Röster om 5G: ”Wake the hell up!”

Sverige sover sött när det gäller hälsoriskerna med 5G. Här råder kompakt tystnad och ointresse från både media och allmänhet kring lanseringen av femte generationen trådlösa nätverk och vad den innebär.

Det är en farlig tystnad som tillåter 5G-aktörerna – telekomindustri, politiker och tjänstemän i maskopi – att utan ifrågasättande och debatt genomföra en plan som kommer att påverka oss alla, men vars hälsorisker inte är utredda.

I andra länder, framför allt USA, har diskussionen kommit längre. Det vill säga: i USA finns en diskussion över huvud taget. Jag publicerar några videoklipp så att du kan bilda dig en egen uppfattning om experimentet 5G. I klippet ovan en kort diskussion i RT, Russia Today.

I videon här nedanför ser du Gina Loudon intervjua Kevin Mottus om sambandet mellan mobiltelefonanvändning och en speciell, elakartad form av hjärntumör, glioblastom.

I augusti förra året avled den amerikanske senatorn John McCain i glioblastom, ett år efter att han fått diagnos. Samma tumörform tog tre år tidigare vicepresident Joe Biden’s son Beaus liv. Beau Biden var 46 år gammal. Även senator Edward Kennedy, god vän till Joe Biden, avled av glioblastom 2009.

Kevin Mottus medverkar även i videon här nedanför, där han och andra forskare försöker få politiskt valda representanter i Washington att förstå att ingen trådlös teknik, vare sig 5G eller någon annan, har testats vad gäller hälsoeffekter innan den har släppts ut på marknaden.

Även den här videon är intressant. Den speglar en växande folkopinions frågor, oro och misstänksamhet inför en teknologi som plötsligt dyker upp i direkt närhet av deras hem, utan förklaringar eller svar på frågor från telekomindustrin.

På vilket sätt hänger 5G:s brådskande överrumplingstaktik ihop med globalisternas agenda, TheNew World Order?

Joe Imbriano är en miljöexpert, bloggare, debattör och Youtuber som bor i Fullerton i norra Kalifornien. På sin YouTube-kanal kallar han sig ”The Fullerton Informer”. Han finns också på Facebook och har en egen blogg. 

Han är en stark röst i debatten om 5G i USA. Drastisk kan tyckas, men absolut värd att lyssna på. Jag lägger ut två videos med Joe Imbriano. I den första håller han ett kort anförande i Fullerton stadsfullmäktige.

Den andra videon med Joe Imbriano är ingenting du njuter av till kaffet. Risken är uppenbar att du i så fall sätter kaffet i halsen. Det är raka besked från en man som har större sakkunskap än de flesta av oss och har tagit sig an uppgiften att väcka och upplysa oss andra:

Wake the hell up!”

Det kan tilläggas att Joe Imbriano har ett kristet perspektiv, något som kan upplevas som chockerande för sekulära svenskar.

Detta är den tredje artikeln om 5G.

Första artikeln:

5G: Ett experiment med outredda hälsorisker gör oss alla till försökskaniner

 

Andra artikeln:

I experimentkommunen Umeå blir försökskaninerna barn, sjuka och gamla

 

——————————————————————————–

Tillförde den här artikeln dig någonting? Gav den dig kunskaper, tankar och insikter som du inte hade tidigare? Jag arbetar med professionell journalistik och skriver och gör podcasts om ämnen som gammelmedia inte tar upp.

Jag är tacksam om du vill stödja mitt arbete genom en donation, stor eller liten. Du kan donera på olika sätt:

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

Från utlandet: IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC-kod ELLFSESS

Varmt tack för din gåva!

13 reaktioner till “Röster om 5G: ”Wake the hell up!”

 1. Det du pratar om vapen är inte relevant. Men Usa har stora ekonomiska intressen i att hindra 5G eftersom dom får in stora summor för licenser från de äldre teknikerna. Om länder uppdaterar till (tex) Kinas Huawei 5G bortfaller dom pengarna. Paniken kring 5G är sannolikt inte bara av genuint ursprung. Internet är också ett effektivt verktyg för eliterna att prångla ut budskap via ovetande ombud.
  Usas intrigmakare är psykologiskt insiktsfulla, dom vet hur gärna ni vill bekämpa orättvisor, men det kan leda till att vi bara lägger fällben för oss själva.

  Gilla

 2. Det behövs en mindre ensidig analys av vad som ligger bakom både 5G och motståndet mot 5G.
  Den robotteknik som kommer alltmer är nog ett skäl till behovet av ökad bandbredd och fysisk utbredning.
  Motståndet mot den civila användningen av alltmer av radiofrekvensspektrum kan även ha en militär dimension: dvs militärens tillämpningar störs av den civila verksamheten. Tex sattelliter får sina mottagares signalförhållanden att försämras. Även om dom inte ligger på exakt samma frekvens. Och den snabba elektroniken har också givit upphov till mer militära användningar av även tidigare mindre intressanta frekvenser. Därför kan man misstänka att militära intressenter gärna spär på ryktesfloran om hur farliga radiosändare är så att civila aktivister med gott uppsåt tar bort hindren för militären och försvagar den civila högteknologiska industrin. Knowhow och kvalificerade arbeten försvinner. Pessimismen breder ut sig och monopolkapitalisternas militära arm infogar alltmer av makt och knowhow medan det civila samhället förtvinar.

  Gilla

 3. Att svensk media inte rapporterar något om 5G är intressant, då det även kommer att drabba dom.

  För några veckor sedan drog jag jämförelsen med en mikrovågsugn för en kollega och fick som kommentar att det var ingen fara, då 5G handlade om så liten effekt. Jag frågade min kollega om denne visste att 5G bygger på militär teknologi och nyttjas av dessa bl.a. för att skingra folksamlingar, pga hur strålningen påverkar våra kroppar. Vapentekniken visste jag att min kollega kände till, men hade tydligen inte unsett kopplingen till 5G förrän jag nämnde det.

  Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s