”Vi ska offra, offra, offra. Folk orkar inte längre”

”Politikerna talar till befolkningen som om de kan inskränka och stänga ner i det oändliga. Men så är det naturligtvis inte. Folk har en smärtgräns. Nu är vi där, men politikerna verkar inte förstå att den är nära att överskridas.”

Lyssna på ett frispråkigt och uppfriskande samtal mellan Kent Andersen (välbekant för mina läsare och kandidat för Demokratene i höstens norska val till Stortinget) och Hans Rustad, grundare av och chefredaktör för den norska alternativsajten Document.no).

”De mänskliga omkostnaderna för Covid-åtgärderna börjar bli stora. Politik handlar om att prioritera, men det verkar inte som om politikerna vågar säga det.”

Kent Andersen säger att alla vill till himlen, men ingen vill dö. Vi förespeglas att alla kulturer är lika mycket värda och att alla människor vill samma sak. Vi ser med våra egna ögon att det inte är sant, men likafullt blir vi påtvingade mer och mer av invandring, islam, klimatåtgärder och nu Covid-strategier.

Alltsammans givetvis i det godas tjänst. Det förväntas att vi alla gör en insats. Men är det inte nog snart? Mycket tyder på att många har nått gränsen.”

Demokratene, det parti som Kent Andersen ställer upp för i höstens norska val, består till stora delar av utbrytare från Fremskrittspartiet som de anser alltför mycket har närmat sig EU:s globalistiska agenda. Demokratene diskuterar nu som nästa politiska fråga att sätta stopp för all asylinvandring till Norge.

”Vi vill gagna folket, inte Europa eller EU-eliten.”

 

FOTNOT – NORGE STÄNGER GRÄNSEN

Norge skärper inreseregler – stänger gränsen för alla som inte bor i landet, meddelar Dagens Nyheter.

Den norska regeringen skärper nu kraftigt inresereglerna och inför den strängaste åtgärden sedan den 12 mars.

– I praktiken stängs gränsen för alla som inte är bosatta i Norge, säger statsminister Erna Solberg på en presskonferens, enligt NRK.

De nya reglerna träder i kraft vid midnatt, natten till fredagen. Orsaken är oro för den brittiska varianten av viruset, som bedöms vara mer smittsam.