Lars Bern: ”Att vaccinera mot muterande virus är fullkomligt meningslöst”

SVT Rapport innehöll den 17 januari (tidskod 12:36) ett inslag om Swebb-tv, signerat Pontus Mattsson, som enligt Mikael Willgert, chef för Swebb-tv, innehåller en mängd felaktigheter. Trots att programmet handlar om Swebb-tv får ingen därifrån komma till tals för att bemöta SVT:s felaktigheter. Istället intervjuas Aftonbladets kulturchef Karin Pettersson – en sossepolitruk som är ungefär lika vänligt inställd till fria media som Kim Jong-un är till yttrandefrihet.

I det här programmet kommenterar Lars Bern SVT:s inslag. Han förklarar också vad som ligger bakom SVT:s agerande. Pontus Mattsson har haft flera telefonsamtal med Mikael Willgert i samband med reportaget.

”Trots det är redan rubriksättningen fel. YouTube har inte släckt ner Swebb-tv. Vi har haft över 300 000 visningar på vår egen videosajt Swebbtv.se efter att kanalen stängdes ner på YouTube” säger Willgert.

En annan felaktighet är att Swebb-tv påstås ha brutit mot Googles regler, vilket inte stämmer. Pontus Mattsson frågar Google på vilket sätt Swebb-tv har brutit mot reglerna men får inget svar. Google gör sig oåtkomliga och vägrar som vanligt att svara på frågor. Men fast Google inte svarar utgår SVT felaktigt från att nätjätten har skäl att stänga av Swebb-tv.

Swebb-tv har nått uppskattningsvis en miljon unika tittare det senaste året och har haft 25 miljoner visningar av program på YouTube. Trots det har det i övrigt varit helt tyst i SVT om avstängningen. En avstängning som Mikael Willgert betecknar som den största attacken på yttrandefriheten i Sverige efter andra världskriget. En avstängning som SVT beskriver som en rimlig åtgärd.”

I programmet reder Lars Bern ut fakta och tro vad gäller Covid19-vaccinerna och säger bland annat:

”Att vaccinera mot muterande virus är fullkomligt meningslöst.”

Lyssna och bilda dig en egen uppfattning!

————————————————————————

Stöd Swebbtv:

Swish 123 535 86 92

Bankgiro 147-0558

Bankkonto (månadsgivare) 9235-229 11 86

Hemsida: https://swebbtv.se Där finns vår webbutik och där kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Mail: info@swebbtv.se

http://www.swebbtv.se

info@swebbtv.se