84 procent av ”barnen” är vuxna

Drygt 84 procent av de undersökta asylsökande ”barnen” är vuxna.

Det visar resultatet av åldersbestämningar  som rättsmedicinalverket har gjort åt migrationsverket till och med den 30 september. Av de 5 820 asylsökande som undersökts har 4 897 befunnits vara vuxna. Det vill säga drygt 84 procent – men egendomligt nog nämner rättsmedicinalverket inte procentsiffran i den information man gått ut med.

Det handlar alltså om den grupp som kallas ”ensamkommande flyktingbarn” men som i praktiken oftast varken är ensamma, flyktingar eller barn utan vuxna män som är utskickade av sin familj och klan för att ordna en bidragsunderstödd, ekonomiskt gynnsam framtid i Sverige.

Totalt har 8 965 ärenden skickats från migrationsverket för åldersbestämning. I samtliga fall gäller det endast asylsökande som frivilligt har gått med på att få sin ålder bedömd. I den grupp som vägrar samarbeta är andelen vuxna sannolikt ännu större än bland dem som gått med på att låta sig undersökas.

Av de rättsmedicinska utlåtanden som utfärdats hittills gäller en förkrossande majoritet män, 96,2 procent, de flesta från Afghanistan, Iran eller Pakistan. Andelen kvinnor är bara 3,8 procent.

Åldersbestämningarna av ensamkommande asylsökande har försenats i omkring 20 år av politisk beröringsskräck och förljugenhet från politiker och media och oetiska, ideologiskt betingade maktutspel från bland andra Svenska Barnläkarföreningen. Tillsammans och med förenade krafter har de genomfört det största bedrägeriet någonsin i svensk historia. På prislappen står belopp om hundratals miljarder kronor som svenska skattebetalare tvingas betala för att ha blivit förda bakom ljuset.

Ensamkommande Sami och hans välgörerska Lotta Larsson.

Det kan i sammanhanget vara lämpligt att påminna om hur det har låtit i debatten under åren när sanningen om ”flyktingbarnen” skulle döljas till varje pris och klappjakten gick på alla som djärvdes att ens ställa frågor om de uppenbara lögnerna.

Här är ett litet smakprov från SVT Debatt den 26 april 2012 där asylaktivisten Margreth Heirås får ett psykosgenombrott inför öppen ridå och skriker ut sin tro: ”Det handlar om baaaarn”.

Så här har det låtit i alldeles för många år. Efter att sanningen börjar komma fram befinner sig det offentliga Sverige i en rejäl och välförtjänt baksmälla.Var det värt notan på många hundra miljarder att undanhålla sanningen i flera decennier? Många som byggt sina karriärer på lögnen tycker antagligen det. De har tjänat feta summor på att dölja att kejsaren är naken, och det är ju inte de själva som betalar notan.

Vi är många som har slagit larm under många år och blivit förföljda och skandaliserade för det. Läs min krönika om tandhygienisten och visselblåsaren Bernt Herlitz i Visby som i sitt arbete på Folktandvården såg att minst 80 procent av hans patienter i kategorin ensamkommande hade fullt utvuxna visdomständer och alltså var vuxna. Han rapporterade åldersbluffarna till migrationsverket – och förlorade jobbet.

Som 57-årig har han knappast lysande chanser på den gotländska arbetsmarknaden. Om han förlorar en kommande rättegång mot Region Gotland i arbetsdomstolen slås hela hans och familjens liv i spillror.

Med de nu offentliggjorda resultaten från rättsmedicinalverket ligger sanningen i öppen dag. Nu vill vi som har gjort det vi kunnat för att uppmärksamma åldersbedrägerierna se lögnarna stå upp, raka i ryggen, och ta ansvar för att de har vilselett hela svenska folket och be om ursäkt. Innan dess förtjänar de inte en millimeter respekt.

4 reaktioner till “84 procent av ”barnen” är vuxna

 1. ”ta ansvar för att de har vilselett hela svenska folket och be om ursäkt”

  EN URSÄKT RÄCKER INTE, NÄR DET HANDLAR OM LANDSFÖRRÄDERI.
  Men, enligt juridikens lagar kan deras agerande inte benämnas ”landsförräderi”.
  Vi är nämligen formellt inte i krig.

  LANDSFÖRRÄDERI,
  ett brott i vissa jurisdiktioner som straffbelägger att verka för främmande makts intressen. Man kan särskilja dels militäriskt landsförräderi, dels diplomatiskt landsförräderi, beroende på om handlingen utförts i samband med befintligt eller förestående krig alternativt i fredstid. I vissa länder, såsom i Ryssland, kan brottet närmast likställas med spioneri och begås såväl i fred som i krig. I andra länder, såsom i Sverige, kan brottet begås endast i krigstid och har en något annorlunda innebörd.
  En förutsättning för att brottet landsförräderi ska vara aktuellt är i de flesta länder att det begås av en medborgare mot den egna staten, eller att det finns någon form av nationell lojalitet mot landet som drabbas.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Landsf%C3%B6rr%C3%A4deri

  DÄREMOT KAN AGERANDET BENÄMNAS HÖGFÖRRÄDERI.

  HÖGFÖRRÄDERI,
  ett förräderibrott, är en inom den straffrättsliga litteraturen – och i vissa strafflagar – använd benämning för brottsliga angrepp på statens författning, statsöverhuvudets ställning och statens område. I äldre tider förutsattes vanligen för högförräderistraff, att brottslingen var undersåte i det land, mot vilket han förbröt sig, eller annars av särskilda skäl var skyldig detta land trohet. Men denna förutsättning förekommer inte i nyare strafflagar. Straffet är enligt dessa i många länder för svårare fall dödsstraff (inte i Europa), för andra fall frihetsstraff på livstid eller viss längre tid. Samma straffmaximum gäller vanligen, vare sig gärningen stannar vid försök eller fortskrider till fullbordat brott. Redan förberedelser till högförräderi, särskilt högförrädiska stämplingar, och offentliga uppmaningar till detta brott är vanligen belagda med straff. Högförräderibrott mot staten till förmån för en annan nation kallas även landsförräderi, särskilt i samband med krig. Militärt landsförräderi och landsförräderi i samband med pågående eller hotande väpnad konflikt betecknas även krigsförräderi.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/H%C3%B6gf%C3%B6rr%C3%A4deri

  Gilla

 2. Hej

  Jag tycker att det är svårt att vi medborgare ska behöva acceptera det största bedrägeriet i svensk historia.Att det på något vis är rätt för dom som har bestämt och lever i bedrägeriet och vi andra tycker att det är så orätt.
  Det blir en kollision i vad som är rätt och fel och hur ska landet gå vidare när så många tillät bedrägeriet.

  Jag följt mycket av det du har skrivit så som söndagskrönikorna – och tackar dig.

  Gilla

 3. Någonting är fel i Sverige. En morbror till mig kom som krigsbarn till Sverige när minnmormor blev sjuk. En moster hamnade i Danmark som krigsbarn och fick åka hem när tyskarna gick in där. Sen blev min morbror adopterad och jag fick också släktingar som man besökte varje sommar som barn. Min mor kom till Småland också efter andra världskriget som vuxen mennonit var nog yngre än dom ensamkommande som kommer nu. Min far fick sin syster såld som fattigbarn i norra Finland hon var fem år gammal och blev lillpiga i en gård. Då pratarvi om barn. Nu är det våra gamla som har tagit rollen som säljs som fattigpensionärer mellan olika vårdbolag och vårdas i ensamhet på billigaste sätt. Som tur var han min far dö han hade varit 91 år gammal nu. Min mor vårdas hemma på billigaste sätt av invandrar vårdare. Som inte ens kan laga svensk eller finsk mat. Vi är illa ute vi som har levt i Sverige efter svensk kultur. Enda ärliga politikern i Sverige är Håkan Juholt. Frågan är om han någonsin kan komma hem till sitt fosterland efter att ha sagt sanningen. Tack Julia att du orkar.

  Gillad av 1 person

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s