Dagen då politikerna valde sig ett nytt folk

Torsdagen den 7 juni var dagen då politikerna valde sig ett nytt folk. Genom att rösta igenom den lag som innebär att 9 000 afghaner utan asylskäl får stanna visar fyra partier hur mycket blanka f-n de ger i svenska folket. Ett svek blir inte tydligare än så här.

Bilden av en brottsplats. Riksdagens majoritet röstade för att ge uppehållstillstånd för 9 000 afghanska män utan asylskäl.

Jag försöker dunka in röstsiffrorna i riksdagens omröstning i huvudet: 166 för och 134 emot. Det är omöjligt att ta in. Fyra partier – socialdemokraterna, miljöpartiet, vänsterpartiet och centerpartiet – har fattat ett beslut som med full kraft kommer att slå tillbaka mot dem själva i det kommande valet. Men framför allt kommer det att drabba redan utsatta grupper av svenskar.

Riksdagsbeslutet är ett politiskt haveri inför öppen ridå. En seger för politiskt vansinne, omdömeslöshet, ansvarslöshet, lögner och godtycke, djup orättvisa och underkastelse inför extremvänsterns aktivister och lobbyister som målmedvetet har bedrivit känslomässig utpressning och manipulation för att tvinga politikerna att fatta det här katastrofala beslutet.

Ledaren för asylaktivistgruppen #Vistår inte ut, Kinna Skoglund, tillsammans med det ensamkommande somaliska barnet Liibaan Abdullahi Macalin.

Hur beslutet kommer att slå tillbaka mot de ansvariga politikerna i socialdemokraterna, miljöpartiet, vänsterpartiet och centerpartiet är i sammanhanget av perifer betydelse. De kommer att få den respons de förtjänar, och jag vill redan i förväg av hela mitt hjärta gratulera var och en av dem som förlorar sin riksdagsplats efter valet.

Ni har gjort det absolut oförlåtliga. Det mest orättfärdiga. Ni har trampat på och uttryckligen visat ert förakt för ert eget folk. Det är svek och förräderi. Folkets vrede är er belöning.

Svekets ansikte – centerpartiets partiledare Annie Lööf sällade sig till asylaktivisterna.

En alldeles särskild plats i helvetet förtjänar åsiktsmannekängen Annie Lööf (c) som av påstådd ”medmänsklighet” valde att driva sitt parti att släppa igenom lagförslaget i riksdagen.

Det de här fyra partierna gör är att begå ett svek mot sin egen befolkning som är av sådan kaliber att det knappast går att ta in. De riktar en stor fet praktsmocka rakt i ansiktet på framför allt tre grupper: kvinnor, barn och fattigpensionärer. Det är från dem pengarna kommer att tas för att betala för en grupp utomeuropeiska män i storleksordningen en mindre stad.

De 9 000 illegala afghanska männen har redan åsamkat Sverige gigantiska kostnader, och notan stiger med astronomisk hastighet för varje dag som de vistas i landet. Enbart den krok i form av gymnasiestudier som den så kallade gymnasieamnestin har hängts upp på kostar 3 miljarder kronor, allt annat oräknat.

Det är pengar som behövs i sjuk- och förlossningsvården, i äldre- och handikappomsorgen, i barnomsorg och skola, hos Polisen och för att ge 245 000 fattigpensionärer en värdig tillvaro utan ständig, gnagande oro för hur den magra pensionen ska räcka till.

Bakom de storslagna orden finns bara tom luft. De så kallade ensamkommande som nu i strid med alla rättsliga principer och all anständighet får stanna i landet behöver inte genomföra några gymnasiestudier. De behöver bara ”ha för avsikt” att studera. Som jag skrev i min senaste krönika är gruppen ensamkommande de som klarar gymnasiestudier allra sämst. Sannolikheten för att mer än en liten minoritet av dem dels kommer att ha motivation, dels lyckas klara gymnasiestudier, torde vara mycket liten.

Med berått mod tar alltså regeringen och deras stödpartier resurser från landets egna svagaste grupper och vräker dem över friska, starka unga män som inte har några som helst skyddsskäl och som inte har skytt några medel eller kostnader för att ta sig hit i sin jakt på social välfärd.

78 procent av dem har ljugit om sin ålder för att få en gräddfil till asylprövning. Ingen enda har visat giltiga ID-handlingar. Hälften av de 9 000 kommer från det icke krigsdrabbade Iran.

De 9 000 männen kommer från länder och kulturer som avviker allra mest från svensk kultur och svenska normer, bland annat i synen på religion, jämställdhet mellan könen, mänskliga rättigheter, sexualitet och lag och rätt. Att ge dem fri lejd in i Sverige är ett socialt och kulturellt högriskexperiment där kvinnor och barn utgör försökskaninerna.

Ett mycket tungt ansvar kommer att falla på ansvariga politiker om män i den grupp som nu släpps in från Iran och Afghanistan följer det mönster som hittills i en rad undersökningar har visat sig gälla invandrare av samma härkomst, nämligen en kraftig överrepresentation i våldtäkter och andra sexualbrott.

Politikerna väljer att lägga upp kvinnor och barn som presumtiva offer på den politiska idiotins altare. Och de gör det frivilligt, de gör det överlagt. De är väl medvetna om att de beslutar släppa in 9 000 män som ur brottssynpunkt utgör en högriskgrupp i Sverige. Men de gör det ändå. Vilket bara kan tolkas som att den svenska befolkningen är dem fullkomligt likgiltig.

Regeringen och deras stödpartier V och C väljer sig ett nytt folk. Det är en process som har pågått i mer än fyra decennier, men den 7 juni 2018 blev avsikt och konsekvens så tydliga att man måste vara både blind och döv för att inte se förräderiet.

Rakhmat Akilov, i går dömd till livstids fängelse för terrorbrott på Drottninggatan i april 2017.

De fyra partierna driver igenom sitt beslut samma dag som Stockholms tingsrätt avkunnar en livstidsdom mot en annan illegal invandrare, uzbekiske medborgaren Rakhmat Akilov, som för lite mer än ett år sedan dödade fem personer och skadade 15 i ett välplanerat islamistiskt terrordåd. Han döms för fem mord och 119 mordförsök på Drottninggatan i Stockholm.

Var finns eftertanken, var finns ansvaret, var finns det kompetenta övervägandet?

”Mitt under valrörelsen skjuter såväl Socialdemokraterna som alliansen sin trovärdighet i sank. För många väljare blir det uppenbart att blocken inte klarar av att hantera migrationsfrågan på ett ansvarsfullt sätt” skriver Expressen i en osignerad ledare.

På Twitter kokar vreden.

Helena Edlund.

Helena Edlund skriver på sin blogg: 

”Det är sista spiken i samhällskontraktet. Det vi har sett idag är godhetsposörer i aktion. Vi har fått se en plenisal där våra riksdagspolitiker från V, S, MP och C genom sina knapptryckningar har satt ett fett långfinger framför näsan på sina väljare. De har markerat att de inte lyssnar till våra vädjanden att hushålla med våra skattepengar. De har visat att de struntar i vår verklighet och att de är oförmögna att göra rimliga prioriteringar i ett stressat samhälle. De har framför allt visat att de prioriterar odlandet av sin egen goda självbild framför lindrandet av verklig nöd. Gymnasieamnestin har nämligen inte ett skvatt med humanitet att göra.”

Draksådd brukar ge bitter skörd. Det regeringen, centerpartiet och vänsterpartiet sådde torsdagen den 7 juni kommer att ge skördar de i sin aningslöshet och sitt grandiosa folkförakt aldrig kunde föreställa sig. Om de händelsevis känner marken skälva under sina fötter är det en helt korrekt iakttagelse.

Stefan Torssell. Foto: Nya Tider.

Författaren och debattören Stefan Torssell skriver på Facebook:

”En överhet kan bara sitta kvar så länge den är legal (laglig) och legitim (den rätte innehavaren).
När överheten bryter samhällskontrakten, då har den förlorat sin legitimitet.
När samhällskontrakt och legitimitet bryts lever överheten mycket farligt.
Minsta lagöverträdelse och de har också förlorat sin legalitet.”

17 reaktioner till “Dagen då politikerna valde sig ett nytt folk

 1. Lyssna på en klok man,Hans Jensevik han förklara på ett lysande sätt hur det kunnat blivit så här å hur svenska folket KAN ändra på det här, han har egen blogg och finns på SWEBBTV, har också startar ,NIX TO THE SIX ,ska bli spännade att följa.

  Gilla

 2. Dagen då….
  Jag får inte ihop det med att det är världens första feministiska regering som ju borde arbeta för att kvinnor ska få det bättre. Kan någon förklara för mig?

  Gilla

 3. Politik har blivit som bensinpriser. Ena dan höjer Q8, och Statoil sänker veckan efter. Sen kommer Shell ch höjer. Då pratar man om karteller. Politiken är en kartell. Sjuklöverkommunisterna samarbetar, hjälper varandra.

  Undrar nästan om största hatet är SD och svenskarna som röstar på dom eller tänker rösta på dom. Hur hade Sverige sett ut utan SD? Hade sju partier varit en kartell?

  Tack Reinfeldt, du som sitter som ordförande i Trygghetsrådet och struntar i vilka som begår brotten. Hur satans dumma i huvet kan försäkringsbolagen vara som godkänner det här. Funderar på att söka ett utländskt bolag som man kan flytta försäkringarna till som inte är med i Trygghetsrådet.

  Reinfeldt, var snäll och lämna Sverige och gå i exil! Och vi behöver en Trump efter valet. En Åkesson som talar om för Soros att han ska lämna Sverige. Soros behöver få sina tillgångar låsta innan valet. Så han inte kan sänka kronan och höja räntorna och få till ett omval. Putin och Trump – svenska folket behöver er.

  Jag är orolig efter valet vad som händer. Sen heter det att marknaden hade inte förtroende för SD och Åkesson. Blir det så då har vi ingen demokrati som existerar. Stora hotet är inte Putin och Ryssland. Utan ogliarker i Sverige och utlandet.

  Gillad av 1 person

 4. Jag och min familj har gjort det enda möjliga, vi har emigrerat.
  Den västerländska, civiliserade kulturen lever fortfarande i några få länder.
  Familjen tror inte Sverige har kraft nog eller vilja att kasta av sig den socialistiska/globalistiska tvångströjan.
  Sverige är alltför splittrat och indoktrinerat för att kunna bevara kärnan av sitt kulturarv.
  De värderingar som fordom knöt oss samman är nu kriminella tankar och åsikter.
  Fortfarande finns det små enklaver av den civiliserade, västerländska och på kristen grund formade kulturen att finna.

  Schweiz, Nya Zeeland, Färöarna, Island och Finland är de uppenbara alternativen, länder där politiker ses och själva ser sig som väljarnas ombud, personer med ansvar mot det egna samhället, inte mot globalismen.
  Vi vet att steget är stort, men det måste tas, våra förpliktelser är mot våra barn och inte mot våra före detta landsmän.

  Det svek vi utsatts för av svenska politiker är unikt i världshistorien, jag kan inte någonstans finna dess motsvarighet, inte ens Quisling nådde upp till våra svenska politikers förräderi.
  Quisling trodde han gjorde Norge något gott, våra politiker vet att de gör Sverige något ont.
  Ett brott värre än något tidigare har drabbat oss, vi är utsatta för ett folkmord.

  Allt jag kan säga är att vårt ansvar i livet ligger mot våra barn, inga andra, och detta gör att emigration är den naturliga öppningen då våra barns liv och hälsa är under attack.

  Gillad av 3 personer

 5. En som kan glädja sig är Jimmie Åkesson, SD, med nu fler väljare inför Valet i september. Ifall nu fler hoppar av de partier vilka röstade för afganerna.

  Gilla

 6. Men, men … Annie Lööf gjorde bara sin plikt inför sina överordnade – det hon lovat dem. För att få åtnjuta guld och gröna skogar i förlängningen.

  Fler RD-robotar anslöt sig för att få stanna kvar på lönelistan.

  Att de alla sviker sitt ansvar inför svenska folket bekommer dem inte ett dugg.

  Gillad av 1 person

 7. Ja, men det blir nog ingen höjdare för dagens barn. Dessa stackars barn kommer att få leva i ett raserat, farligt, och konfliktfyllt samhälle och utan välfärd dessutom!

  Gillad av 2 personer

 8. Jag tillhörde själv en gång för längesedan vad man med rätta kan kalla den oansvariga och skränande vänstern. Men detta var i min allra naivaste och ansvarslösaste ungdomstid.
  Men hur naiv jag än var trodde jag nog inte ens då att våra barnsliga utopier och idiotiska tilltag skulle bli det som skulle bilda grund för och styra det framtida Sverige. Då tror jag t o m att jag skulle förfasas trots mina ungdomliga tillkortakommanden. Det var alltför osannolikt t o m för en omogen tonåring.

  Men nu är vi där. Absurdistan är ett alltför milt omdöme för ett renodlat dårhus fyllt av beslutsfattare som borde vara satta under förmyndarskap sedan länge.

  Gillad av 5 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s