Lars Bern: ”Stefan Löfven har lurat skjortan av Annie Lööf”

Lars Bern är en klok man. Lyssna på hans kommentar till regeringsbildningen! 

Han säger bland annat att regeringsbildningen är ett beställningsarbete av globalisterna, de internationella finansintressen som tidigare har bjudit in Annie Lööf till Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionen.

”Socialdemokraterna är numera ett yrkesnätverk för proffspolitiker, som har som enda mål att säkra sina befattningar. Därför bryr sig inte Stefan Löfvén om partiets gamla ideologi så länge (S) kan sitta kvar vid makten” säger Lars Bern i den här videon.

Påståendet att Stefan Löfvén har lurat skjortan (eller ska vi säga knytblusen i det här sammanhanget) av Annie Lööf bygger på att de löften som C och L har fått för att ställa upp och släppa igenom Stefan Löfven som statsminister mest handlar om att starta olika utredningar.

Alla vet att statliga utredningar kan ta hur lång tid som helst och inte alls behöver leda till politiska beslut.

PM Nilsson, chefredaktör för Dagens Industri.

”Annie Lööf går rakt i utredningsfällan” skriver PM Nilsson i en ledare i Dagens Industri.

”Utredningsväsendet är en omistlig del av svensk demokrati och förvaltning. Men utredningar är också ett känt sätt för regeringar att förhindra eller försena frågor som man egentligen inte vill ha avgjorda.”

Han fortsätter:

”Att låta S-MP-regeringen sitta kvar, fortsätta med Stefan Löfven som statsminister och spränga alliansen är ingen liten sak för ett parti som i vått och torrt lovade det motsatta. Det är ett skyhögt politiskt pris för Centerpartiet.”

Återstår att se hur långt partierna är beredda att gå för att undvika ett extraval, som alla utom Sverigedemokraterna har anledning att försöka avstyra till varje pris.

Vilket slutresultatet än blir bör de månader av förhandlingar och intriger som gått efter valet i september 2018 ha inneburit ett politiskt uppvaknande för ett stort antal väljare som sovit sött tidigare. Sju partier har med all önskvärd tydlighet visat att de kan gå hur långt som helst för att stänga det åttonde partiet, SD, ute från allt  inflytande.

Det vill säga: nu vet vi att sju partier kan gå hur långt som helst för att trotsa ett demokratiskt valresultat och ignorera mer än 1,1 miljoner väljare. De spelar ett högt spel. De anar ännu inte att priset för detta svek kan bli högre än de någonsin kunnat föreställa sig.

7 reaktioner till “Lars Bern: ”Stefan Löfven har lurat skjortan av Annie Lööf”

 1. Förmodligen blir det så, att den spricker i förtid…
  När c och L inser de blivit grundlurade, V:s oklara position i sammanhanget och mp.. Vilken plats har de??
  Detta kommer inte att fungera.

  Gillad av 1 person

 2. Det ”dokument” som Jonas Sjöstedt talat om visade sig vara minnesanteckningar från hans samtal med Stefan Löfven. Inte mer än så.

  Det är så stora spänningar inbyggda i den här regeringen att den sannolikt kommer att spricka vid första bästa allvarliga konflikt.

  Gilla

 3. Vi lever i intressanta tider, minst sagt!

  Efter att V nu fogat in sej i ledet har ju Lars Bern fått fullständigt rätt i sin analys.
  Sosseriet på Sveavägen har grundlurat hela gänget!

  Så istället för en regering grundad på tre partier som i huvudsak är överens,
  får vi nu en slags regeringskoalition av fem partier som inte är överens om nånting.

  Förutom att fortsätta med, och påskynda, folkutbytet.

  Lysande Stickan!

  Historikern i mej tycker också det är lite talande att kommunistledaren Sjöstedt säger att han har “ett papper” som ska garantera honom och hans röda kamraters inflytande över den kommande regeringen.

  Påminner inte så lite om när Neville Chamberlain 1938 viftade med ett dokument i luften som han hänvisade till som det papper, med både hans och Herr Hitlers signaturer, som skulle garantera “Peace in our time”.

  Vi vet ju hur det gick…..

  Så det är väl bara att gratulera Riks-Nollan Löfven, han har verkligen sopat banan med varenda en av dom här fyra fega syltryggarna!

  Kapten Bo

  Gilla

 4. Allt är på så låg nivå så man tror inte det är sant. Utan skapar bara politikerförakt.

  Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s