Varför tror vi dem inte när de säger att de vill ta livet av oss?

Varför vill vi aldrig tro dem? I århundraden har den globala eliten inte gjort någon hemlighet av sina intentioner att kraftigt minska jordens befolkning. De menar det bokstavligen. Ändå tror vi inte på vad de säger.

Bill Gates.
Klaus Schwab.
Anthony Fauci.

Vi kan vara helt lugna. Offren kommer inte att skrika. De faller bara som käglor och dör inom några sekunder. Vissa av dem kommer att skaka i groteska kramper, som av somliga tolkas som dödliga neurologiska symtom av ett slag som tidigare är okända.

Världsledande medicinska specialister som Sucharit Bhakdi, Robert Malone, Peter McCullough, Michael Yeadon och många andra har varnat för följderna av massvaccinationer med mRNA-preparat. Ändå har 86,4 procent av befolkningen i Sverige låtit sig duperas av propagandan och tagit sprutorna, i hela världen 68 procent.

 

Ur avlidnas blodkärl dras långa, bläckfiskliknande formationer som inte heller har skådats någonsin tidigare. Miljoner människor dör. Unga friska människor dör i hjärtmuskelinflammationer, vaccinerade kvinnor får missfall eller missbildade barn.

Vi är mitt uppe i konsekvenserna av de ”säkra och effektiva” Covidvaccinationerna, och nya rapporter kommer dagligen. Vi som har kallats ”antivaxxare”, ”konspirationsteoretiker” och ”foliehattar”mår utmärkt och får mer rätt för varje dag som går.

När ställs de ansvariga till svars för vad som inte kan kallas något annat än folkmord? 

Se ”Died Suddenly”, Matthew Skows and Nicholas Stumphauzers chockerande film om vad som sker i Covidvaccinernas spår. Filmen hade världspremiär den 22 november och har producerats av Stew Peters. Den fick bara ligga kvar på YouTube några dagar innan den togs ner, men här är filmen via Rumble.


Jag bloggar och gör podcasts ideéllt, som ett slags egenterapi, för att om möjligt förstå vår samtid.

Alla kan läsa och lyssna gratis på min blogg och YouTubekanal.

Om du ändå vill stödja mig med en gåva är jag givetvis mycket tacksam.

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

Från utlandet: IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC-kod ELLFSESS

Varmt tack för din gåva!