Hot och förföljelse mot läkare som presenterar fakta om covidvaccinerna

För cirka två veckor sedan ställde Byram Bridle, immunolog och professor vid universitetet i  Guelph i Kanada, upp för en kort radiointervju som jag återgav här på bloggen.

Det var en intervju som fick stor spridning, eftersom Bridle berättade om forskningsresultat (tillverkaren Pfizers egna!) som visar att spikprotein i covidvacciner passerar blod-hjärnbarriären, angriper kärlväggarna och lagras i många organ, bland annat lever, njurar, hjärna och hjärta. Den största inlagringen sker i kvinnors äggstockar.

Byram Bridle, professor vid universitetet i Guelph, Kanada, gick ut med alarmerande uppgifter om covidvaccin. Nu utsätts han för hot, förföljelse och smutskastning.

YouTube tog bort intervjun, och Byram Bridle har de senaste veckorna utsatts för hot, mobbing och förföljelse utan like. Av sina läkarkolleger trakasseras han både på arbetsplatsen och i sociala medier, där falska konton sätts upp i hans namn.

Det här är ett exempel på de smutskastningskampanjer han utsätts för – i sitt eget namn som används som domännamn! De som googlar på hans namn får upp en sajt där Byram Bridle och hans renommé utsätts för grova lögner och smutskastning.

Här framträder han på en presskonferens på torsdagen (den 17 juni) tillsammans med två kolleger, Patrick Phillips och Donald Welsh, och parlamentsledamoten Derek Sloan. Bridle berättar bland annat att de som nu gör allt för att förstöra hans liv och karriär också har publicerat konfidentiella medicinska uppgifter om hans gamla föräldrar. Inga metoder är för grova när stora affärsintressen är hotade.

Det här är skräckinjagande uppgifter om fullständigt oacceptabel förföljelse och hot, riktade mot läkare som är medvetna om att de arbetar för patienternas bästa och har gått ut som ”whistle blowers” om riskerna med snabbframtagna, otillräckligt utforskade covidvacciner.

”De är hjältar” skriver Rebel News på sin sajt.

”De har satt sina liv och karriärer på spel för att säga sanningen om det folkmord och brott mot mänskligheten som pågår för närvarande med sprutor som är biovapen.”

Vaccinföretagens, hälsomyndigheternas och medias vaccinationskampanj går uppenbarligen inte som de tänkt sig. Fler och fler vaknar upp och tar en extra funderare innan de låter injicera sig med substanser vars långsiktiga verkningar ingen vet något om.

Det är orsaken till den våldsamma förföljelsen och hoten mot de få läkare som vågar gå ut med fakta och farhågor i offentligheten. De ska tystas.


 

Jag bloggar och gör podcasts ideéllt, som ett slags egenterapi, för att om möjligt förstå vår samtid.

Alla kan läsa och lyssna gratis på min blogg och YouTubekanal.

Om du ändå vill stödja mig med en gåva är jag givetvis mycket tacksam.

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

Från utlandet: IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC-kod ELLFSESS

Varmt tack för din gåva!