Malmö är globalisternas dröm och vrålvänstern deras lakejer

Malmö är Sveriges mest misslyckade stad. Malmö är paradexemplet på vad mångkultur och massinvandring leder till: en social och ekonomisk katastrof. Mer än halva befolkningen har utländsk bakgrund.

Staden skulle gå i konkurs i morgon om den inte hölls under armarna av mer än 5 miljarder kronor i bidrag från övriga kommuners skattebetalare.

Det kommunala utjämningssystemet täcker cirka 28 procent av kommunens kostnader. Mer än var fjärde krona av kommunens kostnader betalas alltså av någon som inte bor i Malmö.

Malmö är vänsterns dröm omsatt i praktiken. Så här ser deras idealsamhälle ut.

Malmö är globalisternas dröm.

Det är precis så här de vill se resten av Sverige och resten av Europa om vi ger dem makt att fortsätta sin samvetslösa förstörelse av det land och den kontinent vi känner.

Malmö är staden som det senaste året har betalat ut 9 miljoner kronor av skattebetalarnas pengar till illegala invandrare, det vill säga personer som inte har tillstånd att vistas i Sverige – men samtidigt låter sina pensionärer svälta. Detta enligt en rapport från Arbetsmarknads- och socialförvaltningen i Malmö som Samhällsnytt har tagit del av.

Här är en annan bild av Malmö – den snedvridna demografins och kriminalitetens stad. Nio av tio skjutningar i Malmö begås av gängkriminella, enligt polisen. Gängskjutningarna handlar om konkurrens om den lukrativa narkotikahandeln. I kampen om profit betyder människoliv ingenting.

Den mest brottsaktiva gruppen av alla är män mellan 15 och 44 år. I Malmö har mer än hälften, drygt 56 procent, i den gruppen utländsk bakgrund. Malmö ligger därmed på tredje plats i listan över de svenska kommuner där gruppen män med utländsk bakgrund i mest brottsaktiv ålder är störst. På första respektive andra plats ligger Botkyrka och Södertälje. Det visar färsk, uppdaterad statistik framräknad av Affes statistikblogg.

Drygt 56 procent av den mest våldsbenägna gruppen i Malmö har utländsk bakgrund. Diagram: Affes statistikblogg.

Redan 2010 passerade Malmö gränsen där män med utländsk bakgrund blev i majoritet i gruppen män i mest brottsaktiv ålder. Sedan har gruppen ökat snabbt. Affes statistikblogg har också gjort en prognos för de närmaste tio åren fram till 2028 genom att extrapolera förändringen under den senaste tioårsperioden.

Om utvecklingen fortsätter så som den gjort under den senaste tioårsperioden kommer enligt prognosen 63,4 procent i den mest brottsaktiva åldern i Malmö att ha utländsk bakgrund 2028.

”Det är inte Nobelprisklass på att räkna ut att detta kommer att få konsekvenser för Sverige och de människor som bor här. Vi, eller rättare sagt våra politiker, drar med andra ord på oss problem, och de gör det med öppna ögon” skriver Affes statistikblogg.

Priset för den skenande demografiska utvecklingen betalar Malmöborna, både med de skatter som finansierar bidrag till de stora delar av befolkningen som inte arbetar, dels med utsatthet för våld, rädsla och otrygghet på grund av utbredd kriminalitet.

Ytterligare en bild från Malmö kommer med en video från det torgmöte som Alternativ för Sverige höll i staden i måndags, den 20 maj. Det är också ett slags samtidsskildring av det samhälle i förfall som vänstern och mångkulturen med gemensamma krafter har skapat.

Här står vänsterns vrålapor och skriker stämbanden ur sig för att Malmö ska fortsätta vara Sveriges mest misslyckade stad, medan skötsamma Malmöbor är på jobbet och arbetar ihop bidragsförsörjningen åt dem.

Det är samma skrik- och gapvänster som 2001 kastade gatsten och slog sönder halva Göteborg för att protestera mot ett EU-toppmöte och USA:s president George W. Bush besök i Sverige.

”Krossa EU” stod det på vänsterns plakat 2001. Femtiotre polismän och 90 demonstranter skadades under kravallerna. Femhundratrettio personer greps och 385 omhändertogs. Ett 80-tal demonstranter åtalades, och flertalet dömdes för våldsamt upplopp.

Så här såg det ut.

Arton år senare verkar vänstern ha drabbats av total minnesförlust i sin inställning till EU:s maktmonopol – och gjort en baklängesvolt vars drivkrafter de inte ens verkar begripa själva.

Uppenbarligen älskar vänstern nu centralstyrning från Bryssel. De har ju vanan inne att underkasta sig, från Komsomol och 74 års Sovjetdiktatur. Vänstern tycker att det är underbart att mer än 40 miljarder per år tas från svenska skattebetalare för att gödsla EU:s bourgeoisie, och helt fantastiskt att svenskar har allt mindre att säga till om i vårt eget land.

Det går inte att dra någon annan slutsats än att skrik- och gapvänstern hatar Sverige och svenskarna – så varför bor de egentligen kvar i ett land där de är så gravt missanpassade?

Nu ägnar sig vänstern åt att vråla ut sin hysteriska kärlek till EU, bedyra sin lojalitet med det multinationella kapitalet och agera nyttiga idioter åt globalisterna. Av deras pubertala uppträdande att döma betvivlar jag starkt att de har en aning om vad EU är eller gör – deras vrål är bara hat mot allt som är Sverige. Trots bidragen som håller skrikvänstern vid liv.

Sedan Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna övergett sina tidigare ståndpunkter om ett svenskt EU-utträde är Alternativ för Sverige det enda parti som vill att Sverige ska lämna EU och som arbetar för Swexit.

Gustav Kasselstrand, partiledare för Alternativ för Sverige.

”Jag kan inte komma på någon grupp som har blivit hjärntvättad så snabbt som vänstern i Sverige. Tidigare var de EU-kritiker, EU-motståndare. I dag är vänstern George Soros’ främsta företrädare och lakejer. De är beredda att göra vad som helst för att försvara lobbyister och det internationella storkapitalet. Men de har inte en chans mot sunt förnuft och bra argument” sa partiledaren Gustav Kasselstrand i sitt anförande i Malmö.

Det är oartikulerade vrål mot sunt förnuft.

Hat mot sakligt tänkande.

Se Alternativ för Sveriges torgmöte i Malmö inför Europaparlamentsvalet på söndag och bilda dig en egen uppfattning!


Tillförde den här artikeln dig någonting? Gav den dig kunskaper, tankar och insikter som du inte hade tidigare? Jag arbetar med professionell journalistik och skriver och gör podcasts om ämnen som gammelmedia inte tar upp.

Jag är tacksam om du vill stödja mitt arbete genom en donation, stor eller liten. Du kan donera på olika sätt:

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

Från utlandet: IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC-kod ELLFSESS

Varmt tack för din gåva!