Fröken Skamlös, Bystiga Damen och indoktrinering av barn

Transvestiter läser sagor för små barn på svenska bibliotek. Spektaklet, som promotas av skattefinansierade public service, innebär en farlig indoktrinering av barnen under deras mest känsliga utvecklingsperiod.

Bakom fenomenet finns en drivande agenda som handlar om att skapa könsförvirring, uppmuntra könsbyten, utplåna normala könsidentiteter och ytterst att skrota kärnfamiljen. Projektet är helsjukt och måste stoppas omgående.

Varför läser Bystiga Damen och Fröken Skamlös sagor för små barn?

De kallar sig ”Bystiga Damen” (Lady Busty) och ”Fröken Skamlös” (Miss Shameless) med efternamnet Winewhore (vinhora). Två transvestiter, utklädda i slampiga kvinnokläder, peruker och parodiska smycken som förtjänar sitt levebröd genom att dra runt på skattefinansierade kommunala bibliotek och läsa sagor för små barn.

Vem har bett dem om det? Inte barnen i alla fall.

”Bystiga Damen” och ”Fröken Skamlös Vinhora” är två drag queens från Malmö, som sedan 2017 har hunnit med att showa på olika scener och Pride-firanden runt om i landet, hållit i dragbingo, medverkat i musikvideo och läst sagor. Det kan de gärna hålla på med. En vuxen publik kan själv välja vad den utsätter sig för. Men de ska lämna barnen ifred.

Förstår ni agendan? Själva talar de om ”mångfald, kärlek, vänskap och glädje” – vackra ord som ligger rätt i tidens mun. I själva verket är de del av en större agenda med rötter i USA och stora pedofilnätverk. I den här videon guidar Aida Reva dig in i dragartisternas värld. När du har sett den kommer du aldrig mer att tycka att det är gulligt och roligt att utklädda dragfarbröder i peruk och kilovis med smink läser sagor för dina barn eller barnbarn.

Den här sjuka agendan marknadsförs fullständigt okritiskt av public service. Den 31 oktober visade SVT Kulturnyheterna ett smakprov på hur man kränger kulturmarxistisk smörja med promotande av transvestiternas sagoindoktrinering av små barn och en filmsoppa tillagad av häxor med avhuggna fingrar och kokt på spädbarn. Alltihop framfört av den entusiastiske Kristofer Lundström. Programmet är ett tydligt exempel på hur public service har spårat ur och räcker som argument för att lägga ner hela denna tvångsskattefinansierade dynghög.

Företeelsen Drag Queens Story Hour kommer givetvis från USA. Programmet kallas ”normkreativt”, det vill säga tar sikte på att upphäva vanliga normer som majoriteten människor lever sina liv efter. Dragfarbröderna påstår att de driver tesen om ”Alla människors lika värde”, men i själva verket handlar det om egna, extrema särintressen som är helt okej om de utövas av vuxna men som ska besparas barnen.

En av de bilder ur sin målarbok som Miss Shameless Winewhore rekommenderar. En vuxen man som onanerar med ett litet barn på armen. Vilka föräldrar vill utsätta sina barn för det här? Det är sjukt, det är pedofili.

Media jublar samstämmigt över transvestiternas sagostund. Här är ett axplock. Blir någon överraskad över att slaskkanalen TV4, agendablaskan Dagens Nyheter och självaste Kungen av sexuella minoriteters martyrskap, Jonas Gardell, lovprisar dragfarbröderna?

”Drag queens strör glitter över biblioteken!” – TV4

”Så mycket kärlek! Så mycket motvikt mot den här världens alltmer polariserande och elaka dumhet.” – Jonas Gardell, författare och komiker

”Bland drakar och dragqueens” är viktiga läsambassadörer! Att både de och biblioteken står upp för allas lika värde är något vi författare och översättare självklart är stolta över.” Grethe Rottböll, ordförande i Sveriges Författarförbund

”Bästa underhållningen för alla, oavsett kön, sexualitet, nationalitet eller färg. Flott, intelligent och bara allmänt kul och bra!” Camilla Thulin, designer

”Nu blir det drag på biblioteket!” Dagens Nyheter

När media blir så här samordnat samstämmiga inför en företeelse finns det all anledning att vara misstänksam och kritiskt granska vad det är som ”alla” tycker är så bra. Bakom kulisserna kan man göra oanade upptäckter av vilka de drivande krafterna är, finansiering med mera.

Biblioteket i Olofström i Blekinge fick ställa in sagostunden med transvestiter efter protester från allmänheten.

Kommunala bibliotek, även de skattefinansierade, har aningslöst låtit sig köpas av flosklerna om människovärde och mångfald och blivit förvånade och överrumplade av starka protester från den allmänhet som finansierar verksamheten. I Olofström i Blekinge ställdes sagostunden nyligen in efter protester från kommuninnevånarna. Men helt kunde bibliotekschefen inte släppa den i eget tycke briljanta idén att tvinga små försvarslösa barn att umgås med perversa vuxna män. Istället visades sagostunden digitalt.

Lyssna på den totala omedvetenheten hos bibliotekschefen Barbro Hallberg i Olofström när hon ställs inför frågor om bibliotekets sagostund med ”Fröken Skamlös Vinhora” och ”Bystiga Damen”. Hon upprepar att hon ”känner sig helt trygg med bokningen av dragfarbröderna och att det kommer att bli en väldigt fin sagostund”.

Det viktiga för bibliotekschefen är alltså att hon, en vuxen person, känner sig trygg. Barnens trygghet är ointressant.

Barbro Hallberg blir uppringd av en man som heter Stefan från Awake Society. Han ifrågasätter kraftigt bibliotekets bokning av ”Fröken Skamlös Vinhora” och ”Bystiga Damen”. Det handlar inte om rätten att vara den man är eller rätten att vara den man själv vill vara, utan om ren indoktrinering av små försvarslösa barn, anser han.

När beslutet att ställa in sagostunden på Olofströms bibliotek fattades sades det bero på ”hot” och ”barnens säkerhet”.

I ”Bystiga Damens” och ”Fröken Skamlös Vinhoras” egen hemstad Malmö anlitades väktare för att kunna genomföra den sexiga sagostunden.

I Kalmar vill Sverigedemokraterna i kommunen stoppa den sagostund med drag queens som planeras till slutet av november på stadsbiblioteket.

”Jag anser barn ska få vara barn. Att prata om sexuella läggningar med tvååringar ser jag som direkt motbjudande. Det är vår moraliska skyldighet att det stoppas. Vi anser att tvååringar ska ha skyddad rätt att leka och vara barn” säger Jonathan Sager (SD).

——————————————————————————–

Jag bloggar och gör podcasts ideéllt, som ett slags egenterapi, för att om möjligt förstå vår samtid.

Alla kan läsa och lyssna gratis på min blogg och YouTubekanal.

Om du ändå vill stödja mig med en gåva är jag givetvis mycket tacksam.

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

Från utlandet: IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC-kod ELLFSESS

Varmt tack för din gåva!