Läsarkommentar: ”Vi tillåter inte längre att vi blir hånade”

Den här kommentaren till Dick Taytors krönika är så bra att den förtjänar en egen rubrik och egen publicering. Den är skriven av signaturen ”Ingesa”. Om detta är vad som rör sig i folkdjupet finns det hopp för Sverige!

”Tack.
Det var de mest sanna ord och meningar jag läst på mången god dag.

Allt som artikeln handlar om är just orsaken till att SD ökar.
Det vanliga folket som varit med från början och tillhört olika fack har äntligen vågat ta upp den knutna näven ur byxfickan.
När sanningar satts i rullning går de inte att stoppa, och det är precis det som sker nu.

Vi folket är flest, och vi har nu avslöjat alla de falska apostlarna alltifrån Ärkebiskopen, Chefredaktören, Krönikören, Professorer och mest av allt de samvetsömma proffstyckarna i all sorts media.

Göran Greider, chefredaktör för Dala-Demokraten. Ständigt inbjuden debattör i public service. Har närmast klippkort till SVT Aktuellt och Agenda, SR Studio Ett m m.

Varje gång jag ser Göran Greider i sin påtvingade klädsel i en arbetarskjorta tänker jag, det var ju du som sade att Sverigedemokrater skall förgöras med starka strålar och cellgifter.
Stämmer bra in på alla andra i artikeln nämnda ord som sagts för att nedvärdera de som med hederligt arbete velat dra sitt strå till stacken för att de i alla lägen vill sitt lands bästa.

Vi tillåter inte längre att bli hånade av de som har ensamrätten att få skriva i de stora drakarna och kallar våra kärlekssajter för hatsajter och att vi inte skulle ha den rätta värdegrunden.

Kändes tvunget att skriva av mig så att inte hatet mot etablissemanget skulle få övertaget.

Vi SD-röstare är folket mot en falsk elit som tills nu har haft övertaget, men sanningen segrar alltid till slut, och av den anledningen tror jag på 27 procent i valet den 9 september.”

3 reaktioner till “Läsarkommentar: ”Vi tillåter inte längre att vi blir hånade”

 1. Pk-eliten har länge och idogt jobbat på skapelsen av monstret vi-mot-dom, det vill säga eliten mot folket.
  Och nu tycks smärtgränsen äntligen nådd hos de man så skändligen har trakasserat och utmanat.
  Då finns det inget stopp och förhoppningsvis inte heller ett uns av förlåtelse eller förmildrande omständigheter.

  Gillad av 2 personer

 2. Annie Lööf i riksdagen sa att Sverige är ett öppet och fritt globalistiskt land. Sen var hon stolt över att det kom kompetenta städare som arbetskraftsinvandring. Jag blev tvungen att stänga av statsministerns frågestund för att överleva.

  Hur kan en människa som företräder ett 8-10 procentsparti gapa så mycket så hon håller på att spricka. Man undrar vad som händer på Bilderbergmötena, är det programmering eller är det gas. Eller har hon fått löfte om anställning på en ogliarkbank i USA. Spelar ingen idé om man har befolkningen med sig om man är politiker i Sverige.

  Det finns bara två partier att välja på i Sverige. Sjuklöverkommunisterna eller Sverigedemokraterna. Valet är inte stort eller svårt.

  Gillad av 3 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s