Så ser folkutbytet ut i din kommun

I årtionden har politiker, tjänstemän och journalister hjälpts åt att mörklägga att det pågår ett utbyte av den svenska urbefolkningen mot hundratusentals människor från underutvecklade länder i tredje världen.

Om inte den här utvecklingen stoppas kommer svenskarna att inom bara ett par årtionden vara i minoritet i vårt eget land.

Det här diagrammet visar utvecklingen i procent i de 25 största svenska kommunerna. Personer med utländsk bakgrund är redan i majoritet i Botkyrka och Södertälje och nära majoritet i Malmö och Huddinge.

Vi ser det i gatubilden i varenda svensk kommun. Vi ser det var vi än rör oss i samhället. De flesta som bor i Sverige kan se hur det svenska folket successivt byts ut.

I det här blogginlägget kan du längre ner se det pågående folkutbytet i din egen kommun. Statistik och diagram har gjorts av Affes statistikblogg.

Vi har noga fått inpräntat i oss att ”konspirationsteorier” är det värsta man kan ha. Om man ser samband och sammanhang och forskar efter mönster och orsaker är man ”konspirationsteoretiker”, och det får man inte vara.

Då är man snudd på ”paranoid”, eller åtminstone en sån där hemsk människa som målar f-n på väggen. Men nu går folkutbytet inte att dölja längre, trots den politiskt korrekta elitens ansträngningar. I dag kan varenda människa i varenda svensk kommun se vad som pågår, utan att vi någonsin har blivit tillfrågade om det är så här vi vill ha det.

Tydligen är även Riksrevisionen full av konspirationsteoretiker som målar f-n på väggen. Riksrevisionens granskning av 26 regeringspropositioner som lagts fram på det migrationspolitiska området mellan 2004 och 2015 gav underkänt åt de tre senaste regeringarna så att det small om det. Granskningen avslöjade att propositionerna (som sedan ligger till grund för riksdagsbeslut)  byggde på obefintliga eller undermåliga konsekvensanalyser.

Samtliga långtidsprognoser hade underskattat statens utgifter för migrationen. Det har varit ”tuta och kör” som gäller. Underskattningarna har varit på åtskilliga miljarder kronor om året.

”Många av propositionerna har helt saknat bedömningar av hur antalet personer som ansöker om eller beviljas uppehållstillstånd kan påverkas av förslagen. Det fåtal bedömningar som gjorts är huvudsakligen så svagt underbyggda eller kortfattat redovisade att deras tillförlitlighet inte går att bedöma” skriver Riksrevisionen.

Perioden 2004-2015 omfattar tre regeringar: regeringen Göran Persson (s) 1996-2006, regeringen Fredrik Reinfeldt (m + fp + c + kd) 2006-2014, och regeringen Stefan Löfven (s + mp) från 2014.

Alla tre har struntat i att göra välunderbyggda konsekvensanalyser av massinsläppen av utomeuropeiska migranter i Sverige. Notan har obekymrat skickats vidare, direkt till skattebetalarna.

Endast tre av de 26 granskade propositionerna anges ha några konsekvenser för kommuner och landsting, och 16 av dem saknar helt analys på området. Inget av förslagen uppges ha några som helst jämställdhetskonsekvenser (synnerligen anmärkningsvärt, eftersom förslagen efter 2014 har lagts av en så kallad ”feministisk regering”), och endast tre bedöms påverka integrationen.

Muslimer ockuperar torget i Uddevalla.

Tuta och kör, som sagt. Nu står vi där vi står, och ingen kan påstå att massinvandringen sedan tidigt 1970-tal är en ”olyckshändelse”. Det finns en tanke bakom, och den manifesterade sig tidigt i 1975 års riksdagsbeslut att Sverige ska vara ett mångkulturellt samhälle. Med lögner och lojal hjälp med mörkläggning från medias och politiserade tjänstemäns sida har politikerna kunnat föra svenska folket bakom ljuset. Vi är grundlurade – av dem som är valda att värna svenska folkets intresse i första hand.

Parallellt med att massinvandringens konsekvenser, bland annat vad gäller kostnader och brottsutveckling, har blivit uppenbara för gemene man har behovet av att dölja vad som pågår vuxit bland de ansvariga politikerna. Till sin hjälp att städa undan katastrofen har de haft kadrar av nyttiga idioter som tjänstvilligt medverkat till att mörklägga effekterna av det största sociala, ekonomiska och demografiska experimentet i Sverige någonsin.

Journalister har alltid gått att lita på när det gäller att skyffla undan asylbedrägerier, gruppvåldtäkter, mord, åldringsrån, hederskultur, bidragsutnyttjande och andra mindre angenäma effekter av det pågående folkutbytet.

Statliga Brå (Brottsförebyggande rådet) har i årtionden försökt undanhålla fakta om invandrade mäns överrepresentation i sexualbrott.

Till sin hjälp har politikerna också haft politiskt korrekta, vänstermarinerade forskare och tjänstemän. Varför har statliga tjänstemän på exempelvis Brå (Brottsförebyggande Rådet), SCB (Statistiska Centralbyrån) och migrationsverket gjort allt de har kunnat för att med olika fiffelmetoder, ändrade beräkningsgrunder med mera försöka dölja för svenska folket att det pågår ett folkutbyte utan historisk motsvarighet, kamouflerat som framför allt asylinvandring?

En av de största bromsklossarna och en nyckelperson i mörkläggningen av massinvandringens konsekvenser vad gäller invandrares skyhöga överrepresentation i sexualbrott är sociologen  Jerzy Sarnecki. 

Mellan 1977 och 1993 var han anställd som forskare och sedermera utredningschef på Brå. Trots att han är sociolog utnämndes han 1993 märkligt nog av Carl Bildts borgerliga regering till professor i kriminologi vid Stockholms universitet. Ända sedan 1970-talet har Sarnecki haft klippkort till svenska media, där han konsekvent har lagt ut dimridåer över massinvandringens inverkan på brottsligheten. Det har passat medias egen mörkläggningsagenda perfekt.

Jerzy Sarnecki. Bildmontage: Affes statistikblogg.

Charlatanen Jerzy Sarnecki har i årtionden med sin förment ”vetenskapliga” status tillåtits bortförklara kvinnors oro och skräckupplevelser av våldtäkt med gärningsmännens ”socioekonomiska faktorer”. Det vill säga: skylla våldtäkter och andra sexuella övergrepp på att de stackars våldtäktsmännen får så lite i bidrag att de därför måste ge sig ut och våldta svenska kvinnor.

Svenska myndigheter är genomsyrade (läs: korrumperade) av vänsterideologiska avfallsprodukter. Tjänstemännen är inte vad tjänstemän ska vara, neutrala och objektiva. De är politruker som går politikernas ärenden. (Det finns hederliga undantag).

Om den svenska allmänheten ska kunna få fakta och information om det som politiker, journalister och politiska tjänstemannaaktivister gemensamt försöker sopa under mattan får den vända sig till alternativmedia. Där finns skickliga och flitiga förmågor som hjälper oss att ta fram fakta som makteliten försöker mörklägga.

En av dem är Affes statistikblogg. Han har tagit fram statistik över landets samtliga 290 kommuner. I den här tabellen kan du se det folkutbyte som pågår.

De röda fälten markerar de kommuner där män i den mest brottsaktiva åldern, 15-44 år, som har utländsk bakgrund är i majoritet i åldersgruppen.

STOCKHOLM

Av diagrammet framgår att i Stockholm har 43,4 procent i åldersgruppen 15-44 år nu utländsk bakgrund. 2027 beräknas en majoritet, 50,4 procent, ha utländsk bakgrund.

GÖTEBORG

I Göteborg har 44,2 procent nu utländsk bakgrund. Staden passerar 50 procentsgränsen 2024, och 2027 kommer enligt beräkningen 52,5 procent av män i åldern 15-44 år att ha utländsk bakgrund.

MALMÖ

Landets tredje största stad, Malmö, är sedan länge på väg mot ett Mellanösternliknande tillstånd. Redan 2010 blev män 15-44 år med utländsk bakgrund i majoritet i åldersgruppen. Nu är de 55,3 procent och beräknas 2027 utgöra 62,8 procent i den mest brottsaktiva åldersgruppen, 15-44 år.

Notera att uttrycket ”brottsaktiv ålder” INTE innebär att alla män i åldersgruppen begår brott. Men kriminella med utländsk bakgrund är kraftigt överrepresenterade. Det här är en grupp vars kriminalitet har avgörande betydelse för tryggheten och tilliten i ett samhälle, i synnerhet för kvinnor, men också för barn, män och djur.

Affes statistikblogg har också gjort en framskrivning för de närmaste tio åren, byggd på tillgänglig befolkningsstatistik. Här kan du se utvecklingen i din egen kommun.

Klicka för att visa bilden i ett eget fönster. Klicka sedan en gång till för att förstora tabellen, så blir den mer lättläst. Så kan du lätt leta upp din egen kommun.

OBS! Tabellen är gjord efter grad av utländsk bakgrund i kommunerna, alltså inte i bokstavsordning.

10 reaktioner till “Så ser folkutbytet ut i din kommun

  1. Tack Julia.
    Skrämmande framtidsutsikter, men vi får inte ge upp!!! Vårt land, våra barn och barnbarn är värda att kämpa för.

    Gillad av 1 person

  2. Minst sagt kuslig grafik som vi aldrig lär få se i någon som helst form i mainstreammedia.
    Den visar samtidigt hur oerhört bråttom det är med att få igång en minst lika effektiv massrepatriering som den massinvandring som orsakat denna den mörkaste perioden i svensk historia i modern tid.

    Gillad av 4 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s