Två ekonomer: ”Med Covidpass förlorar vi vår frihet för all framtid”

Coronapandemin är en efterlängtad möjlighet för bankerna att ta total kontroll över människors liv. Covidpass är bara början. Om vi accepterar dem säger vi adjö till vår frihet för all framtid och får ett genomreglerat samhälle som i Kina, med staten som kontrollinstans i allas mobiltelefoner, sociala kreditsystem, ansiktsigenkänning med mera.

”Gör dig fri från bankernas kontroll. Gynna inte globalisterna. Lös dina lån om du kan. Bygg småskaliga nätverk. Vi är i krig. Finansiera inte dina fiender!”

Så kan några av budskapen från ekonomen Catherine Austin Fitts enkelt sammanfattas. Lyssna på henne i den här intressanta intervjun med Del Bigtree i programmet The Highwire. De två videos som jag publicerar här anknyter till min krönika om de alltmer totalitära bankerna.

CATHERINE AUSTIN FITTS UNRAVELS THE REAL COVID AGENDA WITH DEL BIGTREE (Video)

När Catherine Austin Fitts säger någonting bör vi lyssna. Hon har ett gediget förflutet på hög nivå i finanssektorn, har lång erfarenhet av att arbeta både på statlig och privat toppnivå och tjänstgjorde bland annat i George H. W. Bush‘s (1924-2018) regering.

Mot den här bakgrunden talar hon i en intervju med Del Bigtree i programmet The Highwire om bankernas roll och hur de utnyttjar den så kallade coronapandemin för att stärka sin ställning och öka sina vinster. Små företag går omkull, medan ledarna för de stora globalistföretagen lägger ytterligare mångmiljardvinster till sina kapitalinnehav.

”Gå ur systemet” är hennes råd. ”Gör dig så oberoende av storbankerna som du kan. Ta ut dina pengar! Lös dina lån! Vi är i krig – finansiera inte dina fiender! Bygg små lokala nätverk istället. Stöd små lokala företag och banker som bryr sig om dig!

Det första du ska göra är att systematiskt börja använda kontanter.”

Catherine Austin Fitts.

”Vi behöver inte stödja globalisterna. Sluta bygga ditt eget fängelse! Vi behöver inte göda bankerna med våra pengar, vi måste inte arbeta i globalisternas företag, vi behöver inte köpa deras varor eller aktier. Utan vårt stöd och deltagande rasar de ihop. Och vi måste lämna systemet innan Covidpassen har etablerats i full skala. Sedan är det för sent. Då har vår frihet tagits ifrån oss.

Det vi ser utspela sig är finansiell ingenjörskonst och manipulation. Det har ingenting med hälsa att göra. Det handlar om pengar. När pengarna är slut finns det två utvägar: att höja pensionsåldern. Eller sänka medborgarnas livsförväntningar. Pandemin gör det senare, och det görs medvetet av politikerna.”

Här är länk till ytterligare en kort video med Catherine Austin Fitts, från en presskonferens i Schweiz nyligen.

Ernst Wolff: det falska Coronanarrativet

Ernst Wolff är inte ekonom men journalist och författare som i många år har specialiserat sig på global finansekonomi. Han har bland annat skrivit boken ”The Financial Tsunami” (2017). I förordet beskriver han hur bank- och finanssektorn har blivit den mäktigaste faktorn på vår planet, utan att allmänheten är medveten om det. Direktörerna i ett fåtal stora företag i vad Wolff kallar ”det digital-finansiella komplexet” styr världens öden på en nivå där vanliga människor inte har någon insyn och som är svår att upptäcka även på nära håll.

Ernst Wolff talar tyska, men videon är textad på engelska.