Kent Andersen: ”En ihålig seger för Träsket”

”Norska mainstreammedia är som förväntat okritiska till att Donald Trump är borta, för under fyra år har det varit deras enda fokus: att bli av med USA:s legitimt valde president för att ”ta tillbaka demokratin”. Knappt en hjärncell har använts på kritiskt tänkande kring pappfiguren Joe Biden och de krafter som kontrollerar honom, och knappt en bläckfläck har använts på att analysera de politiska strömningar som fick väljare att älska Trump.”

Det skriver Kent Andersen i en krönika på den norska sajten Document.no. Jag har översatt hans text från norska.

Kent Andersen, norsk författare, musiker och politiker.

”Norska media är nämligen en förlängning av ”Träsket” som Trump ville dränera: en cynisk elit av globalister som föraktar arbetarklassen och samarbetar om att behålla makten och pengarna. De var livrädda ett tag, men nu firar de. Det finns det ingen anledning till. Ner med dem.

Traditionellt sett brukar revolutioner komma från de fattiga, de eländiga, de hopplösa, de frustrerade, de överkörda, de förtvivlade och de tillbakasatta, som i flock bestämmer sig för att gå till angrepp på härskarklassen, adeln, eliten, politikerna och samhällstopparna, och införa en ny politik som gagnar folket. Varje gång det sker blir eliten som fallen från skyarna. Hillary Clinton var precis lika överraskad som Nicolae Ceauşescu, som i sin tur var lika överraskad som Ludvig XVI.

Orsaken är att adeln alltid lever i en bubbla av cirkel-logik: de styr över alla andra eftersom de är bättre än alla andra och därför bäst skickade att styra över alla andra. Det säger ju sig själv. Hur kan någon ha någonting emot det? Några är ju mer jämlika än andra. Nöff-Nöff.

”Det har varit ett angrepp på demokratin och USA:s demokratiska institutioner. Då måste man ta det på allvar. Det gjorde han på ett fint sätt. Han pratade direkt till folk. Nästan som en predikan i en församling.”

Kjell Lars Berge, professor i retorik och språklig kommunikation vid Universitetet i Oslo, till Aftenposten.

Hela 200 000 flaggor var uppställda med laserprecision för att ”representera” de jublande folkmassorna. Och de jublande flaggorna vaktades av 20 000 beväpnade soldater, efter ett val som reducerade USA till en bananrepublik, och där den geriatriske kandidaten som aldrig drev valkampanj tog jämna hopp uppåt på upploppet varje gång räkningen stoppades för att Trumps ledning blev för stor.

”I dag har demokratin segrat, mina vänner” står det på förstasidan på Aftenposten som aldrig orkar ge dig kritisk information om vad slags ”vänner” som står bakom Biden – för det skulle vara att angripa sig själv.

För en sak måste vara fullkomligt klar: Trump fick inte makten genom en kupp, som Träsket i mainstream media dagligen indoktrinerar sin publik med. Han blev vald. Och valet av Trump var inte ”ett angrepp på demokratin”. Trump var en seger för demokratin. Ett demokratiskt folkuppror, lett av en icke-politiker, mot ”Träsket”, som i praktiken gör som de vill genom samtal i lönndom och en administration som använder alla tricks de har för att sedan själva inhösta fördelarna.

Vill eliten ha undantagstillstånd så får vi undantagstillstånd. Vill eliten ha ”grönt skifte” och vindkraft så får vi ”grönt skifte” och vindkraft. Vill eliten ha invandring och islam så får vi invandring och islam. Vill eliten ha bompengar så får vi bompengar. Vill eliten att Norge ska vara en EU-koloni så blir vi en EU-koloni. Och vill eliten att det privata World Economic Forum ska bestämma att våra samhällen behöver ”The Great Reset”, så får vi ”The Great Reset”. Nöff-nöff.

Korruption genom makt är nämligen ostoppbar. De skiter i vad folk tycker och har alltid metoder att kringgå ”sammelsuriet” och oss ”deplorables” som vågar opponera oss mot deras ”stora plan” och möjligheter att tjäna pengar. De kliar varandra på ryggen och spyr ut meningslös propaganda i mainstream media, som dessvärre fungerar på alltför många. Globalisterna har varit igång sedan Murens fall 1989, och ingenting har bromsat dem, så vad kan egentligen gå fel?

Berlinmuren öppnas den 9 november 1989.

Det är denna strålande, antidemokratiska arrogans som har skapat Trump. Och Document.no. Och mig. Och vi har bara börjat bli varma i kläderna. Samma människor som röstade på Trump 2016 röstade på honom 2020. Om man tror att kampen för folkmakt och nationernas suveränitet är över med Bidens struntprat så är man fullständigt insnöad, miltals ute på sviktande mark. Eller ”clueless”, som de säger over there.

Alla pratar om Trumps personlighet, så att de ska slippa prata om hans ohyggligt enkla politiska idé:
Ge folket makten, äran, pengarna och beslutsrätten tillbaka. That‘s it. Så enkelt.

Låt folket tvinga makteliten att göra det som gagnar folket istället för det som gagnar elitens korrupta, globala kompisgäng. Eller ”demokrati”, som det också kallas. Men om man tror att 5 000 år med adeln finner sig i detta utan vidare är man naiv. Eliten sitter trots allt med makten, pengarna, resurserna och media – ända sedan Egyptens faraoner och fram till Angela Merkels EU-imperium. Samma skit, ny förpackning.

Och du ska betala för champagnen och pivat-jeten. Tror du verkligen att eliten ger ifrån sig privilegierna frivilligt? Eller tror du att eliten och Träsket inte existerar för att de själva säger att detta är en ”konspirationsteori”? Hur naiv är du egentligen?

Det är därför Trumps fyraåriga presidentskap har varit en enda lång tirad av skällsord i norska medier – som ägs av globalisteliten. Trump har infriat de vallöften som han gav folket, och folket älskar det. Knappt någon har sett maken till Trumps folkmöten i Amerika. Klart att det skrämmer dem som egentligen har makten. Genom fyra år har Träsket använt alla medel för att stoppa Trump. Alla. Inklusive beskyllningar om galenskap och den ofattbara lögnen om «Russia Collusion».

Tror du verkligen att de här krafterna stoppade den skrupelfria lögnkampanjen i det ögonblick valet inleddes och plötsligt respekterade både spelregler, folket och demokratin?

Berlinmuren kallades ”antifascistisk skyddsvall”. I 30 år skilde den Västtyskland från diktaturen DDR.

För lite mer än 30 år sedan fanns det ett absurt land som hette DDR, Deutsche Demokratische Republik. Angela Merkels hemland. Landet existerade bara i 41 år, och på den tiden hann en tredjedel av befolkningen bli informanter (Inoffizielle Mitarbeiter) åt staten medan tusentals sattes i fångläger, torterades, avrättades eller bara sköts hängande på taggtråden. Och precis som i alla andra kommunistiska diktaturer insisterade också eliten i DDR på att den var ”demokratisk”.

Till och med ”den demokratiska folkrepubliken Korea” är ”demokratisk”. Grunden är att socialismen har ”befriat” borgarna från kapitalismens slaveri, och adeln håller fria val med sig själva som enda alternativ. Någon måste ju styra demokratin, och grisarna är trots allt de bäst ägnade, eftersom de faktiskt styr. Nöff-nöff.

”Låt oss börja på nytt. Lyssna på varandra. Se varandra. Respektera varandra!” sa Joe Biden i sitt installationstal.

Joe Biden.

Biden vill samla nationen bakom eliten och säkra att Träsket ostörda får fortsätta sina planer på globalisering. För att få till det vill han öppna gränserna för illegal invandring, starta om islamiseringen och ge bort både pengar och medborgarskap till var och en som kan tänkas bli så tacksam att de röstar på Biden, och så att Träsket aldrig förlorar makten. Vad som är samlande i detta finner du inte ett tankestreck om i norska media.

Han vill stärka ekonomin med Parisavtalet och extremt dyrbara ”klimatåtgärder” som blir till en evig utgiftspost, han vill samarbeta med Iran för att motarbeta diktatur, och han vill stärka yttrandefriheten genom att förfölja och sätta munkavle på var och en som har varit Trumpsupporter. Norska medier ser inte ens ironin, för det är så adeln fungerar. De blir så mätta på kakor att de inte orkar använda huvudet, och de förstår inte vad de själva har blivit. Men du kan använda huvudet. Du har ögon i huvudet.

Eliten har nämligen ett gigantiskt problem: elitpolitiken fungerar inte, för eliten är faktiskt ett ganska tragiskt gäng med medelmåttiga resultat: invandringen fungerar inte.

Parisavtalet fungerar inte.

Islam fungerar inte.

FN fungerar inte.

Identitetspolitiken fungerar inte.

Rasismbeskyllningarna fungerar inte.

Globaliseringen fungerar inte heller.

Det första globalisterna gjorde när en pandemi slog till var att gripa efter lösningar som de vill avskaffa: nationer. Gränser. Landsmän. Kontroll. Avsaknaden av goda resultat gör att all kritik kallas ”konspirationsteorier”, och detta använder de som ett mantra, oftare än människor i orange lakan sjunger Hare Krishna.

Så varför i helvete vill så många fria medborgare ha en elitrevolution uppifrån som drabbar arbetande människor, och ge bort makten till turbo-globalister som vill köra över både deras land och folk och stjäla pengarna från folk genom skatter och klimatavgifter som de kan ge bort till globalister i andra länder? Vad tar det åt folk?

Nåja. Somliga tycker om att ha samma åsikter som sina vänner. En del är lojala mot partier som för länge sedan har övergett folket. Många är lojala mot drömmen om ”Internationalen” och har varken läst Orwells ”Animal Farm” eller ”1984”. Inte minst beror det på att propaganda fungerar – och den ensidiga och hjärntomma propagandan från Aftenposten, NRK och resten av MSM är så massiv att DDR-människor gapar. Lyckligtvis har vi dissidenter och undergroundpress även i Norge – precis som i DDR. Eliten försöker stoppa Document.no också. Men ack. De är inte tillräckligt mäktiga. Ännu.

Man kan dessvärre inte prata förstånd med människor som är frälsta på globalism och klimatet. De är fullständigt hjärntvättade. Det kommer bara babbel ur deras munnar. Varje gång man ber om politiska hållpunkter så papegojar de inlärda fraser om vilken förfärlig människa Trump är (som om det har något med politik att göra).

Ber du dem förklara hur globalism ska skapa bättre samhällen när samtliga europeiska länder håller på att falla isär på grund av koloniseringen från skitländer så blir de moraliskt indignerade och kallar dig ”rasist”. (Som om det har något med politik att göra). Och varje gång du ber dem redogöra för realism, matematik och cost-benefit-analyser för invandring, klimatåtgärder eller EU-lagar svarar de ”Vi måste, annars går jorden under”.

Det blir i praktiken som att diskutera med medlemmar av ”himlen-är-grön-sekten”: det finns ingen väg in till förnuftet, och det finns ingen mental öppning där man kan sätta in en pinne förnuft och komma till någonting som påminner om ett äkta demokratiskt sinne. Hjärntvätt gör sånt med människor, dessvärre, och därför gråter många globalister av glädje över att Trumptrollet är borta. Eliten drar en lättnadens suck i mainstream media och försäkrar att nu är mardrömmen och kaoset över. Bullshit!

Donald Trump, USA:s president 2016-2020.

Trump var bara en fanbärare. Idén han bar på var mycket, mycket större: äkta demokrati i självständiga nationer. Där människorna faktiskt kan säga nej till totalitär globalism och elitister som svindlar dem på pengar och jobbar åt sig själva, de sina och alla andra länder än sitt eget.

We, the people, är ännu bara i början.”

Kent Andersen