Ny bok: Ombord på Titanic spelar orkestern

Nu är den här, rykande färsk från tryckeriet – min nya bok ”Ombord på Titanic spelar orkestern”.

En serie ögonblicksbilder och nedslag i den absurda verklighet som Sverige har förvandlats till på bara ett halvsekel.

De flesta känner antagligen till den dramatiska händelse som boktiteln syftar på. Det stora ångfartyget Titanic kallades ”världens första osänkbara skepp”. 

När båten på sin jungfruresa kolliderade med ett isberg i det iskalla vattnet utanför Newfoundland den 15 april 1912 sov de drygt 2 200 passagerarna gott i sina hytter. De kände sig trygga i övertygelsen om att skeppet var osänkbart.

I samma falska övertygelse lever fortfarande delar av Sveriges befolkning, även när viktiga samhällssektorer sviktar. Och fartygsorkestern, det vill säga våra politiker, spelar obekymrat på däck, samma gamla melodier som har orsakat förlisningen av vårt en gång trygga land.

Sveriges Titanicsyndrom är att kalla sig själv ”en humanitär stormakt” och sänka landet genom ansvarslös massinvandring från tredje världens mest dysfunktionella och våldsamma länder och kulturer.

Sedan 1980 har 2,3 miljoner utlänningar fått uppehållstillstånd. Var tredje eller var fjärde invånare har utländsk bakgrund, beroende på hur man räknar. Om man vill förvandla ett land i grunden är förändrad demografi det mest effektiva verktyg man kan använda. Människor är nämligen inte – tvärtemot vad politikerna påstår – utbytbara mot varandra. Etnicitet och kultur formar oss olika.

I dag kan var och en se resultaten av det gigantiska experiment politikerna utsätter svenska folket för, ett befolkningsutbyte där ingen tar ansvar för konsekvenserna.

Här kan du köpa boken

Boken kan köpas både direkt från förlaget och i Internetbokhandeln. Klicka på namnen nedan så kommer du direkt dit där du kan beställa min bok.

Bokförlaget Grissla Media AB

Bokus

Adlibris

Vanliga förlag nobbar – vill du bidra till mina utgivningskostnader?

Eftersom inga vanliga bokförlag vill ge ut invandrings- och regimkritisk litteratur har jag själv bekostat tryckning av boken (500 exemplar) med cirka 35 000 kronor.

Jag är enormt tacksam för varje bidrag till utgivningen och riktar ett varmt tack till er som redan har donerat en slant!

DONERA TILL JULIA
Swish 073 594 52 69
 
Bankgiro 111-9072
 
IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC- kod ELLFFESS
Varmt tack för din gåva!

15 reaktioner till “Ny bok: Ombord på Titanic spelar orkestern

 1. [audio src="https://sverigesradio.se/topsy/ljudfil/srse/6624523.mp3" /]

  Nordegren och Epstein P1.
  Om uthängning och pressens opinionsnämnd. Mycket bra.

  Gilla

 2. Jag beställde boken hos Adlibris häromdagen. Skall bli mycket intressant att läsa. På förhand tack Julia Caesar!
  Mats/Malmö

  Gilla

 3. Förr i tiden tog en direktör emot besökare sittande vid ett skrivbord framför en bokhylla fyll med böcker. Det ansågs signalera status. Idag kan han hänga upp böckerna i form av ett usb-minne på en spik på väggen.

  Numera köper jag ogärna pappersböcker. Jag vill ha dem tillgängliga i mina it-enheter så jag kan läsa dem varhelst jag är. De flesta skriver böcker på dator så manuset finns ju som fil.

  Apple erbjuder möjlighet för alla att själva skriva en bok och lägga ut den för allmänheten, gratis eller mot betalning. I det senare fallet larver Apple uppgifter för beskattning och bolaget tar en en del av intäkterna. Det behövs inget förlag.

  Jag testade för några år sedan att lägga in krönikor som bok på Apple iBooks. Den heter ”83 tankar” . Inget litterärt mästerverk men det blev en bok. Den är gratis att ladda ner, men man måste ha ett konto hos Apple som även det är gratis. Apple vill ha konto att debitera kunden på om den köper något som böcker, musik eller appar. Då jag skrev kunde man inte Å, Ä Ö i rubriken. Därför skrev jag 83 med siffror. Nu är det möjligt tror jag.

  Sammanfattat: Jag saknar din bok i e-format.

  Gilla

 4. Det gäller reklamtexten för boken, så det kanske enkelt kan rättas till. Hur det är i själva boktexten vet jag inte. Än

  Gilla

 5. I Sverige 2017 bor det 2,4 M (24%) med utländsk bakgrund enl. SCBs nuvarande def. (födda utomlands + de med båda föräldrarna är utlandsfödda). Illegala och asylsökande var oräknade, så nu torde de vara drygt 25%.

  Gillad av 1 person

 6. Lysande titel. På Adlibris hemsida står det att båten sjönk 2012, men det ska väl vara 1912?
  Pratar du med dom,så det rättas till?

  Gillad av 1 person

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s