Skellefteåfallet – hjälp mig att betala förundersökningen!

Vi har alla läst om och skakats av de brott som en nioårig flicka i Skellefteå utsattes för när hon var på väg hem från fritidshemmet en dag i juli. Efter en grov våldtäkt, misshandel och strypningsförsök har hon bestående hjärnskador. 

En etiopier som antas vara 15 år är åtalad och misstänkt för brotten. För att kunna skriva om fallet läser jag polisens hårt maskerade förundersökning – och ber mina läsare om er hjälp att bidra till kostnaden för kopiorna från Skellefteå tingsrätt.

Förundersökningen i Skellefteåfallet är hårt maskerad.

För att få ut polisens förundersökning från Skellefteå tingsrätt måste jag betala 1 000 kronor i kopieringskostnad.

Jag arbetar gratis, bortsett från någon donation som dimper ned ibland från någon vänlig läsare.

Men en tusenlapp för att kunna betala förundersökningen är en utgift som jag härmed ber läsarna om hjälp med, så att jag kan skriva om fallet.

Varmt tack på förhand!

——————————————————————————–

Jag bloggar och gör podcasts ideéllt, som ett slags egenterapi, för att om möjligt förstå vår samtid.

Alla kan läsa och lyssna gratis på min blogg och YouTubekanal.

Om du ändå vill stödja mig med en gåva är jag givetvis mycket tacksam.

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

Från utlandet: IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC-kod ELLFSESS

Varmt tack för din gåva!