Vaccinhysterin och vår tids kättare

Vaccinpropagandan flödar dygnet runt i alla kanaler. Vår tids kättare bränns inte på bål. De tystas och utmålas som ”konspirationsteoretiker”. Kritiska och sakliga artiklar refuseras. Någon offentlig debatt förekommer inte. Det är bara en sida som får utrymme i media.

Hur blev det så här? Lyssna på diskussionen i podden ”Modiga människor”.

Zoia Zakariasdotter driver podden Modiga människor och är mamma till ett vaccinskadat barn. Här har hon tillsammans med Per Shapiro från Folkets Radio, med ett förflutet som SR- och SVT-journalist, bjudit in Sven Román, specialist i barn- och ungdomspsykiatri, och Sebastian Rushworth, AT-läkare, bloggare och författare till boken ”Varför det mesta du vet om Covid19 är fel: en evidensbaserad utvärdering”.

I ett brev till Per Shapiro vittnar en vän om situationen i Israel, det land som mest konsekvent har genomfört en massvaccination på sin befolkning enligt ett affärsavtal med tillverkaren Pfizer. Nu upplever landet en apartheidliknande situation där människor sorteras i olika grupper, tvingas bära armband med den grupp de tillhör, utesluts från olika sammanhang, sparkas från sina jobb och så vidare.

Även i Sverige drivs frågan om ”vaccinpass” som sägs ska ge oss tillgång till respektive begränsa vår rätt att röra oss fritt i samhället.

OBS! På torsdagskvällen meddelade SVT att EU:s medlemsländer och EU-parlamentet har nått en gemensam överenskommelse om ”digitala Covidcertifikat” från 1 juli.

Se mer här nedanför.

Men de så kallade ”vaccinerna” ger inte ett 100-procentigt skydd. Hur hanterar man det? Det är en av de frågor som deltagarna i ”Modiga människor” diskuterar, liksom den utestängning och brännmärkning som pågår mot alla som har en uppfattning som avviker från den statliga propagandamaskinen.

Jag arbetar för närvarande med en artikel om det som kallas ”vacciner” mot Covid19 men i själva verket är genförändrande, otillräckligt utforskade substanser vars långtidsverkningar vi inte vet någonting om. Det är ett mycket tidskrävande arbete att gå igenom all information och filtrera fram det som är relevant och av allmänt intresse, så jag ber läsarna att ha tålamod.

Internationellt protesterar allt fler läkare, forskare och jurister, bland annat Tysklands mest kände brottmålsadvokat Reiner Fuellmich, mot detta gigantiska experiment på mänskligheten, utan historisk motsvarighet. Samtidigt gör hela den församlade maktapparaten – hälso- och läkemedelsmyndigheter, statstrogna media och det politiska etablissemanget allt de kan för att tysta kritiska röster genom demonisering och utestängning.

Och i Sverige är det tyst, bortsett från några få läkare, bland annat Sven Román, som deltar i diskussionen här ovanför. Den som vill skaffa sig information är hänvisad till fria internationella media från främst USA.

Det är egendomligt att den stora allmänheten tycks acceptera bristen på allsidig information och lydigt köar för sprutor vars innehåll och eventuella biverkningar de inte vet någonting om. Propagandan har lyckats, och vaccintillverkarna gnuggar händerna medan mångmiljardvinsterna ramlar in.

Vi befinner oss i den absurda situationen att ansvaret för att informera om sådant som inte följer mainstream-fåran i dag har vältrats över på ett fåtal modiga läkare som minns läkareden (”Primum est non nocere”), vågar ställa frågor och dela med sig av sin kunskap, och människor i fria media som söker sig till alternativa informationskanaler, eftersom både MSM och Big Tech-jättarna censurerar information som inte passar deras egen agenda.

Det är en kamp som förs MOT de myndigheter, organisationer, politiker och media som har till uppgift att värna om befolkningen och belysa risker och övergrepp på alla samhällsområden.

Det är värt att reflektera över en stund.

Nu beslutat: ”Digitala Covid-certifikat” från 1 juli.

Vilken sorts samhälle får vi med vaccinpass?

Russel Brand förmedlar starka varningssignaler för vart vaccinpass leder oss, i riktning mot ett totalitärt samhälle där staten kontrollerar varje medborgare in i minsta detalj. Säkerhets- och integritetsaspekter är bara en del av problemen i ett sådant samhälle.

Från Russell Brands podd, med 3,2 miljoner prenumeranter.

På torsdagskvällen den 20 maj meddelades nyheten att EU:s medlemsländer och EU-parlamentet har nått en gemensam överenskommelse om ”digitala Covidcertifikat” från 1 juli.

Alla anhängare av det totalitära samhället gratuleras.

 


Jag bloggar och gör podcasts ideéllt, som ett slags egenterapi, för att om möjligt förstå vår samtid.

Alla kan läsa och lyssna gratis på min blogg och YouTubekanal.

Om du ändå vill stödja mig med en gåva är jag givetvis mycket tacksam.

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

Från utlandet: IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC-kod ELLFSESS

Varmt tack för din gåva!