Lennart Matikainen: ”Att försöka omvända IS-barnen är en omöjlig uppgift”

Lennart Matikainen är relationskonsult med lång erfarenhet av att arbeta med störda, problematiska ungdomar. Med 20 års erfarenhet av konsultarbete åt socialtjänsten säger han: ”Soc har noll koll. De har misslyckats med det mesta. I decennier har man misslyckats med att rehabilitera kriminella ungdomar.

Ändå tror de att de ska kunna ta emot IS-barn som är hjärntvättade, som har tränats att döda. Det är ”mission impossible”.”

Socialtjänsten klarar inte vanliga svenska barn. Det är därför man tar in konsulter. Sådana som Lennart Matikainen.

Samtidigt tror samma socialtjänst att man utan kunskaper och erfarenheter ska klara av att ta emot och avprogrammera de svårast skadade barn som någonsin har funnits: IS-terroristernas barn, som av sina föräldrar har tagits med till eller är födda i stridsområdena i Irak och Syrien. Enormt traumatiserade barn, hjärntvättade och indoktrinerade att hata Sverige, svenska folket och hela Västvärlden.

Det är totalt mission impossible att försöka omvända IS-barnen” säger Lennart Matikainen i videon här ovanför.

”Om ”vanliga” skadade svenska barn ligger på 2-3 på en tiogradig skala ligger så här skadade ungar på 10. Det lyser rött.

De är tränade att döda. De kommer att skada och skapa terror. De ska inte in i landet.”


 

Tillförde den här artikeln dig någonting? Gav den dig kunskaper, tankar och insikter som du inte hade tidigare? Jag arbetar med professionell journalistik och skriver och gör podcasts om ämnen som gammelmedia inte tar upp.

Jag är tacksam om du vill stödja mitt arbete genom en donation, stor eller liten. Du kan donera på olika sätt:

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

Från utlandet: IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC-kod ELLFSESS

Varmt tack för din gåva!