Tack Allah för att du gav mig en batikhäxa!

Två svenska män skriver om sin verklighet. Båda i 40-årsåldern, båda med erfarenheter, tankar och känslor kring det Sverige vi lever i 2018.

De formulerar sig olika, den ene på prosa, den andre i diktform. Men hos båda finns ett främlingskap, en stark känsla av overklighet i en tid och ett land där allting har förändrats snabbare och mer genomgripande än någon annanstans i historien.

Personerna på bilden har inget samband med texten. Foto: Privat.

Hur ska man veta vem man är när verkligheten kör med en hastighet av flera tusen kilometer i minuten?

Hur ska man behålla sitt fotfäste, sin identitet, när det som nyss var grunden för allting plötsligt förändras till något helt annat?

Hur ska man klara att leva när inga gamla regler gäller längre?

Vi lever i en perverterad tid där ingenting som vi satte vår tillit till längre är giltigt. Massinvandring och mångkultur undergräver det västerländska samhället och raserar de värden som det är uppbyggt på sedan årtusenden.

Postmodernism och feminism är den yttersta vänsterns krig mot hela vår civilisation. Feminismen slår sönder kärleken mellan män och kvinnor och skickar ut dem i ett könskrig som hotar den lilla urcell som hela vårt samhälle bygger på: kärnfamiljen och dess förmåga att föda och ta hand om sin avkomma.

Genom att skapa förvirring och konflikter vill vänstern förstöra allt som vårt samhälle vilar på. Sedan tror de sig kunna bygga upp det jämlika, kommunistiska drömsamhället – en utopi som aldrig har lyckats i hela världshistorien utan tvärtom brutit samman i slakt av flera hundra miljoner människoliv och andra katastrofala konsekvenser.

Trots att de båda männen uttrycker sig helt olika formulerar de samma känsla av främlingskap  och overklighet i dagens Sverige.

Jag tror att många kan känna igen sig i vad de skriver.

Feminiseringen

Tack Allah för att du gav mig en batikhäxa! Foto: Privat.

Först femininiserar kvinnor den västerländske mannen.
Sedan arbetar de på ett maximalt inflöde av muslimer, främst vuxna män.

När det sedan går åt helvete vill de att västerländska män ska bli Rambo och försvara dem – mot muslimerna.

Svenska kvinnor har i många decennier förlöjligat och hånat svenska män.

Klagat på de mest absurda saker.

Kritiserat för sakens skull.

Gnällt över hur svårt det är att vara kvinna i Sverige.

Bristande jämställdhet.

Löneskillnader.

Förtryck.

Patriarkat.

Sedan arbetar de aktivt för att ta hit hundratusentals araber och afrikaner.

Konsekvenserna blir precis så som ”rasisterna” varnat för – fast ännu värre. Nu blir kvinnor utsatta för RIKTIGA övergrepp och får se VERKLIGA inskränkningar i den frihet som de länge tagit för given.

Ni vet vad jag talar om.

Festivaler, badhus, krogbesök, skolmiljön, sjukhusen – hela det svenska samhället påverkas mitt framför ögonen på oss.

Fakta: Det går inte att vara trygg i ett land där främlingar dominerar gatubilden i snart varje stad i Sverige.

Varför ska vi hjälpa er?

Ni valde det här.

Grattis.

Nu får ni klara er själva.

Nostradamus

 

Vingklippt

Hallå. Hallå. Det var jag igen.
Jag fick en märklig bild i huvudet.
Jag såg en man komma. En ny man.
Hans vilja kommer att vara en bultande bomb.

Han har ett hjärta som tickar.
Han hoppas att armarna snart skall växa ut.
Det finns så mycket här att göra något åt.

Någon skrev någon gång att det finns en annan man inuti alla män.
Vem är han? Den andre? Han som väntar bakom dina revben?
Är det han som får knogarna att vitna när han knyter sin näve i fickan?
Odlar han sina klippta tankars vingar?
Bär han det ogjorda på sina axlar?

Ber han till tystnaden? Ja. Det gör han.
Hur dumt det än låter, han gör det ändå.
Han hoppas att någon skall se hans flykt mot verkligheten.
Hur han skar upp sig och drog orden ur magen.
Man måste skriva sin framtid. Det skall han.
Innan nästa tysta minut skall han låta läpparna tala.

Vår historia är vår framtid.
Det var allt han sa.
Hejdå. Jag måste gå nu.

 

 

 

5 reaktioner till “Tack Allah för att du gav mig en batikhäxa!

 1. Frankfurtskolan och E. Berneys har varit nyckeln till den ”lyckade” indoktrinering och propaganda vi varit utsatta för. Inte enbart dessa, men deras specialkunskaper har varit huvudnyckeln enligt mig iaf.

  Gilla

 2. Männens marsch mot fjolligheten började på sjuttiotalet, med mjukisbyxor och en sorts flower power-rörelse. Sjuttiotalet präglades av proggmusik, mjukisbyxor, rödvin, Maos lilla röda, fri sex och kvinnornas frigörelse från hemmet. Dagis åt alla hördes, barnprogrammen började komma från DDR och andra öststater, vilse i pannkakan ,bamse och andra vänster indoktrinerande barnprogram från Sverige.
  Grunden till den vänstervåg som nu finns i samhället, då gamla högern, nuvarande moderaterna har blivit i det närmaste ett socialistiskt parti. Indoktrineringen som skedde då får vi lida av nu, när den tidens barn nu är vuxna, och har ingen hum om att dom blivit indoktrinerade, det är som impregnering, bestående. Sociala åsikter är nu legio i partier som borde företräda borgerlig politik.

  Kvinnor med åsikter långt åt vänster, har tagit över makt, och känslor ska numera styra politiken mer än fakta. Känslorna styr även migrationspolitiken, och vita män är orsaken till det mesta onda i världen. Svaga vita män går med på att ta på sig skuld för än det ena tokigheten än det andra till och med gruppvåldtäkt har vi gjort i alla tider.

  Före 1990 var det knappt nån som hört talas om det, nu får man läsa var och varannan dag om det. Vakter i skolan fanns inte förr, skolor och bilar brann inte ner, som nu hela tiden, flickor och kvinnor vågade gå hem även i mörkret.

  Enda som antastade, kunde vara en snäll a-lagare på bänken, som fråga om damen har cigg.
  En hel del kvinnor ska nu omvandla utländska män, bidragsturister som söker asyl, till att bli svaga svenska män, som dom gjort med sina egna. Att tro på det och att använda det som kvinnor gjort sen urminnes tider, sitt kön till att fostra dom, är dömt att misslyckas. Dessa män har vuxit upp med en syn på kvinnan som förmodligen aldrig funnits här, annat än kanske för kvinnor som tagits som slavar, slavinnor, för tusen år sedan.

  Men att sätta förstånd på en som tror är bortkastad tid, det ryms inget förstånd hos den som tror sig vara god och kunna med sin godhet lyckliggöra utländska män. Att en så stor del svenska män blivit mähän, är så klart en orsak till varför det ser ut som det gör i landet. Det andra är att dom regeringar som är och har varit, är svaga och endast ser och sett till sitt eget bästa inte landets, som dom får betalt för. Lögner och mörkläggning är vardagliga sysselsättningar i dessa kretsar. Att advokater, medier, asylbaroner och annat löst folk samlas runt dessa guldkalvar är så klart som det brukar vara. Var brukar korparna vara om inte runt bytet.
  I höst kommer den slutliga domen.Det ser onekligen dystert ut för gamla Sverige.

  Gillad av 1 person

 3. Dödsstöten mot den svenske mannen kom när feministfjollorna med Renfällen i spetsen avskaffade värnplikten…
  Allt sedan Karl XI har lumpen gjort män av pojkar, gett många av oss en bra utbildning, lärt oss att lyda order – men också att ges ansvar, och ta ansvar.
  Värst förstås i batikmadamernas ögon är att dom flesta av oss lämnade kasernerna med en respekt och kärlek för fosterlandet.

  Och det, kan dom aldrig tåla.

  Kapten Bo

  Gillad av 3 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s