Politikerna ”såg det inte komma”

Kista galleria i Stockholms utkanter. En manlig kund (islamist) vägrar låta sig betjänas av en kvinnlig anställd. Han hotar med att gå och hämta polis om han inte får som han vill.

Journalisten Joakim Lamotte har lagt upp filmen på sitt Facebook-konto.

Det här är framtiden. Det är så här framtiden ser ut i Sverige: en frontalkollision mellan svensk jämställdhet och mörk vidskepelse från 600-talets arabiska sandöknar. Islamister som hotar och kräver och beter sig som det härskarfolk de tror att de är.

Det var det här som politikerna inte såg komma. Inte journalisterna i MSM heller. Det var det här de inte ville befatta sig med när de försökte intala oss att ”Islam är en religion som alla andra” och ”Islam är fredens och kärlekens religion”. Och kallade oss som såg det komma för ”islamofober” och ”rasister”.

Problemen har en sak gemensamt. De är av den typ som Sverigedemokraterna såg komma och som de talade om. Det är orsaken till att de styrande politikerna inte ville se samma sak. Det skulle ju vara att erkänna att Sverigedemokraterna haft rätt hela tiden. En omöjlig tanke – om man anser att det är långt viktigare att frysa ut SD än att rädda landet.

Det är som om det just i Sverige, som enda land, skulle gå kanonfint att kombinera vårt högutvecklade samhälle med en ideologi från 600-talet, byggd på kvinnoförtryck, manlig dominans, sharia, stening av kvinnor och dödsstraff för homosexuella och de som vill lämna islam.

Ett råd till alla er som kantade vår väg hit med lögner och illusioner: stoppa upp era lögner någonstans där de självdör fortast möjligt! Stora delar av svenska folket har för länge sedan genomskådat dem.

Natten till måndagen den 13 januari sprängdes ett stort flerfamiljshus på Gyllenstiernsgatan på Östermalm i Stockholm. Förra året skedde 230 sprängningar i Sverige.

Och nu är det här, det ni politiker och PK-ängsliga journalister ”inte såg komma”: det urskiljningslösa våldet, sprängningarna, gängmorden och den övriga gängbaserade, grova kriminaliteten.

Joakim Lamotte.

Kvinnliga butiksanställda flyr från Kista galleria. Joakim Lamotte skriver på sitt Facebook-konto:

”De vittnar dels om sexuella trakasserier när de väntar utanför gallerian efter arbetstid. Vissa har därför slutat åka tunnelbana och buss till jobbet och tar istället bilen. Men även det har inneburit problem.”

En kvinna berättar:

”I början parkerade jag utanför gallerian, men efter att flera gånger ha blivit trakasserad och fått främmande män som knackat på min vindruta när jag gått till bilen valde jag att parkera i gallerians parkeringsgarage istället. Men det blev ohållbart i längden på grund av den dyra avgiften. Jag tycker det är skamligt att jag som ensam kvinna inte ska våga gå till min bil efter jobbet kvällstid.”

”Kvinnorna berättar även att det blir allt vanligare att manliga kunder vägrar prata med dem när de vill få hjälp i butikerna. Detta kan jag nu visa upp i det videoklipp som är bifogat i inlägget” skriver Lamotte på sin Facebook.

I det här fallet är det en man med helskägg och vit kaftan (alltså en islamist, min anm.) som kommer in i en butik med kölappssystem. När det är hans tur vägrar han att prata med kvinnan som vill hjälpa honom i butiken, eftersom det strider mot hans kultur. En manlig butiksanställd informerar honom om att både män och kvinnor arbetar i butiken, och att det är respektlöst att vägra tala med kvinnliga anställda.

”Jag vill inte prata med tjejer, men jag vill köpa samtidigt” säger islamisten.

När kvinnan kontaktar Joakim Lamotte känner hon sig både ledsen och förnedrad, men framförallt arg. Hon menar att det här inte borde få ske i Sverige.

”Men det är tyvärr inte första gången som detta händer mig. Mina kvinnliga kollegor har också blivit utsatta för samma förnedrande diskriminering, och snart är detta mer eller mindre vardagsmat” säger kvinnan.

Hon är nu en av flera kvinnor som har valt att sluta arbeta i Kista galleria på grund av det ökande kvinnoförtrycket.

Min slutsats:

Det finns bara ett alternativ för den här mannen och andra islamister: lämna Sverige omedelbart! Han har inte kommit till Sverige för att anpassa sig till vårt land. Han har kommit hit för att anpassa Sverige till islam, och inte bara islam, utan till en fundamentalistisk, salafistisk tolkning av islam.

Islamister har inget existensberättigande i Sverige. De har ett 60-tal muslimska länder att bosätta sig i där de har full frihet att utöva sitt kvinnoförtryck och sitt stenåldersbarbari.

Återvandring NU!


Stöd Joakim Lamottes arbete med fri och oberoende journalistik!

Swish: 1233561149

Bankgiro: 5431-6872