Kent Andersen: Snart ropar våra barn: ”Vad fan tänkte ni på?”

”Våra barn riskerar att bli både arvlösa, kulturlösa och utan land. De kommer att hata oss för det, oavsett hur mycket spännande mat vi ger dem. Oavsett hur berikade skolan dresserar dem att tro att de är.

Våra barn är inte dumma, även om det mångkulturella samhället försöker göra dem historielösa, kunskapslösa och lydiga. Snart ropar de: ”Vad fan tänkte ni på?”

”Vad ska vi svara?” skriver den norske författaren Kent Andersen i den här krönikan som jag har översatt från Document.no. 

Ja, vad ska vi svara?

Vilka ”vi”, förresten? Vi som tidigt har insett massinvandringens ödeläggande effekter på våra samhällen och ständigt kritiserar denna destruktiva politik kan ärligt säga vad vi gjorde. Vi kämpade emot med all kraft.

Vad säger alla andra?

Av Kent Andersen

”Flera europeiska städer och kommuner närmar sig mer än 50 procent invandrare. Utländska makthavare bygger hundratals moskéer i Europa för att sprida främmande ideologi. Sverige utfärdade 132 696 uppehållstillstånd under förra året.

Kent Andersen, norsk författare, musiker och politiker.

Norge ska ta emot ytterligare ”kvotflyktingar” som kommer att kosta samhället miljarder och bara berikar Venstres och Kristelig Folkepartis moraliska egon. I Paris får kvinnor inte längre gå på kafé i invandrartäta distrikt, och polisen angriper kvinnor som protesterar mot utvecklingen. Hela Europa har öppnat sina gränser för massinvandring och islam.

Men varför? För att uppnå vad? Vad har Europa och européerna att vinna på den utvecklingen, och vad ska den åstadkomma till slut?

Det är inte det minsta konstigt att folk från fattiga länder önskar sig till Europa, som lockar i fjärran med allt sitt överflöd och sin rikedom. Här är det fortfarande ett slags ordning, pengar, system, förutsägbarhet, framtid, frihet och trygghet – än så länge. Om jag satt arbetslös på en dammig bakgata i Mogadishu eller Kampala skulle jag också tänka: ”Nu får det vara nog med den här skiten, nu ska jag ta mig till Europa!”

I synnerhet efter att ha pratat med vänner däruppe i norr som berättar om pengar som bara rinner in, och ju fler barn du får desto mer pengar blir det. Kom, kom till mjölk och honung! Res till Europa! Få dig ett jobb och en framtid. Skicka hem pengar till familjen och hämta hela släkten till Europa efterhand och bygg dig en gigantvilla i stan till slut.

Och om du inte får jobb, vad då? Pytt. Då får du gratis bostad, kontanter, möbler och utbildning av européerna, och vem kan väl säga nej till det? Ingen kräver någonting av dig. I värsta fall kan du ägna dig åt kriminalitet, och allt du riskerar är ett fängelse som liknar ett hotell, där de också ger dig en advokat, pengar och utbildning gratis. Vem kan säga nej till en människosmugglare som lockar med sånt?

J M Waterhouse ”Hylas och nymferna”. 1896.

Och, för att nämna det mest obehagliga som ingen orkar nämna: om jag vore frustrerat hankön från ärbara machokulturer utan en gnutta insikt i eller intresse för kvinnlig psykologi, som använder halva dagen till att porrsurfa i mobilen och lär mig att Europas blondiner är villiga slampor som aldrig får nog av män överallt inuti sig och klär sig därefter. Ja, då skulle jag ha släppt snabeln och galopperat till närmaste människosmugglare. Europa är ju rena paradiset för en ung analfabet som är i avsaknad av allt utom testosteron och smartphone. Vi ser vad de vill uppnå.

Vi som är fäder till flickorna som jagas.

Vi som äger det byte som Europa har blivit.

Vad vill vi?

Varje gång frågan dyker upp (och någon en enstaka gång är villig att diskutera den på ett civiliserat sätt) slutar det alltid med samma extremt roliga svar: ”Det är berikande, för det ger oss insikt i främmande kulturer och spännande mat.”

Det var det. Inget säkerhetstänkande, försiktighet eller omtanke om sitt eget land.

Kunde vi inte bara köpa en flygbiljett och uppleva främmande kulturer i deras hemland istället? Hade det inte varit både enklare, tryggare och väsentligt billigare? Måste vi ha främmande kultur i grannlägenheten för att vi ska gilla och förstå den? Och när man tvingar ihop kulturer på det sättet försvinner inte bara det exotiska – medan allt som irriterar oss… eller skrämmer oss och är motbjudande för oss, det finns kvar.

Samtidigt är religiösa främmande inte speciellt angelägna att blanda sig med ”otrogna”, för islam är historiens värsta vi och dom-generator. Så vi vänder hövligt varandra ryggen och flyttar till våra egna. Globalisterna förstår inte varför, men de gör samma sak.

Det är innerligt sant att Norge var mycket kokt potatis, får-i-kål och lappskojs tidigare, och nu är matvariationen större och mer spännande. Verkligen. Men vänta lite: hur många norrmän njuter av pakistansk kokkonst till vardags? Och var är alla pakistanska restauranger? Istället har vi högvis av sushi-schapp och kinarestauranger utan att någonsin ha blivit översvämmade av invandrare från Japan eller Kina.

Pizzahak finns överallt, men de drivs inte av tiotusentals italienska invandrare – de drivs av araber. Och vi mosar i oss taco och tex-mex på fredag men behövde aldrig importera horder av mexikaner för det, eller hur? Så matkultur kan heller inte vara svaret. Hur skulle det vara att köpa en kokbok istället för att öppna gränserna? Hade det inte varit billigare? Och tryggare?

Arbetskraft är inte svaret, för det är väl dokumenterat att invandrare är överrepresenterade i bidrag, och dessutom har cirka en tredjedel av Norges egen arbetsföra befolkning offentlig försörjning, och en tredjedel har sin lön från offentlig sektor, så vi har tillräckligt många händer och alltför få arbetar – precis som i övriga Europa.

Pengar är inte heller svaret, för det är grundligt dokumenterat att en invandrare från MENA kostar cirka 4,1 miljoner under loppet av sitt liv. Räkningen är allaredan astronomisk, och den ökar så snabbt att hela oljefonden håller på att ryka, och våra barn riskerar att bli både arvlösa, kulturlösa och utan land. Som indianerna i USA.

De kommer att hata oss för det, oavsett hur mycket spännande mat vi ger dem. Oavsett hur berikade skolan dresserar dem att tro att de är. Våra barn är inte dumma, även om det mångkulturella samhället försöker göra dem historielösa, kunskapslösa och lydiga. Snart ropar de: ”Vad fan tänkte ni på?”

Vad ska vi svara?

Norges största moské.

Det sticker upp moskéer över hela Europa, och det är inte svårt att förstå vad Saudiarabien, Muslimska Brödraskapet och islamisterna vill uppnå med det, för det säger de öppet och ärligt både i intervjuer och böcker. Till och med den ondskefulle karavanrövaren till ”profet” är kristallklar: målet är fullt övertagande av världen tills absolut ALLT är islam i ett stort, världsomspännande kalifat, för att inleda domedagen så att profetiorna äntligen kan uppfyllas.

Läs boken! Ner på knä allihop så blir det fred.

Många blir moraliskt indignerade när man säger sådant och hävdar att ”Islam vill överta Europa” är konspiratoriskt tokprat. Men det är ju inte jag som har hittat på det. Det var Muhammed som hittade på det. Det står i klartext. Imamerna säger det klart och tydligt. Islamisterna säger det klart och tydligt. Protestplakaten av niqabklädda kvinnor i europeiska städer säger det klart och tydligt: ”Fuck demokrati! Sharia kommer”.

Islam har två gånger prövat att ta över Europa på Allahs befallning och nästan klarat det. Var är konspirationen? De muslimska kolonisterna är tydliga med vad de vill uppnå. Det är afrikanska invandrare och polacker också: säkra sig själva och de sina genom att tjäna mesta möjliga pengar . Åt sig själv eller familjen.

Men vad vill VI uppnå?

Det är vi som har skapat allt som du ser runtomkring dig i våra egna länder. Det är vi som äger alltihop, och det är (hittills) vi som bestämmer här, precis som kineser bestämmer i Kina, araber bestämmer i arabiska länder, turkar bestämmer i Turkiet och kongoleser bestämmer i Kongo.

Men nu bestämmer de i sina egna kolonier mitt i många av Europas länder. Vad blir resultatet? När är det nog? Invandringsförkämparna och globalisterna får aldrig nog med kolonister till Europa, som fritt kan slå sig tillrätta och göra om Europa till landet de kom ifrån.

Men varför vill de det?

Det var ju precis sådan kolonialisering vänstersidan tycker var helt hårresande, fruktansvärt och ödeläggande när vi européer höll på med det. Enligt dem berikade vi inte Indien. Vi invaderade Indien och ödelade landet. Så varför stöder de samma politik i den andra riktningen? Varför är de för något som de är fundamentalt emot?Vad ska slutresultatet bli? Hur kan man sova om natten med sådana motsättningar i samma huvud?

Ska Europa uppnå mångfald med den här galenskapen? Nej, Europa hade mångfald långt innan invandringen började. Detta var kanske en av de mest mångfaldiga kontinenterna i världen med sina många olika länder och kulturer.

Tolerans då? Nej, Europa var den mest toleranta kontinenten i världen innan invandringen började, där judar, homosexuella, färgade och olika särintressen kunde leva i trygghet och beskydd av lag och ordning.

Skulle vi bli rikare? Europa var så rikt och mäktigt att vi inte behövde horder av vapenföra män från shithole-länder för att bli rikare.

Skulle vi bli generösare? Europa har alltid varit den mest generösa kontinenten som har öst ut bistånd, resurser och nödhjälp årtionde efter årtionde. Så – nej.

Skulle vi bli antirasistiska då kanske? Europa var kontinenten som tog en slutgiltig uppgörelse med rasism efter andra världskriget och gick i bräschen för att avveckla både kolonier och rasistiska regimer i andra länder, just för att stoppa den galenskap som är rasism. Det fanns ingen systematisk rasism i Europa efter kriget. Tvärtom. Rasismen var stendöd i Europa, och därför måste vänstersidan uppfinna nya former av rasism: nyrasism, kulturrasism, religiös rasism. De måste skapa ett konstigt problem så att de kunde bekämpa det. Varför? För att uppnå vad då?

Vänstersidan har alltid varit sysselsatt med att förändra samhället. De är fullständigt fixerade vid ”förändringsprocesser”, omvälvningar, reformer och ”förnyelse” – och det är de för att socialismen appellerar till människor som är missnöjda med allt och alla runtomkring sig. Samhället och medmänniskorna är inte tillräckligt bra. Allt måste ändras och förnyas mot en utopisk perfekt framtid.

Det kallas att vara progressiv, men egentligen är det bara nedrivande och ödeläggande, för socialister och globalister kan aldrig berätta vad de vill bygga. De kan aldrig förklara vad som är målet, planen eller var det har lyckats tidigare. De kan aldrig förklara när det är nog.

Och de tänker aldrig – aldrig – på vad som är viktigt att bevara. Vad som ska beskyddas, värnas och tas tillvara. Allt ska bort för att skapa detta ”nya” – som de aldrig kan förklara logiskt vad det är eller hur det ska fungera. Därför är de förstörare. Samhällsfiender.

I sin enfaldiga iver att skapa mångfald, tolerans, rikedom och generositet har de cyniskt utnyttjat Europas mångfald, tolerans, rikedom och generositet, och därigenom är de i färd med att ödelägga Europas mångfald, tolerans, rikedom och generositet och få den äkta rasismen att uppstå igen.

Så går det när man bara vill förstöra det existerande men inte vet vad man ska skapa.”

Kent Andersen


Om du hade behållning av den här artikeln – stöd Kent Andersen och Document.no!

https://www.document.no/stott-oss/ 

7 reaktioner till “Kent Andersen: Snart ropar våra barn: ”Vad fan tänkte ni på?”

 1. Kriget mot oss etniska vita urinnevånare i västs demokratier förs allt mera oblygt. Det är bråttom för globalister/sionister att knyta ihop säcken innan en majoritet av oss vaknat.

  Nu verkar man fokusera på censur;
  microsoft-patvingar-anvandare-av-mobil-webblasare-svart-lista-over-nyhetssajter
  http://www.friatider.se/roger-stone-arresterad-av-fbi
  https://samnytt.se/avslojar-tv4-radgor-med-msb-om-forhallningssatt-i-sin-rapportering/
  https://samnytt.se/msbs-interna-mejl-avslojar-myndigheten-forbereder-antidemokratisk-kupp/

  Listan kan göras lång på exempel på accelererande censur – allt för att stävja ”hat” och ”desinformation.”
  Man behöver ingen större fantasi för att förutsäga framtiden; censuravdelningarna hos alla större webföretag kommer att växa. Alternativa siter kommer att anklagas allt oftare, sannolikt även åtalas för allt mer fabricerade fantasi-åtalspunkter.

  Banker kommer att stänga bankgiron och konton till alternativa siter, samtidigt som Sverige kommer att avskaffa kontanter, vilket kommer att omöjliggöra finansiering via bidrag från allmänheten.

  Internet kommer verkligen att provas hårt de närmaste åren, nu 2019 ser vi redan ett pådrag på grund av EU-valet.

  Bloggar liknande denna Peter Krabbes kommer sannolikt att stängas ner med samma krystade formuleringar om ”hat” och ”desinformation”.

  Vi har en mycket mörk tid framför oss – speciellt i detta land som såvitt jag förstår ligger i framkant av att kuva sina medborgare och promota globalister.

  Skulle vara intressant att se alla överföringar, eller ”arvoden” som går från Rotschilds till Svenska politiker och andra varje månad.

  Peter har på sistone uttryckt en försiktig optimism. Den behöver vi likt en törstande i öknen.

  En tanke som säger en del: I min barndom på sommaren tältade vi barn ofta ute på tomten. Det var spännande trots att det bara var 10 meter från huset med föräldrar och syskon. Jag skulle idag aldrig tillåta barnbarn att tälta någonstans utomhus – till det är risken alltför stor.

  Det är Sverige av 2019-

  Gillad av 1 person

 2. Premiärminister David Cameron, som pekat på en oroande obalans: Europa har sju procent av jordens befolkning, 25 procent av världens BNP men 50 procent av de sociala utgifterna.

  Den globala konkurrensen ökar, och Europa kommer att förlora i relativ ekonomisk kraft och konkurrensförmåga. Det innebär att det kommer att bli allt svårare att försvara de europeiska välfärdssystemen när länder som har mindre offentlig sektor tar marknadsandelar. 

  Gilla

 3. Det verkar som de sista dagars heliga från Bommervik, likt mesmeriserade fjäderfän i dansjukliknande trans, rör sig som ett lämmeltåg mot stupet av ett ständigt växande slukhål som sväljer allt i sin väg.
  Det är inte utan att man ibland ifrågasätter värdet av allmän rösträtt.

  Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s