Lars Bern x 2: Klimatsekten och den ohederliga insamlingsindustrin

När ett skolkande skolbarn med Aspergerdiagnos, 16-åriga Greta Thunberg, utnämns till klimatexpert och ”Årets kvinna” visar Sverige tydligt hur långt klimathysterin har nått – till rent vanvett.

Greta Thunberg.

Det barnsliga, truliga lilla ansiktet och skolflicksflätorna.

Det borde väcka eftertanke om vad man utsätter henne för. Greta Thunberg är ett barn. Ett extra känsligt barn dessutom med sin neuropsykiatriska diagnos. Ingen har rätt att utsätta ett barn för ingrepp som kan sätta djupa spår i utvecklingen.

Flickan har matchats fram och hårdexploateras både av sina föräldrar, media och reklamindustrin. Entreprenören Ingmar Rentzhog, som säger sig ha upptäckt Greta Thunberg, har använt flickans namn i en nyemission som dragit in över 10 miljoner i investeringar.

Det barnsliga lilla ansiktet och skolflicksflätorna. De borde väcka eftertanke.

Många års psykologisk erfarenhet av sådan hårdexploatering av barn visar att den är djupt skadlig för barnet. Barn behöver utveckla sin identitet i lugn och ro, ostörda av profithungriga exploatörer.

Men fenomenet är en mätare på det kollektiva vansinne som Sverige befinner sig i. Behovet av en masspsykos tycks vara konstant i vårt land. Det är bara ämnena som skiftar. Nyss var det massinvandringen som var det heliga, allt överordnade målet som inte fick ifrågasättas. Nu är det domedagsprofetiorna om klimatet, som vill få oss att sluta äta kött, sluta köra bil, sluta flyga, sluta föda barn. Helst sluta existera, eftersom våra andetag ökar på koldioxidutsläppen i atmosfären.

I princip ska vi stanna inom hemmets dörrar, tugga egenodlad havre och ansöka om statligt tillstånd att andas. Framför allt ska vi ha klimatångest. Hur vi på de premisserna ska kunna arbeta och försörja oss är en gåta, men det kanske är av underordnad betydelse.

I ett masspsykotiskt medieklimat är det helt i sin ordning att sända ett program som ”Ekdal och Ekdal” (den 12 februari) – gjort av kusinerna Niklas och Lennart Ekdal ”med sammanlagt 80 års journalistisk erfarenhet”. Programmet är ett religiöst väckelsemöte i regi av SVT och i syfte att skrämma upp folk.

I ett masspsykotiskt medieklimat är det också helt i sin ordning att inte bjuda in sakkunniga på området, professorer och tekniska doktorer i fysik, men utan att tveka släppa fram filosofer, artister och till och med ärkebiskop Antje Jackelén för att diskutera klimatet, trots att de inte har några som helst kunskaper i fysik, astrofysik eller fysikalisk kemi.

Miljöminister Isabella Lövin (mp) flög under förra mandatperioden för mer än 1,5 miljoner kronor. Hennes flygkostnader är större än statsminister Stefan Löfvens.

Miljöminister Isabella Lövin (mp), som presenteras som regeringens klimatexpert, har ett förflutet bland annat som journalist på Damernas Värld. Hon är i likhet med de flesta andra klimatalarmister utan naturvetenskaplig utbildning.

Under förra mandatperioden flög hon för 1,5 miljoner kronor. Hennes resor till New York har i snitt kostat 28 000 kronor – per resa. Oftast väljer hon dyra business class-biljetter, trots regeringskansliets riktlinjer om att välja det billigaste alternativet. Sådant höggradigt hyckleri går för sig i en masspsykos, utan risk för att utsättas för besvärliga frågor.

”Klimatrörelsen kan liknas vid en domedagssekt” enligt Lars Bern, en av dem som inte bjöds in till programmet ”Ekdal och Ekdal”.

Här kan ni höra honom istället, via Swebb-television.

Lars Bern är en vis och kunnig man. När vi ändå har honom på tråden så att säga rekommenderar jag också videon med honom här nedanför, där han tar itu med insamlingsindustrin, det vill säga alla ”ideella” organisationer som uppger sig stötta forskning om de stora folksjukdomarna; cancer, hjärt-kärl-sjukdom med mera. Organisationer som människor – ofta i brist på alternativ – donerar pengar till i samband med en närståendes bortgång och begravning.

Men vilken forskning stöder egentligen Cancerfonden, Hjärt-Lungfonden, Hjärnfonden eller Trafikskadades Riksförbund? Vilka kunskaper är de intresserade av att stödja? Vill de verkligen veta varför vissa sjukdomar har antagit epidemiska proportioner?

Lars Bern har lång erfarenhet från flera av de här organisationerna. Hans slutsats är att det egentligen inte finns en vilja att bota patienterna, eftersom verksamheten är helt fokuserad på skolmedicinen, som har en intressegemenskap med och är fångad i ett ömsesidigt beroende av den profithungriga läkemedelsindustrin. Med den utgångspunkten är patienterna läkemedelskunder som går förlorade om de blir friska.

Biverkningar från läkemedel är den tredje vanligaste dödsorsaken i västvärlden. Det är en insikt som skolmedicinen inte vill ta till sig. Det är mycket lättare för en läkare att skriva ut ett pillerrecept som lindrar symtomen än att engagera sig i sjukdomars orsaker.

Forskarna i de här stiftelserna är ointresserade av kostens betydelse och av att forska i frågor som handlar om att hitta samband mellan kost och hälsa. Forskningsledningen i Cancerfonden har visat att man inte är intresserad av att studera sambandet mellan cancer och socker eller kostens betydelse över huvud taget.

Redan på 1930-talet gjordes en studie som visar mycket starka samband mellan intag av socker och cancer.Trots detta låter sig Cancerfonden märkligt nog sponsras av godisproducenten Fazer.

Många så kallade vällevnadssjukdomar, som diabetes, är kopplade till felaktiga kostråd om intag av kolhydrater och att inte äta mättat fett. Fettet utmålas som boven när det i själva verket är socker som orsakar sjukdomar. Så kallade ”lightprodukter” är ofta fullproppade med socker. Ett hälsofarligt bedrägeri som man som konsument inte upptäcker om man inte lusläser innehållsdeklarationen.

Eftersom organisationerna begränsar sig till att gynna skolmedicinen och därmed också läkemedelsindustrin och livsmedelsindustrin är de heller inte intresserade av alternativ kunskap och alternativa behandlingar.

I dag kan ingen medveten människa förlita sig på skolmedicinen med dess barlast av övertro på mediciner. Det gäller att skaffa sig kunskap från alternativa källor. En av de kunnigaste på det området är Lars Bern. Han har nyligen utkommit med boken ”Den metabola pandemin” för dig som vill veta mer.

Lyssna på honom när han uppmanar oss att inte lita på insamlingsindustrin och inte gynna den ekonomiskt i samband med begravningar. Det finns betydligt bättre alternativ, till exempel Riksföreningen för Metabol Hälsa som startats av Lars Bern. Att lyssna på honom kan rädda ditt liv och din hälsa.

Läs på, skaffa dig kunskap och våga ställa frågor till din läkare: Varför tycker du att jag ska äta den medicinen?

Vilka kunskaper och vilken forskning grundar du ordinationen på?

Vilka biverkningar har medicinen?

Hur väger du biverkningarna mot den eventuella nyttan? 

Genom att ställa sådana frågor och ta ett eget ansvar för din hälsa tvingar du läkarna att skaffa sig mer kunskaper innan de lättvindligt griper efter receptblocket.

Det är bra både för dig och dem.

—————————————————————————

Tillförde den här artikeln dig någonting? Gav den dig kunskaper, tankar och insikter som du inte hade tidigare? Jag arbetar med professionell journalistik och skriver och gör podcasts om ämnen som gammelmedia inte tar upp.

Jag är tacksam om du vill stödja mitt arbete genom en donation, stor eller liten. Du kan donera på olika sätt:

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

Från utlandet: IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC-kod ELLFSESS

Varmt tack för din gåva!

—————————————————————————

Stöd också Swebbtv i deras utmärkta arbete!

– Skicka dina tips eller förslag på ”inskickade klipp” till info@swebbtv.se

– Göra översättningar av program till engelska. Skicka mail om du är intresserad

– Se alla deras program på hemsidan http://www.swebbtv.se och berätta för andra

– Stöd ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Stort tack för ditt stöd!!!

 

 

 

9 reaktioner till “Lars Bern x 2: Klimatsekten och den ohederliga insamlingsindustrin

 1. Ja det gjorde det. Vill påtala att ett mentalt stört barn utnyttjas samvetslöst av sin mor, Ernman, samt en PR-konsult.
  Borde vara åtalbart som misshandel. Synd om flickan som inte vet bättre.

  Gilla

 2. Ja, eftersom en neuropsykiatrisk diagnos dels innebär en större känslighet, dels påverkar verklighetsuppfattningen.

  Greta Thunbergs Aspergerdiagnos är ingen statshemlighet. Den har frikostigt exponerats av hennes mor, Malena Ernman.

  https://www.hant.se/malena-ernman-var-12-ariga-dotter-har-fatt-diagnosen-aspergers/

  ”Sedan skriver hon detaljerat om sina döttrars viktkurvor, vredesutbrott, matvanor, medicinska diagnoser… deras selektiva mutism och deras användning av läkemedel som Theralen.”

  https://jensganman.wordpress.com/2019/03/15/det-handlar-om-barn/

  Gilla

 3. Detta med GRETA är beklämmande! Utnyttja ett mentalsjukt barn att utnämnas till årets Kvinna? Endast en perverterad åsiktsmobb kan komma på detta. Påhejad av barnets mor. Hon borde se upp att inte män i vita rockar hämtar henne för vård av den modell Socialdemokraterna införde på 1930-talet.

  Gillad av 3 personer

 4. https://swebbtv.se/
  Swebbtv med Ole Dammgård. Hade faktiskt inte hört talas om honom. Men det säger väldigt mycket. Skapa rädsla nu när dom börjar tappa greppet om invandringsfrågor. Då gäller det att flytta fokus och vad är det mest perfekta om inte klimatet. Det är smart o välplanerat. Vilka grupper det får ni diskutera själva.

  Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s