Moderat politiker: ”Sverige måste införa ett totalt flyktingstopp”

Kommunstyrelsens ordförande i Staffanstorp, Christian Sonesson (m), skriver på sin Facebooksida ett inlägg som jag gärna återger.

Han skriver bland annat:

”Socialdemokraterna säljer nu ut vår gemensamma välfärd genom att införa en än generösare migrationspolitik. Migrationspolitiken är avgörande, eftersom den påverkar de flesta andra politikområden. Jag anser att Sverige måste införa ett totalt flyktingstopp.”

”Men för S är makten viktigare än landets väl och ve. Det är en oerhört cynisk hållning.”

Christian Sonesson (m), kommunstyrelsens ordförande i Staffanstorp.

 

8 reaktioner till “Moderat politiker: ”Sverige måste införa ett totalt flyktingstopp”

  1. En testballong… det vi ser i facit är till största delen det som moderaterna dels i regering i 8 år pluc stödjande samma lika invandring genom DÖ….

    Gilla

  2. Det finns hopp också för moderaterna trots Reinfeldts kidnappning och massaker på partiet.
    Det visar denne klarsynte och rakryggade Christian Sonesson och flera av hans kollegor i Skåne som inte längre räds den stockholmska partipiskan.
    Men var är alla andra? Ännu är det faktiskt inte förbjudet att bedriva opposition på riktigt i demokraturen och den vänsterliberala enpartistaten Sverige.

    Gillad av 1 person

  3. Stopp på statens slav och människohandeln och blandningen av politiska flyktingar enligt Genève Konventionens bedömning året 1951 med lyxsökare, kriminella, agents och spionnätverkets enorma skaror av angivare i främmande makter med uppdrag att påverka, förändra , härska och störta den fria världens , s k judisk-kristna civilisationens grundpelare och grundvärderingarna i frihetsidealen.

    Gillad av 1 person

  4. Dessa importerade guldklimpar är endast här för att inte tillväxten skall stanna upp i vårt överskuldsatta land.. systemet kräver ständig tillväxt för att inte stanna upp och haverera..

    Gillad av 1 person

  5. Till och med Daniel Suhonen har sagt något liknade om S. Viljan att att behålla makten var viktigare än politiken.

    Detta är ett intressant klipp som belyser en teori att ev felbedömning kan finnas. Bör väl tas med och funderas över.

    Gillad av 3 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.