”Medierna är bara propagandamedia för globalismen”

Medan du griljerar skinkan och slår in de sista julklapparna.

I svåra tider ska vi lyssna på vise män (och kvinnor). I den här färska videon från Swebb-tv samtalar Mikael Willgert och Lars Bern om hur SVT har tagit ensidig ställning för globalisterna, och därmed för de internationella finansintressena – som egendomligt nog backas upp av vänstern.

”De globalistiska finansintressena har totalt kidnappat vänsterrörelsen, och vänsterrörelsen har övergivit människorna i samhället” säger Lars Bern.

Tydliga exempel på SVT:s vinklade och förljugna agenda är bland annat rapporteringen om Brexit, Donald Trump och klimatet – där FN:s generalsekreterare Antonio Guterres obesvärat ljuger om att vi har stora katastrofer, dödsfall och kostnader att vänta globalt, på grund av klimatet, utan att hans påståenden ifrågasätts av journalisterna.

”Det är rena lögner. Det finns ingen som helst statistik som styrker det han påstår. Han är en av de främsta som försöker klubba igenom ett globalistiskt välde under FN, och han drar sig inte för att ljuga för att åstadkomma detta. Det är ytterst anmärkningsvärt” säger Lars Bern.

Men det mest anmärkningsvärda, menar han, är att dagens journalistkår låter en av världens främsta makthavare sitta och uppenbart ljuga på ett stort FN-möte, utan att vi ser en stavelse av kritik i våra stora dagstidningar och i public service. Man bara sväljer det här.

”Medierna i dag är bara propagandamedia för globalismen och ingenting annat. Vi kan inte lita på någonting som står i de stora tidningarna eller som sägs i public service.”

Inte heller den 16-åriga klimatpredikanten Greta Thunberg ifrågasätts i medierna, trots att det blir alltmer tydligt att hon stöder den vänsterextrema och fascistiska organisationen Extinction Rebellion.

”Hon är våldsamt överutnyttjad, och jag tror att det kommer att sluta väldigt illa” säger Lars Bern.

—————————————————————————

Swebbtv gör en fantastisk insats genom att lyfta fram fakta och människor som MSM negligerar.

Stöd dem på olika sätt:
– Handla i butiken på https://butik.swebbtv.se
– Skicka dina tips eller förslag på ”inskickade klipp” till info@swebbtv.se
– Texta våra program på svenska eller engelska. Skicka mail om du är intresserad!
– Se alla våra program på vår hemsida http://www.swebbtv.se och berätta för andra!
– Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.

Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnr.)