Innan du låter injicera dina barn med ”covidvaccin” – se det här!

Nu har så kallade ”covidvaccinationer” inletts på ungdomar från 16 år i Sverige – trots att barn och ungdomar löper extremt liten risk att insjukna eller bli svårt sjuka i Covid-19, och trots att det nu kommer allt fler allvarliga rapporter om hjärtmuskelinflammationer hos just gruppen tonåringar.

Minderåriga får dessutom i flera regioner själva fatta beslut om att ta injektionerna, utan föräldrarnas medgivande. Varken barn eller föräldrar har tillgång till korrekt information om möjliga biverkningar av de så kallade ”vaccinerna” och kan alltså inte ingå ett ”informerat samtycke”.

Inte ens tillverkaren Pfizer känner till biverkningarna och friskriver sig därför från allt ansvar i det avtal som de skriver med köparländerna, vilket jag berättar om i den här artikeln.

Innan föräldrar låter injicera sina barn bör de se den här intervjun med Dr Jane Ruby om de alarmerande rapporterna om hjärtmuskelinflammation i åldersgruppen 12-15 år i USA. Från Israel kommer liknande rapporter om unga män i åldersgruppen 16-24 år som har vaccinerats.

Den här tweeten med en tonårsflicka på 14-15 år som tvingas till vaccination kan också vara värdefull för föräldrar och andra att se. Hon är skräckslagen inför sprutan och försöker värja sig men blir fasthållen och tvångsinjicerad.

Det här är banne mig Joseph Mengele 2.0!

Detta är fasansfullt. Det är ett allvarligt övergrepp på ett barn, och det görs på henne och ett okänt antal andra barn med politikers och myndigheters välsignelse. Ändå känner sannolikt varken hon själv eller hennes föräldrar till undersökningar som har läckt från Pfizer och visar att den största ansamlingen av spikproteiner i kroppen sker i äggstockarna.

Kommande forskning kommer förhoppningsvis att visa om detta leder till vad många forskare befarar redan nu: sterilitet. Om tio eller 15 år får flickan veta sanningen.


Jag bloggar och gör podcasts ideéllt, som ett slags egenterapi, för att om möjligt förstå vår samtid.

Alla kan läsa och lyssna gratis på min blogg och YouTubekanal.

Om du ändå vill stödja mig med en gåva är jag givetvis mycket tacksam.

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

Från utlandet: IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC-kod ELLFSESS

Varmt tack för din gåva!