Är Justin Trudeau son till Fidel Castro?

Många av de tiotusentals kanadensiska lastbilar som genomför en enorm frihetsmanifestation har nu nått huvudstaden Ottawa. Det lastbilschaufförerna protesterar emot är regler som skulle innebära att de tvingas sitta i karantän varje gång de passerar gränsen mellan USA och Kanada – någonting som skulle slå hårt mot deras försörjning.

Tiotusentals kanadensiska lastbilschaufförer protesterar mot Justin Trudeaus vaccintvång.

Protesterna riktar sig mot  Kanadas premiärminister Justin Trudeau, 50, som kallar sig liberal men har drivit en alltmer socialistisk politik sedan han valdes 2015 och definitivt hör till den krets av globalister som vill genomdriva en ny världsordning.

Medieuppmärksamheten har satt ny fart på rykten och en fråga som i många år har diskuterats off the record: vem är Justin Trudeau? Vem är hans far?

Justin Trudeau, 50, premiärminister i Kanada sedan 2015.

Officiellt är Justin Trudeau son till ”Swinging Pierre” Trudeau (1919-2000), som var Kanadas premiärminister (vänsterliberal) 1968-1979, och hans 29 år yngre, inte mindre ”swinging” hustru Margaret Trudeau, född Sinclair 1948. Men ihärdiga rykten har länge gjort gällande att Pierre Trudeau inte alls är biologisk far till Justin Trudeau. Den rättmätige fadern sägs vara Kubas kommunistiske diktator Fidel Castro (1926-2016).

Efter Castros död 2016 har ryktena intensifierats – och lika ihärdigt dementerats av så kallade ”fact checkers”. Bildjämförelser visar knappast några yttre likheter mellan Justin Trudeau och hans officielle far Pierre Trudeau, nedan.

Bilder på Fidel Castro och Justin Trudeau visar däremot intressanta likheter. (Pierre Trudeau i bildraden till vänster, Fidel Castro till höger).

Bakgrunden till de ihärdiga ryktena är givetvis de många överensstämmande dragen i Castros och Justin Trudeaus utseende. Andra opponerar sig, och de ivrigaste förnekarna gör gällande att paret Pierre och Margaret Trudeau inte träffade Fidel Castro förrän 1976 när Justin (född den 25 december 1971) var fyra år gammal, vilket utesluter att Castro skulle kunna vara Justins far.

Men det finns en annan historieskrivning som visar att paret Trudeau reste privat åtskilliga gånger till Kuba. Båda charmades av och var omvittnat goda vänner med Fidel Castro. Margaret Trudeau sa att Fidel Castro var den sexigaste man hon någonsin mött. Mängder av skriftliga utsagor och bilder styrker deras nära relationer. Här är en av dem. Notera Margaret Trudeaus familjära beröring av Fidel Castro.

Fidel Castro och paret Trudeau var nära vänner. 

De tre parternas bakgrund och paret Trudeaus äktenskap kan ge ledtrådar till historien om Justin Trudeaus tillkomst. Pierre Trudeau var känd som evig playboy och ungkarl, the ”Swinging young bachelor”. Han kallades ”Swinging Pierre” och ”Trendy Trudeau” när han blev premiärminister 1968 och dejtade Hollywoodstjärnor som Barbra Streisand. Inget giftermål syntes dock vara i sikte för den inbitne ungkarlen.

Pierre Trudeau och Barbra Streisand.

När Pierre Trudeau var 52 år slog han alla med häpnad genom att gifta sig med den nästan 30 år yngre Margaret Sinclair. De hade mötts 1966 när den 18-åriga Margaret befann sig på semester på Tahiti tillsammans med sin familj. Pierre Trudeau var då justitieminister i den kanadensiska regeringen och skulle två år senare bli premiärminister. Men det visste inte Margaret, och hon brydde sig inte särskilt om honom. Dock bör en minister ha en fru, och Pierre Trudeau fängslades av hennes flickaktiga, sorglösa charm, såg henne som en ”flower child” och började uppvakta henne.

Margaret Trudeau.

Både Pierre Trudeau och Margaret Sinclair var kända som ”orgiastic swingers” när de träffades, det vill säga tillämpade en fri sexuell utlevelse inklusive partnerbyten. Efter ett halvårs hemlig förlovning gifte de sig den 4 mars 1971 i St. Stephen’s Roman Catholic parish church i North Vancouver. Hon var 22, han var 52.

Bröllopsresan gick till Karibien, där de träffade Fidel Castro. De reste till en ”oidentifierad” ö nära Kuba och bad media om att bli lämnade i fred.

Se notis, publicerad i Ottawa Journal den 13 april 1971, här nedanför.

Paret reste sedan till Tobago, Saint Vincent och Grenadinerna. Men Pierre Trudeau gjorde en egen avstickare till Trinidad medan Margaret stannade på Tobago. Där bör alltså Margaret Trudeau och Fidel Castro ha haft tillfälle till kärleksmöten. Nio månader senare föddes Justin Trudeau, den 25 december 1971.

Otrohet på smekmånaden? Det kan tyckas vara långsökt, mätt med vanliga mått. Men vi vet genom uppgifter som läckt ut om bröderna Kennedy, Bill Clinton, Jeffrey Epstein med flera andras sexuella utsvävningar att gängse moraliska normer inte gäller i de kretsar som anser sig själva stå över allt sådant. Paret Trudeau var alltså kända för sin lössläppta, ”swinging” livsstil. Mycket tyder på att de hade ett så kallat öppet äktenskap.

”Swinging Pierre” visade sig till vardags vara en plikt- och arbetsmänniska som tråkade ut hans unga hustru Margaret. Hon kände sig fångad i äktenskapet. Till det bidrog att hon var diagnostiserad med bipolär sjukdom med depressiva skov och har arbetat för att hjälpa människor som fått samma diagnos.

Vännerna Pierre Trudeau och Fidel Castro.

Fidel Castro å sin sida hade en enorm attraktion på kvinnor. Han gifte sig två gånger men hade dessutom oräkneliga kvinnoaffärer och sägs ha haft en otrolig sexuell aptit. När han inte hade fullt upp med den kubanska revolutionen hade han för vana att tillbringa natten med minst två kvinnor och brukade skicka ut sina livvakter för att leta upp de allra vackraste.

Han har lämnat åtminstone elva erkända barn med olika kvinnor och dessutom en lång rad utomäktenskapliga barn efter sig. Han var ointresserad av familjeliv och barn och hade sin enda nära relation i brodern Raul. Enligt uppgifter i Vice News 2014 är det vanligt att kubanska kvinnor som inte vet vem som är far till deras son kallar barnet Fidelito – lille Fidel. Kuba har gott om Fidelitos.

Fidel Castros äldste son Fidel Castro Díaz-Balart, född 1949 och kallad Fidelito, var kärnfysiker, utbildad i Moskva. Han begick självmord i Havanna 2018, 68 år gammal, efter svåra depressioner.

”Swinging Pierre” Trudeau levde inte heller som en munk. Enligt en artikel i Globe and Mail bjöd han ofta in två eller tre flickvänner till samma tillställning. Han var en kvinnornas man, mjuk och lyssnande, lekfull och rolig – och samtidigt en sårbar liten pojke, fångad under lager av psykologiska försvar. Sånt gillar kvinnor.

Paret Trudeau skildes 1977, och Margaret blev en mycket omtalad medlem av Kanadas jet set. Som partypingla förlustade hon sig bland annat på Studio 54, en lika legendarisk som skandalomsusad nattklubb i New York under slutet av 1970-talet fram till 1986.

Margaret Trudeau i farten på dansgolvet.

Tillsammans med Pierre Trudeau har hon två söner; Alexandre, som föddes 1973 och bär Fidel Castros andranamn Alejandro, samt Michel, född 1975. Han omkom i en lavinolycka 1988, 23 år gammal.

Margaret Trudeau har haft förhållanden med bland annat senator Ted Kennedy (1932-2009) och Ronnie Wood i Rolling Stones.

Fidel Castro reste till Pierre Trudeaus begravning i Montreal 2000 och sörjde uppenbart sin avlidne vän sedan många år.

Fidel Castro i sorg vid Pierre Trudeaus kista i oktober 2000.

När Fidel Castro själv avled i november 2016, 90 år gammal, gjorde Justin Trudeau offentliga uttalanden som väckte stort uppseende och mängder av kritik. Han kallade den kubanske diktatorn ”a remarkable leader”, öste positiva omdömen över honom och berörde inte alls att Castros diktatur grovt bröt mot mänskliga rättigheter, fängslade oppositionella och mördade mängder av människor som satte sig upp mot den totalitära regimen.

Till skillnad från övriga som uttalade sig om den döde diktatorn uttryckte han sig som om det gällde en avliden familjemedlem. Vilket Castro kanske var.

Ingen mer än Justin Trudeau själv och han mamma Margaret vet om han är en Trudeau eller en Fidelito. Sanningen kommer vi sannolikt aldrig att få veta. Ingen kommer att offentliggöra ett DNA-prov. Allra minst Justin Trudeau, och inte heller Margaret Trudeau.

 


Jag bloggar och gör podcasts ideéllt, som ett slags egenterapi, för att om möjligt förstå vår samtid.

Alla kan läsa och lyssna gratis på min blogg och YouTubekanal.

Om du ändå vill stödja mig med en gåva är jag givetvis mycket tacksam.
Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

Från utlandet: IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC-kod ELLFSESS

Varmt tack för din gåva!