internet där kvinnor får berätta om hur de blivit kränkta av svenska, vita män. Vissa berättar om att en man har dragit dem i tofsen, andra har fått inviter. Kampanjens syfte är att dra uppmärksamheten från alla de grova sexuella övergrepp som MENA-iter begår.

Foto: Privat.
(Personerna på bilden har inget samband med texten).

2017 har vi en inrikesminister som tror att alla dessa problem kan lösas genom att man skärper straffen för vissa brott. Han talar ALDRIG om vilka det är som begår brotten. Alla vet att det är invandrare, men politiker, tidningar och TV säger aldrig det. För det anses ”rasistiskt”, och det underblåser ”fördomar”. Hur verklighet och fakta kan vara fördomar är det aldrig någon som förklarar.

Ljuskärrsvägen i Nacka. Här köpte Nacka kommun nyligen tre bostadsrätter på sammanlagt ca 400 kvm för 14 miljoner kronor till en syrisk man med tre fruar och 16 barn

Beroende på massinvandringen är det otroligt svårt att få en bostad, framför allt för svenska ungdomar. Inga svenska ungdomar blir arga på den förda politiken som gör att de inte får börja sina liv. De ser inte sambandet. De är för upptagna med att stirra i sina manicker. Och känna skuld för att Sverige är ett land i fred.

Andra problem som förekommer 2017 är hedersmord och barnäktenskap. Det är aldrig några svenskar som begår den typen av brott. Även könsstympning har importerats. Det är invandrare från muslimska länder som skär i sina barn. Deras religion säger att kvinnor ska stympas och små pojkar ska omskäras. Det spelar ingen roll om de befinner sig i Sverige. De anpassar sig inte till det nya landet. Det gamla landets kultur är den som gäller.

Svenska feminister kritiserar aldrig islam eller invandrare. De kritiserar istället svenska män; de tar inte ut lika mycket föräldraledighet som mammor. Det tycker svenska feminister är det största problemet i Sverige. Svenska feminister anser att kön bara är en social konstruktion. De uppfinner ett nytt ord, ”hen”.

Gudrun Schyman, partiledare i Fi, gullar med illegala afghaner utan asylskäl på Medborgarplatsen i Stockholm

Det finns ett feministiskt parti som vill in i riksdagen. De lovprisar mångkultur och vill släppa invandringen fri. Under större delen av 2017 har de haft två partiledare. Båda är kvinnor. Den ena partiledaren är en kvinna i 70-årsåldern med tjocka glasögon. Hon bor inte i mångkultur, utan i en villa på landet. Hon tycker att svenska män är talibaner. Den andra partiledaren är född i Uganda. Hon bor inte heller i mångkultur. Hon tycker inte att man ska utvisa invandrare som begår grova brott, eftersom vi inte utvisar ”vita män”. Fast där har hon fel. Sverige utvisar varje år många vita män till exempelvis Lettland och Litauen.

Hon avgick i september sedan det visat sig att hon plagierat delar av en annan forskares verk utan att ange denna som källa och hade skriftligen varnats för detta av Linköpings Universitet.

Om jag hade hållit det här talet 1987, hur många hade trott mig?
Och hur länge hade jag fått sitta på mentalsjukhus?

Nostradamus

5 reaktioner till “Gästinlägg: Vad har hänt med Sverige på 30 år?

 1. If no drastic changes are made to the immigration policies, the future is still worse: see the Nordic population projections in a scientific journal:

  Klicka för att komma åt 10_Tarvainen.pdf

  From these projections, one sees, or can extrapolate, that

  – Ethnic Swedes will be a minority in 2065
  – The Western population in Sweden is a minority in 2095
  – Sweden is a Muslim-majority country in 2130.

  It was interesting that the reviewers of this Polish journal wanted that, in addition to the numbers, I write also about the general development in Europe and the people’s attitudes to the population changes: see the article.

  Gilla

 2. Perfekt beskrivning av utvecklingen i Sverige dom senaste (och förmodligen sista) årtionden!

  Jag utvandrade för tjugo år sedan men har följt vad som hänt och åkt ”hem” ett par gånger per år.
  Den total förändringen i landet med lavinartad ökning av grov brottslighet som skjutningar, bombningar, grova våldtäkter, No-Go zoner, islamisering, fattigpensionärer osv. osv. numera rapporteras nästan dagligen i internationella media….. Joseph Goebbels skulle varit stolt över hur propagandamonopolet totalt sopar detta under mattan! På dumburken ändlösa mat- eller frågeprogram när nu inte bonde söker fru. På DumNyheterna pretentiöst globalistiskt sofisteri och suveränt okunnig Trump-bashing.

  För några dagar sedan hade jag 30 minuter att byta tåg i en mellanstor svensk stad. Eftersom det var svinkallt ute försökte jag hitta en sittplats inne på den ganska stora stationen. No luck! Det var helt fullt med 20-30 åriga ”barn” uppenbarligen utan några resplaner men utrustade med de senaste smart-phones. Några enstaka etniska svenskar drog snabbt förbi med sin väska, tittande i golvet….

  Tillbaks på den frysande perrongen!

  När en medelålders världsvan svensk inte kan känna sig säker på en järnvägsstation mitt på ljusa dan vet man att det är slut med landet.

  RIP Sverige!

  Kapten Bo

  Gillad av 3 personer

 3. Tack Nostradamus. Var länge sedan jag såg dig i kommentarsfälten. Det var 1985 vi köpte vårat första radhus i en kommun i Södermanland. Då kom TV3 och systerkanaler det var väl där förstörelsen av svensken började man blev indoktrinerade av en massa skit program Aschbergs prut tv. Då var Södertälje redan förstört. Kommer ihåg när man jobbade som flyttgubbe. Vi körde avhysningar åt kronofogden. Flyktinglägenheter lärde man sig snabbt att man skulle kolla igenom fickor i kläder. För man hittade hundralappar som dom stackars flyktingarna hade lämnat gällde att lura fogden. Redan då tappade jag förtroendet för invandringen. Sen såg jag framtiden. Som jag har skrivit många gånger när vi gick igenom aulan i Blombackaskolan då och man hörde svennehora från alla håll. Och dom svenska tjejerna stod efter väggarna där i mellanstadiet. Men sanningen kommer alltid ikapp.

  Gillad av 1 person

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s