Vad hände med BA-piloterna?

Fyra piloter vid British Airways, fullt friska och i åldrarna 35-50 år, dog nyligen på bara en vecka. Dödsorsaken uppges vara blodpropp. 80-85 procent av BA:s piloter har efter hårda påtryckningar från flygbolaget injicerats med de experimentella vaccinerna mot Covid-19. British Airways förnekar att piloternas död har något samband.

Fyra piloter vid British Airways uppges nyligen ha avlidit på kort tid.

Inga mainstream-media har publicerat några uppgifter om piloternas plötsliga död. Mörkläggningsmaskineriet pågår för fullt. Flygbolaget har gått ut med den här informationen på Twitter:

Flygbolaget förnekar alltså att de fyra piloternas död har några gemensamma beröringspunkter.

Jag retweetade nyheten i en kort tweet för några dagar sedan, bara en och en halv rad, med en brittisk twittrare som källa. För första gången under mina åtta år på Twitter försvann min retweet, borttagen av Twitter. Jag upptäckte att samma sak hade hänt den brittiske twittrare som var min källa. 

Det var uppenbart att en enorm, samordnad mörkläggningsaktion snabbt hade dragit igång, och det var tillräckligt för att jag skulle fortsätta söka information om de döda piloterna – bara för att konstatera att media gör allt för att dölja dödsfallen, som givetvis är ytterst besvärande, inte bara för British Airways utan för hela flygindustrin och för vaccintillverkarna.

Den ursprungliga informationen kommer från en man som i ett inspelat röstmeddelande uppger att han fått uppgifterna från en pilot hos British Airways, och att ”företaget är i full kris och sitter i krissamtal med den brittiska regeringen huruvida vaccinerade piloter ska tillåtas att flyga”.

Mannen postade röstmeddelandet på Twitter, Facebook och Instagram – och fick det snabbt borttaget på alla tre plattformarna. Röstmeddelandet finns sparat här.

På sociala medier publicerades den här bilden med porträtt på de fyra döda piloterna och kondoleansböcker – men städades också snabbt bort.

Bilder på de fyra döda British Airways-piloterna och kondoleansböcker. Twitter anmälde bilden som ”violation of the Twitter rules”, ett brott mot Twitters regler.

Den stora nyhetsbyrån Reuters försökte omedelbart begrava historien genom att den 17 juni gå ut med en så kallad ”faktakontroll” (fact check), men sa ingenting för att bemöta uppgifterna om att fyra friska piloter hade avlidit efter att ha vaccinerats. Bara uppgiften om att British Airways befinner sig i ”krissamtal” bemöttes.

Det är väl känt att vaccinindustrin, hälsomyndigheter och andra intressenter nu skickar ut mängder av dessa så kallade ”fact checkers” för att dementera fakta om ”vaccinerna” och deras biverkningar. Vaccinindustrin kalkylerar med mångmiljardvinster för massvaccinationerna, och alla negativa nyheter är ett hot mot deras vinstintressen.

Nyhetsbyrån Reuters är ett av de stora mediehus och nätplattformar som den 10 december förra året ingick en överenskommelse om att ”gå i bräschen för en global vaccinkampanj och bekämpa spridning av ”skadlig desinformation” om vaccinerna”.

Överenskommelsen träffades i TNI (Trusted News Initiative), en sammanslutning av flera av världens ledande mediehus och stora nätplattformar. Jag skrev om den i krönikan ”Media har sålt pressfriheten till vaccinindustrin” den 30 maj.

”Faktakontrollen” från Reuters omfattade också de vanliga propagandaklyschorna från den brittiska myndigheten MHRA (Medicines & Healthcare products Regulatory Agency) om att ”fördelarna med vaccinet för de flesta överväger riskerna och att det fortfarande är viktigt att människor vaccinerar sig och tar sin andra dos när de erbjuds den”.

Sara Branch, chef för kontrollen av risker med medicin på brittiska myndigheten MHRA.

Enligt Dr. Sarah Branch, chef för kontrollen av risker med medicin på MHRA, har myndigheten inte blivit uppmärksammad på de fyra piloternas död och har inte haft några diskussioner med British Airways eller andra flygbolag om att förhindra piloter från att flyga efter att de injicerats med covidvaccin.

Det vi ser nu är en gigantisk samordnad aktion från media, läkemedelsindustrin och hälso- och läkemedelsmyndigheter med syfte att mörklägga alla biverkningar, skador och dödsfall efter covidvaccinerna och förneka att det finns något samband mellan skadorna och de snabbframtagna, otillräckligt testade och nödgodkända vaccinerna. De fyra British Airways-piloterna är ett tydligt exempel, och där går det inte att skylla dödsfallen på hög ålder eller sjukdomar.

Piloter genomgår regelbundna hälsokontroller, eftersom de ansvarar för många människors liv vid varje flygning.

Av säkerhetsskäl genomgår piloterna regelbundna hälsokontroller. Två av piloterna var i 40-50-årsåldern, en tredje i 35-årsåldern, vältränad och i perfekt form. Samtliga var fullt friska.

Om någon av de fyra piloterna inte var vaccinerad nyligen är det föga troligt att detta inte skulle ha tillkännagetts högt och ljudligt av både British Airways, MHRA och Reuters.

”Vi lär oss mer av vad de inte säger än av vad de säger” skriver sajten Noq Report, som gör en bra genomgång av historien om de fyra BA-piloterna.

Den förnekandestrategi som nu pågår från intressenterna i vaccinkampanjen, inklusive media, är tidsbegränsad. Det kommer inte att i längden vara möjligt att dölja vaccinernas skadeverkningar.

Och naturligtvis dör inte fyra fullt friska piloter samma vecka och i samma flygbolag av en slump.

 

PS Hot och mutor för att tvinga personalen att vaccinera sig

Efter att jag skrev artikeln har det kommit nya, mycket intressanta uppgifter i Stew Peters’ Show.

Doktor Jane Ruby berättar i programmet om läckta dokument från British Airways som visar att flygbolaget har bedrivit mycket hårda påtryckningar – en kombination av mutor och hot – på sin personal att låta vaccinera sig före första juni. Företaget har förhandlat om åtgärderna med pilotfacket, som gick med på dem för att motivera piloterna att vaccinera sig. Påtryckningarna väntas följas av regelrätt vaccinationstvång. De som inte hörsammar kraven riskerar att förlora sin anställning.

Samtidigt går flera flygbolag nu ut och uppmanar personer som har låtit vaccinera sig att avstå från att flyga på grund av risken för att drabbas av blodproppar. Det finns ingen möjlighet att behandla akuta sjukdomstillstånd ombord på ett flygplan på flera tusen meters höjd.

Olika regler gäller alltså för piloter och passagerare.

——————————————————————————-

Jag bloggar och gör podcasts ideéllt, som ett slags egenterapi, för att om möjligt förstå vår samtid.

Alla kan läsa och lyssna gratis på min blogg och YouTubekanal.

Om du ändå vill stödja mig med en gåva är jag givetvis mycket tacksam.

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

Från utlandet: IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC-kod ELLFSESS

Varmt tack för din gåva!